دانش جوین
دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی پزشکی، سلامت، بهداشت

این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید

گسترش نیوز توسط گسترش نیوز
۲۳ تیر ۱۴۰۴
در پزشکی، سلامت، بهداشت
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 7 دقیقه
0
این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر


    فهرست محتوا



  • علائم تخم مرغ فاسدشده



  • خطرات تخم مرغِ پخته



  • ۴ توصیه طلایی

خیلی از مردم نمی‌دانند یا حواس‌شان نیست که یک سری از مواد غذایی در فصل گرما خیلی زود فاسد می‌شوند و می‌توانند خطرات متعددی برای سلامت ما داشته باشند. یکی از این مواد غذایی، تخم مرغ است که خام و پخته‌ی آن در گرما فاسدشونده هستند و اگر علائم فساد یا اصطلاحا گندیدگی را در آن دیدیم، باید آن را دور بیندازیم.

تخم مرغ به این دلایل سریع فاسد می‌شود:

رشد باکتری‌ها: در دمای بالا (بالاتر از ۲۰-۲۲ درجه سانتی‌گراد)، باکتری‌های موجود در مواد غذایی مثل سالمونلا با سرعت زیادی رشد می‌کنند.

شکنندگی پوسته: گرما باعث افزایش تبخیر آب درون تخم مرغ و نازک شدن پوسته‌اش می‌شود و همین، ورود میکروب‌ها را آسان‌تر می‌کند.

کاهش عمر نگهداری: تخم مرغ در دمای اتاق فقط ۱ تا ۲ روز سالم می‌ماند، اما در یخچال تا ۳ هفته هم ماندگار است. به همین دلیل است که در روز‌های گرم‌تر سال ناگهان با کاهش قیمت تخم مرغ مواجه می‌شویم.

علائم تخم مرغ فاسدشده

واضح‌ترین علامت فاسد شدن تخم مرغ، بوی تند و گندیده و اصطلاحا گوگردی آن است. اگر بعد از شکستن تخم مرغ، این بو را احساس کردید، باید آن را دور بیندازید و مصرف نکنید.

آزمایش شناوری (تست آب)، یکی دیگر از راهنما‌های فاسد شدن تخم مرغ است؛ تخم مرغ را در یک لیوان آب سرد بیندازید. اگر در ته ظرف خوابید، هنوز سالم است. اگر ایستاد یا کمی بالا آمد، کهنه است ولی امکان دارد که هنوز قابل مصرف باشد. اما اگر کاملاً روی سطح آب شناور شد، فاسد است.

ظاهر زرده و سفیده هم می‌تواند در تشخیص تخم مرغ فاسد یا سالم به ما کمک کند؛ اگر موقع شکستن تخم مرغ، زرده با سفیده مخلوط شود یا سفیده آبکی باشد و مثل آب پخش شود، نشان‌دهنده کهنگی تخم مرغ یا شروع فساد دارد. همچنین وجود رگه‌های سبز، صورتی یا سیاه در داخل تخم مرغ، نشانه آلودگی قارچی یا باکتریایی آن است.

مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، اسهال، تب و دل‌درد، عفونت باکتریایی، کم‌آب شدن بدن براثر اسهال و استفراغ شدید و آسیب دیدن کبد و کلیه‌ها در افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از مهم‌ترین عوارض مصرف تخم مرغ فاسدشده هستند. این عوارض طبیعتا در کودکان، افراد سالمند و زنان باردار به دلیل آسیب‌پذیرتر بودن‌شان سریع‌تر و راحت‌تر رخ می‌دهد.

قیمت-تخم-مرغ

خطرات تخم مرغِ پخته

غیر از آن که باید حواس‌مان باشد که از تخم مرغ فاسد استفاده نکنیم، باید بدانیم که تخم مرغ سالم و پخته را هم نباید مدت طولانی بیرون از یخچال نگه داریم. تخم مرغ پخته یا غذایی که در آن تخم مرغ وجود دارد (مثل الویه، سالاد ماکارونی، سس مایونز خانگی یا کیک)، در هوای گرم (مثلاً بالای ۳۰ درجه سانتی‌گراد) می‌تواند حداکثر تا ۱ ساعت بیرون یخچال بماند.

اگر تخم مرغ یا مواد غذایی حاوی تخم مرغ را بیش از این بازه زمانی بیرون از یخچال بگذاریم، رشد سریع میکروب‌هایی مثل سالمونلا یا اشرشیا کلی (E.coli) در غذا اتفاق می‌افتد، خطر مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، دل‌درد و اسهال شدید و تب و ضعف بالا می‌رود و در سالمندان، کودکان یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است منجر به بستری یا حتی مرگ شود.

