یکشنبه, خرداد ۳, ۱۴۰۵
دانش جوین
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی حقوقی

اژه ای: احکام برخی از جاسوسان به زودی اعلام می شود

تسنیم توسط تسنیم
۰۵ تیر ۱۴۰۴
در حقوقی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
اژه ای: احکام برخی از جاسوسان به زودی اعلام می شود
– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم اظهار کرد: همه باید از ملت غیور، مومن و بزرگوار تقدیر و تشکر کنیم و شاکر خدا باشیم از داشتن چنین ملتی که کم نظیر هستند؛ این روزها ما از این مردم فداکاری ها و زیبایی هایی می بینیم که شاید در تاریخ کم اتفاق افتاده باشد.

وی افزود: خانم سحر امامی و فرمانده اتاق فرمان تا لحظه آخر ایستادگی کرد و در شرایطی که به استودیو حمله شده بود تا آخرین لحظه ایستادند تا ثابت کنند مردم ایران همیشه تا پای جان پای کشور می مانند.

اژه ای با اشاره به آغاز هفته قوه قضائیه گفت: در سال 1360 در یک شب 72 تن از مسئولان قوه قضائیه، نماینده مجلس و دولتمردان را ترور کردند و به شهادت رساندند ؛ آن زمان دشمن فکر می کرد که ایران از بین می رود اما دید که ایران به حرمت آن خون ها به ویژه خون پاک شهید بهشتی رشد کرد و درخشید.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه قوه قضائیه از جمله قوایی هستت که از ابتدای انقلاب تا کنون همیشه باب شهادت در آن باز بوده است؛ گفت: در سال 57 به دست شخصیت شجاع و عالم و وارسته و مردمی انقلاب اسلامی شکل گرفت؛ از همان زمان افرادی که می توانستند مردم سالاری دینی و استقلال کشور را برتابند، نتوانستند پیشرفت علمی جمهوری اسلامی را ببنند کمر به زمین زدن این نظام زدند.

وی ادامه داد: اما جمهوری اسلامی روز به روز قوی تر شد تا امروز دشمنان جمهوری اسلامی مجبور می شوند علنا این موضوع را بیان کنند؛ ملت سرافراز ایران خرسند است که با بدترین، شقی ترین و خبیث ترین یعنی رژیم صهیونیستی دارد مقابله می کند؛ این دفاع یک دفاع کاملا عقلانی و مشروع و انسانی است.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: همه وجدان های پاک و انسان های آزاده ایران و مقاونت ایران را تحسین میکنند؛ همه کشورهای دنیا امروزه این تجاوز را محکوم می کند؛ امروز دفاع ما با دفاع 8 سال دفاع مقدس فرق می کند؛ آن زمان مردم دنیا دشمن ما را خیلی نمی شناختند اما امروز تمام دنیا می داند که ایران با چه رژیم جعلی رو به است.

وی افزود: این رژیم کل غزه را محاصره کرد؛ بمباران کرد و هرچه جنایت توانستند به سر مردم غزه آوردند؛ امروز ایران با چنین رژیم مستکبری مواجه است. شقی ترین و خبیث ترین افراد با توهم اینکه می توانند ملت ایران از استقلال و عزتی که دارند دور کنند و آنها را تسلیم کنند با ایران وارد جنگ شدند.

اژه ای گفت: شما هر قشر و طائفه و قومی را که در ایران هستند را نگاه کنی می بینی که شهید، ایثارگر و جانباز برای وطن داده است؛ امروز همه مردم از بازیگر و ورزشکار تا کارمند و شغل آزاد متحد شدند تا پیای ایران بایستند. و باید قاطع بگویم که پیروزی قطعا از آن ملت ایران و شکست برای رژیم صهیونیستی قطعی است.

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: هنوز ایران تمام قدرت خود را ابراز نکرده است؛ دشمن به خوبی می داند که نیروهای مسلح ما تمام توان خود را به کار نگرفته است؛ مقام معظم رهبری در یک فاصله کوتاه فرماندهان جدید را به جای فرماندهان شهید جایگزین کرد و این نشان می دهد از عالی مقام ایران تا مردم، انقلابی پای کار هستند.

وی ادامه داد: امروز یکی از اقدامات دشمن عملیات روانی است؛ و مردم میتوانند با هوشیاری و حضور در صحنه عملیات روانی دشمن را کامل خنثی کند. امروزه در شرایط حال حاضر کشور از مردم میخواهیم اگر در همسایگی خود و خیابان عمل مشکوکی را از کسی دیدند بلافاصله به شماره های اعلام شده مورد را گزارش کنند.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: اکنون افرادی دستگیر می شوند که برخی از آنها را مردم گزارش کردند؛ مردم اینجا خیلی می توانند هم به پلیس هم به قوه قضائیه کمک بالایی کنند تا این دسته از افراد شناسایی شوند.

