دانش جوین
جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی حقوقی

اژه‌ای:با قاچاق سوخت‌ زیاد مواجهیم/ برنامه‌ دشمن برای اغتشاش

تسنیم توسط تسنیم
۰۸ بهمن ۱۴۰۳
در حقوقی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
0
اژه‌ای:با قاچاق سوخت‌ زیاد مواجهیم/ برنامه‌ دشمن برای اغتشاش
3
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

اخبارجدیدترین

تأکید اژه‌ای بر تعیین تکلیف پرونده متهمان ارتباط با رژیم صهیونیستی

ثبت بیش از ۳ هزار مورد درخواست مردمی در سامانه سامع

تشکیل کمیته دادخواهی جنایات جنگی اسرائیل توسط اسکودا و کانون وکلای دادگستری

– اخبار استانها –

به خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در بیست‌وپنجمین همایش داستان‌های عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت سراسر کشور با محوریت «نقش دادسرا در حکمرانی مطلوب قضایی» ضمن تبریک سالروز مبعث نبیّ مکرّم اسلام (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، اظهار کرد: خداوند در سوره نحل می‌فرماید «وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِی کُلِّ أُمَّهٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوت»؛ طبق این آیه مبارکه، برای اجتناب از طاغوت، ابتدا باید بندگی خدا را داشته باشیم؛ بندگی خدا نیز مراتب و الزاماتی دارد و یکی از مهم‌ترینِ این الزامات، شناخت خود و خدا و آیات الهی است. برای رسیدن به کمال بندگی نیز باید به مردم کمک کنیم و یار مظلومان و خصم ضالمان باشیم.

.

دادستان کل کشور: صدور گواهی عدم سوءپیشینه ‌15 ساعته شد

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ضرورت تدبر و تأمل در آیات قرآن کریم گفت: ما مسئولان قضایی، ضرورت دارد قرآن را از باب وظایف و مسئولیت‌هایی که در امر قضا داریم، بخوانیم و به اوامر قرآن در راستای وظایف و مسئولیت‌های خود، به طور کامل و جامع عمل کنیم.

.

رئیس دستگاه قضا، در ادامه با تفسیر عبارت قرآنی «وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوت» بیان داشت: باید به طاغوت که دشمن خدا و فرد فرد بشریت است اعتماد نکنیم و به او بدبین باشیم. امروز تجسم طاغوت در رژیم امریکا است. ما نمی‌توانیم برای حل مشکلات خود به یک حکومت جائر، اعتنا کنیم. نباید مرعوب قدرت طاغوت شویم؛ باید در برابر طواغیت، نهایت استقامت و ایستادگی را داشته باشیم.

محسنی اژه‌ای اظهار داشت: شایسته نیست فردی که کارگزار نظام است در یک مجمع بین‌المللی به نحوی سخن بگوید که جریان حق را تضعیف و دشمن را خوشحال و مشعوف کند. شایسته نیست در یک مجمع جهانی به گونه‌ای سخن بگوییم که گویی در کشور ما اختلاف وجود دارد؛ روا نیست در میان اجانب حرفی بزنیم که القاء دروغین دشمن مبنی بر ضعف کشور در اذهان تداعی شود!

رئیس عدلیه گفت: در همین قضیه فلسطین، تاریخ به ما نشان داده که هیچگاه سازش‌ها و کمپ دیوید‌ها اثر نداشته، اما همواره مقاومت و ایستادگی توأم با پیروزی و ظفرمندی بوده است.

قاضی‌القضات با اشاره به اهمیت تأسی به سیره پیامبر اکرم (ص) و خلق و اخلاق نیکو و مستحسن ایشان، بیان داشت: باید اخلاق محمدی، سرلوحه رفتار و اعمال ما باشد. گاهی می‌بینیم فرد یا افرادی به زعم خودشان در حال امر به معروف هستند، اما این کار پسندیده را با «ادبیات مُنکر» انجام می‌دهند! یکی از الزامات، امر به معروف و نهی از منکر، علم و یقین نسبت به اثر داشتن آن است؛ گاهی افرادی، به زعم خود انتقاد‌ها و امر به معروف‌هایی می‌کنند که نه تنها اثر نافع ندارد بلکه بالعکس اثر سوء دارد.

.