۴ توصیه طلایی

* تخم مرغ را همیشه در یخچال (دمای زیر ۵ درجه) نگه دارید.

* قبل از مصرف از سلامت ظاهری، بو و تاریخ مصرف آن مطمئن شوید.

* غذا‌های حاوی تخم مرغ را در هوای گرم بلافاصله مصرف کنید یا داخل یخچال بگذارید.

* از خوردن تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی در هوای گرم خودداری کنید، چون تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی کاملا پخته نمی‌شود. به‌خصوص سفیده‌اش که ممکن است هنوز شل و نیمه‌شفاف باقی بماند. همین حالت باعث می‌شود که باکتری‌های خطرناک مثل سالمونلا اگر در تخم مرغ وجود داشته باشند، زنده بمانند و از بین نروند. این باکتری‌ها در گرما به سرعت رشد و تکثیر می‌کنند و مصرف آن می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شدید شود. حتی اگر تخم مرغ طعم یا بوی بد نداشته باشد.

سالمونلا یکی از شایع‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در تخم مرغ است و باعث علائم شدید گوارشی مثل تهوع، استفراغ، اسهال آبکی، تب و دل‌پیچه می‌شود. این باکتری در کودکان، سالمندان و زنان باردار خطرناک‌تر است و می‌تواند باعث کم‌آبی شدید بدن و حتی بستری شدن فرد شود.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

خبر آنلاین


  • گسترش نیوز



  • فرهنگ و جامعه


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


  • سبک زندگی


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


کدخبر:
356595



۱۴۰۴/۰۴/۲۳ ۱۴:۴۰:۵۵



    فهرست محتوا



  • علائم تخم مرغ فاسدشده



  • خطرات تخم مرغِ پخته



  • ۴ توصیه طلایی

خیلی از مردم نمی‌دانند یا حواس‌شان نیست که یک سری از مواد غذایی در فصل گرما خیلی زود فاسد می‌شوند و می‌توانند خطرات متعددی برای سلامت ما داشته باشند. یکی از این مواد غذایی، تخم مرغ است که خام و پخته‌ی آن در گرما فاسدشونده هستند و اگر علائم فساد یا اصطلاحا گندیدگی را در آن دیدیم، باید آن را دور بیندازیم.

تخم مرغ به این دلایل سریع فاسد می‌شود:

رشد باکتری‌ها: در دمای بالا (بالاتر از ۲۰-۲۲ درجه سانتی‌گراد)، باکتری‌های موجود در مواد غذایی مثل سالمونلا با سرعت زیادی رشد می‌کنند.

شکنندگی پوسته: گرما باعث افزایش تبخیر آب درون تخم مرغ و نازک شدن پوسته‌اش می‌شود و همین، ورود میکروب‌ها را آسان‌تر می‌کند.

کاهش عمر نگهداری: تخم مرغ در دمای اتاق فقط ۱ تا ۲ روز سالم می‌ماند، اما در یخچال تا ۳ هفته هم ماندگار است. به همین دلیل است که در روز‌های گرم‌تر سال ناگهان با کاهش قیمت تخم مرغ مواجه می‌شویم.

علائم تخم مرغ فاسدشده

واضح‌ترین علامت فاسد شدن تخم مرغ، بوی تند و گندیده و اصطلاحا گوگردی آن است. اگر بعد از شکستن تخم مرغ، این بو را احساس کردید، باید آن را دور بیندازید و مصرف نکنید.

آزمایش شناوری (تست آب)، یکی دیگر از راهنما‌های فاسد شدن تخم مرغ است؛ تخم مرغ را در یک لیوان آب سرد بیندازید. اگر در ته ظرف خوابید، هنوز سالم است. اگر ایستاد یا کمی بالا آمد، کهنه است ولی امکان دارد که هنوز قابل مصرف باشد. اما اگر کاملاً روی سطح آب شناور شد، فاسد است.

ظاهر زرده و سفیده هم می‌تواند در تشخیص تخم مرغ فاسد یا سالم به ما کمک کند؛ اگر موقع شکستن تخم مرغ، زرده با سفیده مخلوط شود یا سفیده آبکی باشد و مثل آب پخش شود، نشان‌دهنده کهنگی تخم مرغ یا شروع فساد دارد. همچنین وجود رگه‌های سبز، صورتی یا سیاه در داخل تخم مرغ، نشانه آلودگی قارچی یا باکتریایی آن است.

مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، اسهال، تب و دل‌درد، عفونت باکتریایی، کم‌آب شدن بدن براثر اسهال و استفراغ شدید و آسیب دیدن کبد و کلیه‌ها در افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از مهم‌ترین عوارض مصرف تخم مرغ فاسدشده هستند. این عوارض طبیعتا در کودکان، افراد سالمند و زنان باردار به دلیل آسیب‌پذیرتر بودن‌شان سریع‌تر و راحت‌تر رخ می‌دهد.

قیمت-تخم-مرغ

خطرات تخم مرغِ پخته

غیر از آن که باید حواس‌مان باشد که از تخم مرغ فاسد استفاده نکنیم، باید بدانیم که تخم مرغ سالم و پخته را هم نباید مدت طولانی بیرون از یخچال نگه داریم. تخم مرغ پخته یا غذایی که در آن تخم مرغ وجود دارد (مثل الویه، سالاد ماکارونی، سس مایونز خانگی یا کیک)، در هوای گرم (مثلاً بالای ۳۰ درجه سانتی‌گراد) می‌تواند حداکثر تا ۱ ساعت بیرون یخچال بماند.

اگر تخم مرغ یا مواد غذایی حاوی تخم مرغ را بیش از این بازه زمانی بیرون از یخچال بگذاریم، رشد سریع میکروب‌هایی مثل سالمونلا یا اشرشیا کلی (E.coli) در غذا اتفاق می‌افتد، خطر مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، دل‌درد و اسهال شدید و تب و ضعف بالا می‌رود و در سالمندان، کودکان یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است منجر به بستری یا حتی مرگ شود.

۴ توصیه طلایی

* تخم مرغ را همیشه در یخچال (دمای زیر ۵ درجه) نگه دارید.

* قبل از مصرف از سلامت ظاهری، بو و تاریخ مصرف آن مطمئن شوید.

* غذا‌های حاوی تخم مرغ را در هوای گرم بلافاصله مصرف کنید یا داخل یخچال بگذارید.

* از خوردن تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی در هوای گرم خودداری کنید، چون تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی کاملا پخته نمی‌شود. به‌خصوص سفیده‌اش که ممکن است هنوز شل و نیمه‌شفاف باقی بماند. همین حالت باعث می‌شود که باکتری‌های خطرناک مثل سالمونلا اگر در تخم مرغ وجود داشته باشند، زنده بمانند و از بین نروند. این باکتری‌ها در گرما به سرعت رشد و تکثیر می‌کنند و مصرف آن می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شدید شود. حتی اگر تخم مرغ طعم یا بوی بد نداشته باشد.

سالمونلا یکی از شایع‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در تخم مرغ است و باعث علائم شدید گوارشی مثل تهوع، استفراغ، اسهال آبکی، تب و دل‌پیچه می‌شود. این باکتری در کودکان، سالمندان و زنان باردار خطرناک‌تر است و می‌تواند باعث کم‌آبی شدید بدن و حتی بستری شدن فرد شود.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

خبر آنلاین


  • گسترش نیوز



  • فرهنگ و جامعه


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


  • سبک زندگی


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


کدخبر:
356595



۱۴۰۴/۰۴/۲۳ ۱۴:۴۰:۵۵

اخبارجدیدترین

ساپینتو دو دروازه‌بان دیگر می‌خواهد!

اهدای مدال و عکس یادگاری ترامپ و علیرضا فغانی+ عکس

۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!



    فهرست محتوا



  • علائم تخم مرغ فاسدشده



  • خطرات تخم مرغِ پخته



  • ۴ توصیه طلایی

خیلی از مردم نمی‌دانند یا حواس‌شان نیست که یک سری از مواد غذایی در فصل گرما خیلی زود فاسد می‌شوند و می‌توانند خطرات متعددی برای سلامت ما داشته باشند. یکی از این مواد غذایی، تخم مرغ است که خام و پخته‌ی آن در گرما فاسدشونده هستند و اگر علائم فساد یا اصطلاحا گندیدگی را در آن دیدیم، باید آن را دور بیندازیم.

تخم مرغ به این دلایل سریع فاسد می‌شود:

رشد باکتری‌ها: در دمای بالا (بالاتر از ۲۰-۲۲ درجه سانتی‌گراد)، باکتری‌های موجود در مواد غذایی مثل سالمونلا با سرعت زیادی رشد می‌کنند.