اژه ای خاطرنشان کرد: از مردم می خواهیم که اگر پرونده ای در محاکم قضایی تشکیل داده اند که می شود گذشت کنند؛ این کار را انجام دهند تا کمی سر قوه قضائیه خلوت شود تا قوه قضائیه بتواند خارج از نوبت به پرونده جاسوسان رسیدگی کند.

وی گفت: برخی از قضات حتی پنجشنبه و جمعه هم به سرکار آمدند تا بتوانند به صورت ویژه پرونده جاسوسان و ستون پنجمی دشمنان را رسیدگی کنند؛ باید اعلام کنم که احکام برخی از جاسوسان در شرف تایید است و به زودی هم به مردم اعلام می شود.

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: در تعطیلاتی که بود به همه دادستان ها و همه همکاران قضایی ابلاغ شد تا هرکسی که مرخصی است برگردند و افرادی هم که در تهران هستند به سرکار بیاییند تا همه همکاری داشته باشیم و بهتر از قبل به نیروهای فراجا و اطلاعاتی سرویس دهی داشته باشیم.

اژه ای تصریح کرد: مسائلی مثل معیشت مردم، اقتصاد مردم، جاسوسان (حتی افرادی که ممکن بود ناخواسته فریب خورده باشند) را داشتیم؛ در قوه قضائیه نشستیم و بررسی کردیم و برنامه ریختم تا در این زمینه به دولت کمک کنیم؛ برای ترخیص کالا و در کنترل بازار از سوی سازمان تعزیرات مسائل دیگر دستوراتی صادر کردیم تا دولت برای خدمت رسانی به مردم مشکل نداشته باشد.

وی با بیان اینکه به دنبال الکترونیکی کردن رسیدگی پروند ها هستیم، گفت: با اقداماتی که در سند تحول قوه قضائیه انجام امروز پرونده های مردم سریع تر رسیدگی می شود تا کرامت مردم را بیشتر از پیش ارج نهیم چراکه این مردم لایق دریافت بهترین خدمات قضایی هستند؛ همچنین بهترین قضات خود را هم شناسایی کردیم تا آنها را معرفی و از آنها تقدیر کنیم.

وی گفت: ما امروز با انواع مختلفی از فساد مواجه هستیم؛ از جمله فساد سیاسی، فساد اقتصادی، فساد امنیتی و حتی فساد فرهنگی. طبیعی است که نمی‌توان با همه این‌ها به یک شیوه و با یک ابزار برخورد کرد. برای مثال، برخورد با فساد امنیتی نمی‌تواند همانند برخورد با فساد فرهنگی باشد؛ چون عامل، ابزار، زمینه‌ها و حتی راهکارهای قانونی و فرهنگی آن‌ها با هم متفاوت است.

رئیس دستگاه قضا افزود: در همین راستا، ما از نظرات کارشناسان خبره در حوزه‌های مختلف استفاده کردیم؛ از متخصصان حقوقی گرفته تا صاحب‌نظران در علوم اجتماعی، روانشناسی و کسانی که تجربه عملی در این حوزه‌ها دارند. هدف ما این بود که با یک بازتعریف دقیق از فساد، برای هر حوزه شیوه‌ای علمی، تخصصی و متناسب طراحی کنیم.

محسنی‌اژه‌ای با تأکید بر به‌روزرسانی دانش و روش‌ها در دستگاه قضا گفت: برخی قضات یا نیروهایی که سال‌ها پیش وارد سیستم قضایی شده‌اند، ممکن است هنوز با روش‌ها و دانشی که مربوط به دو یا سه دهه گذشته است، کار کنند. ما در تلاشیم تا این دانش و روش‌ها را به‌روز کنیم و آموزش‌های لازم را برای مواجهه تخصصی با فساد در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

وی ادامه داد: سازمان‌هایی نظیر سازمان بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری نیز باید تا حد امکان به صورت تخصصی و متناسب با اقتضائات روز تقویت شوند. یکی از اقدامات مهم ما، فعال‌سازی پژوهشگاه قوه قضائیه برای ورود به حوزه‌های جدید تحقیق و پژوهش در زمینه مبارزه با فساد بوده است. این اقدامات شاید به سرعت نتیجه ندهند، اما زیرساخت‌های آن به شکل جدی فراهم شده و مسیر آغاز شده است.