وی افزود: نقد کردن هر فرد و نهادی، امری بلااشکال است، اما نباید در حین نقد کردن به ادبیات و الفاظی متوسل شویم که دشمن را خوشحال و مشعوف می‌کند. رهبر معظم انقلاب مکرراً به این موضوع تاکید کرده‌اند. آیا این اخلاق اسلامی است که ما با ادبیات و الفاظِ دشمن‌شادکُن، دیگران را نقد کنیم؟!

.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: ما مقامات قضایی باید با هر نوع فسادی اعم از مالی و غیر مالی، مقابله جدی، حرفه‌ای، عالمانه و مدبرانه داشته باشیم. اولویت ما در دستگاه قضایی مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفاسد است؛ البته این مبارزه ریشه‌ای به این معنا نیست که ما از مباشرین و عاملین فساد‌ها غافل می‌شویم. در همین قضیه قاچاق سوخت که ما در مبارزات خود با این پدیده طی سال‌های گذشته توفیقات چندانی نداشتیم، مقابله ریشه‌ای را مد نظر قرار داده‌ایم.

وی افزود: متولی تولید توزیع و تعیین سهمیه سوخت در کشور مشخص است؛ همواره اعلام می‌شود که میلیون‌ها لیتر سوخت از کشور قاچاق می‌شود و ما در بررسی‌ها و تحقیقات خود با لوله‌های حفر شده‌ای مواجه می‌شویم که مقادیر زیادی سوخت را به انحای مختلف از کشور خارج می‌کند. ما به مقامات قضایی استان هرمزگان و برخی استان‌های دیگر دستور داده‌ایم که مقابله ریشه‌ای و مدبرانه با پدیده قاچاق سوخت را رها نکنند. در این مسیر چنانچه مدیری در یک دستگاه حکومتی، همدست قاچاقچیان و مفسدین بوده و یا سهل‌انگاری کرده به اشد وجه، تعقیب و محاکمه خواهد شد.

.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: مقامات قضایی ما با مجرمانی که مبادرت به جعل عنوان، امضا و مکاتبات مقامات کشور می‌کنند، در چارچوب موازین قانونی، قاطعانه و بدون تسامح برخورد کنند و جرم صورت گرفته را یک جعل ساده تلقی نکنند بلکه به تبعاتی که این جرم دارد و لطماتی که به اعتماد مردم وارد می‌آورد توجه کنند.

.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از اظهاراتش دادستان‌ها را در صف اول مسائل کیفری و تأمین و تحکیم امنیت جامعه دانست، تصریح کرد: دادستان‌های ما با کمک نیرو‌های امنیتی، اطلاعاتی و نظامی نقش موثری در تامین و تحکیم امنیت فیزیکی و روانی جامعه و مردم و همچنین خنثی کردن توطئه‌های دشمنان دارند. بی‌انصافیستی که مجاهدت‌های تامین کنندگان امنیت مردم را نبینیم. دشمنان بر دامنه توطئه‌های خود برای ناامن کردن جامعه ما افزوده‌اند، فلذا ضروریست دادستان‌های ما با همکاری بخش‌های اطلاعاتی، امنیتی و نظامی به مقوله تامین و تحکیم امنیت روانی و فیزیکی جامع در ابعاد مختلف توجه و اهتمام مضاعف داشته باشند. ترور دو قاضی عالی‌رتبه دیوان عالی یک نمونه از توطئه‌ها و تلاش‌های دشمن در داخل کشور ما است؛ نمونه‌های زیادی نیز با مجاهدت نیرو‌ها و مسئولان ذیربط در حال خنثی شدن است؛ همین موارد، عمق مکاید و طرح‌های دشمن را برای ناامن کردن جامعه ما نشان می‌دهد و بر اهمیت تلاش مضاعف شما مجاهدان مسیر تحکیم امنیت، می‌افزاید.

.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: دادستان‌های ما نظارت‌های خود بر زیر مجموعه‌هایشان را تقویت کنند و بدانند که این نظارت‌های مستمر، جلوی بسیاری از تخلف‌ها و جرائم را می‌گیرد. همچنین با همین نظارت‌های مستمر است که می‌توان از اجرایی شدن دقیق قوانین، مقرره‌ها و دستورالعمل‌های مصوب اطمینان حاصل کرد.