شکنندگی پوسته: گرما باعث افزایش تبخیر آب درون تخم مرغ و نازک شدن پوسته‌اش می‌شود و همین، ورود میکروب‌ها را آسان‌تر می‌کند.

کاهش عمر نگهداری: تخم مرغ در دمای اتاق فقط ۱ تا ۲ روز سالم می‌ماند، اما در یخچال تا ۳ هفته هم ماندگار است. به همین دلیل است که در روز‌های گرم‌تر سال ناگهان با کاهش قیمت تخم مرغ مواجه می‌شویم.

علائم تخم مرغ فاسدشده

واضح‌ترین علامت فاسد شدن تخم مرغ، بوی تند و گندیده و اصطلاحا گوگردی آن است. اگر بعد از شکستن تخم مرغ، این بو را احساس کردید، باید آن را دور بیندازید و مصرف نکنید.

آزمایش شناوری (تست آب)، یکی دیگر از راهنما‌های فاسد شدن تخم مرغ است؛ تخم مرغ را در یک لیوان آب سرد بیندازید. اگر در ته ظرف خوابید، هنوز سالم است. اگر ایستاد یا کمی بالا آمد، کهنه است ولی امکان دارد که هنوز قابل مصرف باشد. اما اگر کاملاً روی سطح آب شناور شد، فاسد است.

ظاهر زرده و سفیده هم می‌تواند در تشخیص تخم مرغ فاسد یا سالم به ما کمک کند؛ اگر موقع شکستن تخم مرغ، زرده با سفیده مخلوط شود یا سفیده آبکی باشد و مثل آب پخش شود، نشان‌دهنده کهنگی تخم مرغ یا شروع فساد دارد. همچنین وجود رگه‌های سبز، صورتی یا سیاه در داخل تخم مرغ، نشانه آلودگی قارچی یا باکتریایی آن است.

مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، اسهال، تب و دل‌درد، عفونت باکتریایی، کم‌آب شدن بدن براثر اسهال و استفراغ شدید و آسیب دیدن کبد و کلیه‌ها در افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از مهم‌ترین عوارض مصرف تخم مرغ فاسدشده هستند. این عوارض طبیعتا در کودکان، افراد سالمند و زنان باردار به دلیل آسیب‌پذیرتر بودن‌شان سریع‌تر و راحت‌تر رخ می‌دهد.

قیمت-تخم-مرغ

خطرات تخم مرغِ پخته

غیر از آن که باید حواس‌مان باشد که از تخم مرغ فاسد استفاده نکنیم، باید بدانیم که تخم مرغ سالم و پخته را هم نباید مدت طولانی بیرون از یخچال نگه داریم. تخم مرغ پخته یا غذایی که در آن تخم مرغ وجود دارد (مثل الویه، سالاد ماکارونی، سس مایونز خانگی یا کیک)، در هوای گرم (مثلاً بالای ۳۰ درجه سانتی‌گراد) می‌تواند حداکثر تا ۱ ساعت بیرون یخچال بماند.

اگر تخم مرغ یا مواد غذایی حاوی تخم مرغ را بیش از این بازه زمانی بیرون از یخچال بگذاریم، رشد سریع میکروب‌هایی مثل سالمونلا یا اشرشیا کلی (E.coli) در غذا اتفاق می‌افتد، خطر مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، دل‌درد و اسهال شدید و تب و ضعف بالا می‌رود و در سالمندان، کودکان یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است منجر به بستری یا حتی مرگ شود.

۴ توصیه طلایی

* تخم مرغ را همیشه در یخچال (دمای زیر ۵ درجه) نگه دارید.

* قبل از مصرف از سلامت ظاهری، بو و تاریخ مصرف آن مطمئن شوید.

* غذا‌های حاوی تخم مرغ را در هوای گرم بلافاصله مصرف کنید یا داخل یخچال بگذارید.

* از خوردن تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی در هوای گرم خودداری کنید، چون تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی کاملا پخته نمی‌شود. به‌خصوص سفیده‌اش که ممکن است هنوز شل و نیمه‌شفاف باقی بماند. همین حالت باعث می‌شود که باکتری‌های خطرناک مثل سالمونلا اگر در تخم مرغ وجود داشته باشند، زنده بمانند و از بین نروند. این باکتری‌ها در گرما به سرعت رشد و تکثیر می‌کنند و مصرف آن می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شدید شود. حتی اگر تخم مرغ طعم یا بوی بد نداشته باشد.