محسنی‌اژه‌ای با تأکید بر برخورد قاطع، علمی و عادلانه با مفاسد تصریح کرد: سه اصل را در رویکرد خود دنبال می‌کنیم: نخست، ضرورت برخورد جدی و بدون ملاحظه با فساد؛ دوم، استفاده از رویکرد علمی و حرفه‌ای در مقابله با آن؛ و سوم، پرهیز از هرگونه شائبه سیاسی یا جناحی در رسیدگی به پرونده‌ها.

وی تأکید کرد: در جامعه امروز، تنوع سلایق سیاسی، جریان‌های مختلف و جناح‌بندی‌های طبیعی وجود دارد، اما قوه قضائیه باید به گونه‌ای عمل کند که مردم اطمینان یابند این نهاد با عدالت، بی‌طرفی و علم، بدون تبعیض با همه مفاسد برخورد می‌کند.

رئیس عدلیه بیام کرد: اگر یک آدمی در بیرون فاسد باشد یک اثر دارد و اگر از مسئولان فاسد باشد هزار آسیب دیگر دارد؛ به مردم این اطمینان را می دهم که خادمانشان در قوه قضائیه شبانه روز پای کار مردم هستیم.
اژه ای ادامه داد: برخی از این جنایتکاران (امریکا) فریبکار، دغل باز و قلدر هستند، هیچکدام از اینها در مقابل مردم غیور، هوشیار، جان فشان و پا به کار کارایی ندارد، این رفتارها برای ایران است و مردم بلافاصله این رفتارها می شناسند و فریب نمی خورند.

وی گفت: تا این ملت، غیرت و انسجامی که بین مردم یقینا ایران پیروز است و این همدلی مردم و شکست دشمنان ایران اسلامی در جهان نقطه عطفی می شود؛ مطمئن هستم که در همین شرایط ایران یک جهشی پیدا می کند که جهان شگفت زده می شود.

انتهای پیام/

مرتبط پست ها

حقوقی

توضیحات قوه قضائیه درباره حواشی رأی پرونده شهید آرمان علی‌وردی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

محاکمه قاطع خائنان در چارچوب شرع، قانون و عدالت

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

اژه‌ای: شهید تنگسیری معمار نظم نوین تنگه هرمز بود

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

هشدار رئیس قوه قضاییه درباره تلاش‌ها برای مخدوش‌سازی وحدت ملی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

جدیدترین اخبار دانش جوین

  • کشف مقبره سکایی ۲۳۰۰ ساله در مولداوی به همراه عودسوز کمیاب
  • کاسه نقره ای آتنا: ظرفی ۲ هزار ساله از گنجینه هیلدسهایم
  • دست های ناپاک گنج‌ یابان و غارت میراث فرهنگی ایران
  • پدیده پرسپولیس ترانسفر می‌شود
  • گنجینه طلای ۱۱۰۰ ساله عباسی از دل صحرای القصیم کشف شد
  • عقب‌نشینی مایکروسافت؛ قابلیت حذف دکمه شناور Copilot از آفیس فراهم می‌شود
  • ترامپ امضای فرمان نظارت بر هوش مصنوعی توسط کاخ سفید را به‌تعویق انداخت
  • استوری دردناک سردار آزمون برای درگذشت پرویز قلیچ‌خانی+ عکس
  • واردات کالا‌های اساسی تا پایان شهریور آزاد شد

جدیدترین نظرات مخاطبان

  • کارشناس روابط عمومی در ۸ سایت برتر خرید و فروش ووچر در ایران
  • بهزادی در ۸ سایت برتر خرید و فروش ووچر در ایران
  • کارشناس روابط عمومی در بهترین ساعات روز برای ترید طلا و جفت ارزها کدامند؟
  • کارشناس روابط عمومی در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش
  • امیر زارع در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش

دانش‌جوین یک مجله فارسیِ علم و فناوری است که از سال ۱۳۹۹ فعالیت می‌کند و به‌صورت تخصصی خبرها، تحلیل‌ها و مقالات به‌روز در حوزه‌هایی مثل تکنولوژی، گیمینگ، آی‌تی، هوش مصنوعی و حتی اقتصاد، سیاست و جامعه را گردآوری و منتشر می‌کند.

  • تماس و ارتباط
  • درباره دانش جوین
  • شرایط بازنشر
  • حریم شخصی کاربران
  • تبلیغات

تازه‌های دانش جوین

  • کشف مقبره سکایی ۲۳۰۰ ساله در مولداوی به همراه عودسوز کمیاب
  • کاسه نقره ای آتنا: ظرفی ۲ هزار ساله از گنجینه هیلدسهایم
  • دست های ناپاک گنج‌ یابان و غارت میراث فرهنگی ایران
  • پاسینیک
  • تابلو لایت باکس
  • خرید سرور hp
  • کاغذ A4
  • خرید سرور اچ پی از ولکان سرور
  • خرید سرور ایران

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.