رئیس عدلیه گفت: دادستان‌های ما بر قرار‌های صادره، شعب اجرای احکام و اقدامات ضابطین و همچنین مصادیق حقوق عامه، نظارت ویژه‌تری داشته باشند.

قاضی‌القضات اظهار کرد: باید از دادستان‌ها به صورت توأمان حمایت و صیانت شود؛ دادستان‌های ما و همکاران آنها بیشتر از سایر مسئولان قضایی در معرض هجوم شیطان و شیطان‌صفتان قرار دارند. مقامات و مسئولان دادستانی خودشان از زیر مجموعه‌های خود صیانت کنند و نگذارند کار به ورود دستگاه‌های نظارتی بکشد. شما دادستان‌ها، همکاران و نیرو‌های زیر مجموعه خود را از قرار گرفتن در مظان تهمت اجتناب دهید و اجازه ندهید نیروهایتان بلغزند و سپس سراغشان بروید بلکه از لغزش آنها پیشگیری کنید.

محسنی اژه‌ای بیان داشت: مقامات و مسئولان دادستانی و به طور کلی همه مقامات قضایی در سراسر کشور نسبت به اطلاع‌رسانی دقیق، به‌موقع و تبیینی در خصوص پرونده‌های قضایی به ویژه پرونده‌های قضایی مهم، اهتمام ویژه داشته باشند و در این خصوص با مرکز رسانه قوه قضاییه همکاری و هماهنگی کنند. گاهی در برخی از پرونده‌های قضایی، قانون اجازه اطلاع‌رسانی را به ما نمی‌دهد؛ در این گونه مواقع نیز مقامات قضایی محذوریت‌های قانونی را اعلام کنند. گاهی لازم است در قبال یک رأی صادره، قبل از ابلاغ آن، تمهیدات رسانه‌ای را لحاظ کرد؛ در این گونه موارد نیز مقامات قضایی ما با هماهنگی و همکاری مرکز رسانه قوه قضاییه، تدابیر مقتضی را اتخاذ کنند.

انتهای پیام/

پست قبلی

این دوربین امنیتی ترکیب دو دوربین مجزا است

پست بعدی

دادستان کل کشور: صدور گواهی عدم سوءپیشینه ‌۱۵ ساعته شد

مربوطه پست ها

تأکید اژه‌ای بر تعیین تکلیف پرونده متهمان ارتباط با رژیم صهیونیستی
حقوقی

تأکید اژه‌ای بر تعیین تکلیف پرونده متهمان ارتباط با رژیم صهیونیستی

۲۶ تیر ۱۴۰۴
ثبت بیش از ۳ هزار مورد درخواست مردمی در سامانه سامع
حقوقی

ثبت بیش از ۳ هزار مورد درخواست مردمی در سامانه سامع

۲۶ تیر ۱۴۰۴
تشکیل کمیته دادخواهی جنایات جنگی اسرائیل توسط اسکودا و کانون وکلای دادگستری
حقوقی

تشکیل کمیته دادخواهی جنایات جنگی اسرائیل توسط اسکودا و کانون وکلای دادگستری

۲۵ تیر ۱۴۰۴
عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا
حقوقی

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

۲۵ تیر ۱۴۰۴
دادستانی تهران علیه یک نماینده مجلس اعلام جرم کرد
حقوقی

دادستانی تهران علیه یک نماینده مجلس اعلام جرم کرد

۲۵ تیر ۱۴۰۴
توقیف کشتی نفتکش خارجی حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق‌
حقوقی

توقیف کشتی نفتکش خارجی حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق‌

۲۵ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + نه =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • نقاشی‌ها تحت تاثیر جنگ؛ از گرنیکای پیکاسو و چهره جنگ دالی تا فتح تهران
  • نمادی از صلح، تاب‌آوری و دوستی ملل در «گل‌ها و نمادهای ملی جهان»
  • رئیس سازمان سینمایی: هنرمندان ما دشمن را ناامید کردند
  • کدام گوشی هوشمند در چین پرفروش‌ترین است؟
  • کاهش ۳۳ درصدی آلاینده‌ها با روانکار نانویی
  • پاسینیک
  • خرید سرور ایران و خارج
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • پرشین هتل
  • راحت ترین روش یادگیری انگلیسی
  • خرید سرور ابری

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.