سالمونلا یکی از شایع‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در تخم مرغ است و باعث علائم شدید گوارشی مثل تهوع، استفراغ، اسهال آبکی، تب و دل‌پیچه می‌شود. این باکتری در کودکان، سالمندان و زنان باردار خطرناک‌تر است و می‌تواند باعث کم‌آبی شدید بدن و حتی بستری شدن فرد شود.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

خبر آنلاین


  • گسترش نیوز



  • فرهنگ و جامعه


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


  • سبک زندگی


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


کدخبر:
356595



۱۴۰۴/۰۴/۲۳ ۱۴:۴۰:۵۵



    فهرست محتوا



  • علائم تخم مرغ فاسدشده



  • خطرات تخم مرغِ پخته



  • ۴ توصیه طلایی

خیلی از مردم نمی‌دانند یا حواس‌شان نیست که یک سری از مواد غذایی در فصل گرما خیلی زود فاسد می‌شوند و می‌توانند خطرات متعددی برای سلامت ما داشته باشند. یکی از این مواد غذایی، تخم مرغ است که خام و پخته‌ی آن در گرما فاسدشونده هستند و اگر علائم فساد یا اصطلاحا گندیدگی را در آن دیدیم، باید آن را دور بیندازیم.

تخم مرغ به این دلایل سریع فاسد می‌شود:

رشد باکتری‌ها: در دمای بالا (بالاتر از ۲۰-۲۲ درجه سانتی‌گراد)، باکتری‌های موجود در مواد غذایی مثل سالمونلا با سرعت زیادی رشد می‌کنند.

شکنندگی پوسته: گرما باعث افزایش تبخیر آب درون تخم مرغ و نازک شدن پوسته‌اش می‌شود و همین، ورود میکروب‌ها را آسان‌تر می‌کند.

کاهش عمر نگهداری: تخم مرغ در دمای اتاق فقط ۱ تا ۲ روز سالم می‌ماند، اما در یخچال تا ۳ هفته هم ماندگار است. به همین دلیل است که در روز‌های گرم‌تر سال ناگهان با کاهش قیمت تخم مرغ مواجه می‌شویم.

علائم تخم مرغ فاسدشده

واضح‌ترین علامت فاسد شدن تخم مرغ، بوی تند و گندیده و اصطلاحا گوگردی آن است. اگر بعد از شکستن تخم مرغ، این بو را احساس کردید، باید آن را دور بیندازید و مصرف نکنید.

آزمایش شناوری (تست آب)، یکی دیگر از راهنما‌های فاسد شدن تخم مرغ است؛ تخم مرغ را در یک لیوان آب سرد بیندازید. اگر در ته ظرف خوابید، هنوز سالم است. اگر ایستاد یا کمی بالا آمد، کهنه است ولی امکان دارد که هنوز قابل مصرف باشد. اما اگر کاملاً روی سطح آب شناور شد، فاسد است.

ظاهر زرده و سفیده هم می‌تواند در تشخیص تخم مرغ فاسد یا سالم به ما کمک کند؛ اگر موقع شکستن تخم مرغ، زرده با سفیده مخلوط شود یا سفیده آبکی باشد و مثل آب پخش شود، نشان‌دهنده کهنگی تخم مرغ یا شروع فساد دارد. همچنین وجود رگه‌های سبز، صورتی یا سیاه در داخل تخم مرغ، نشانه آلودگی قارچی یا باکتریایی آن است.

مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، اسهال، تب و دل‌درد، عفونت باکتریایی، کم‌آب شدن بدن براثر اسهال و استفراغ شدید و آسیب دیدن کبد و کلیه‌ها در افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از مهم‌ترین عوارض مصرف تخم مرغ فاسدشده هستند. این عوارض طبیعتا در کودکان، افراد سالمند و زنان باردار به دلیل آسیب‌پذیرتر بودن‌شان سریع‌تر و راحت‌تر رخ می‌دهد.

قیمت-تخم-مرغ

خطرات تخم مرغِ پخته

غیر از آن که باید حواس‌مان باشد که از تخم مرغ فاسد استفاده نکنیم، باید بدانیم که تخم مرغ سالم و پخته را هم نباید مدت طولانی بیرون از یخچال نگه داریم. تخم مرغ پخته یا غذایی که در آن تخم مرغ وجود دارد (مثل الویه، سالاد ماکارونی، سس مایونز خانگی یا کیک)، در هوای گرم (مثلاً بالای ۳۰ درجه سانتی‌گراد) می‌تواند حداکثر تا ۱ ساعت بیرون یخچال بماند.

اگر تخم مرغ یا مواد غذایی حاوی تخم مرغ را بیش از این بازه زمانی بیرون از یخچال بگذاریم، رشد سریع میکروب‌هایی مثل سالمونلا یا اشرشیا کلی (E.coli) در غذا اتفاق می‌افتد، خطر مسمومیت غذایی شدید با علائمی مثل تهوع، استفراغ، دل‌درد و اسهال شدید و تب و ضعف بالا می‌رود و در سالمندان، کودکان یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است منجر به بستری یا حتی مرگ شود.

۴ توصیه طلایی

* تخم مرغ را همیشه در یخچال (دمای زیر ۵ درجه) نگه دارید.

* قبل از مصرف از سلامت ظاهری، بو و تاریخ مصرف آن مطمئن شوید.

* غذا‌های حاوی تخم مرغ را در هوای گرم بلافاصله مصرف کنید یا داخل یخچال بگذارید.

* از خوردن تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی در هوای گرم خودداری کنید، چون تخم مرغ نیم‌پز یا عسلی کاملا پخته نمی‌شود. به‌خصوص سفیده‌اش که ممکن است هنوز شل و نیمه‌شفاف باقی بماند. همین حالت باعث می‌شود که باکتری‌های خطرناک مثل سالمونلا اگر در تخم مرغ وجود داشته باشند، زنده بمانند و از بین نروند. این باکتری‌ها در گرما به سرعت رشد و تکثیر می‌کنند و مصرف آن می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شدید شود. حتی اگر تخم مرغ طعم یا بوی بد نداشته باشد.

سالمونلا یکی از شایع‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در تخم مرغ است و باعث علائم شدید گوارشی مثل تهوع، استفراغ، اسهال آبکی، تب و دل‌پیچه می‌شود. این باکتری در کودکان، سالمندان و زنان باردار خطرناک‌تر است و می‌تواند باعث کم‌آبی شدید بدن و حتی بستری شدن فرد شود.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

خبر آنلاین


  • گسترش نیوز



  • فرهنگ و جامعه


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


  • سبک زندگی


  • این تخم‌مرغ‌ها را به هیچ وجه مصرف نکنید


کدخبر:
356595



۱۴۰۴/۰۴/۲۳ ۱۴:۴۰:۵۵

پست قبلی

برنامه سازی در راستای تثبیت مقوله همبستگی ملی

پست بعدی

ارتش سوسک‌های نینجا در راه است

مربوطه پست ها

ساپینتو دو دروازه‌بان دیگر می‌خواهد!
ورزش

ساپینتو دو دروازه‌بان دیگر می‌خواهد!

۲۳ تیر ۱۴۰۴
اهدای مدال و عکس یادگاری ترامپ و علیرضا فغانی+ عکس
ورزش

اهدای مدال و عکس یادگاری ترامپ و علیرضا فغانی+ عکس

۲۳ تیر ۱۴۰۴
۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!
ورزش

۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!

۲۳ تیر ۱۴۰۴
علیرضا فغانی به یک دلیل مهم عکس‌هایش با ترامپ را منتشر کرد
ورزش

علیرضا فغانی به یک دلیل مهم عکس‌هایش با ترامپ را منتشر کرد

۲۳ تیر ۱۴۰۴
ژست فغانی در کنار ترامپ خبرساز شد
ورزش

ژست فغانی در کنار ترامپ خبرساز شد

۲۳ تیر ۱۴۰۴
حمله تند به فغانی برای تحویل گرفتن ترامپ
ورزش

حمله تند به فغانی برای تحویل گرفتن ترامپ

۲۳ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 13 =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • حداقل رهن خانه در یوسف آباد چقدر شد؟
  • ثبت روز تجاوز اسرائیل به خاک ایران در تقویم رسمی کشور
  • ریزگردها فقط خارجی نیستند؛ آیا جنگ ۱۲ روزه در آلودگی تهران نقش دارد؟
  • سایه سنگین خشکسالی بر منابع آبی پایتخت
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان بدهی دولت به مددجویان بهزیستی
  • پاسینیک
  • خرید سرور ایران و خارج
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • پرشین هتل
  • راحت ترین روش یادگیری انگلیسی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.