دانش جوین
دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی هوش مصنوعی

ترکیب گرافن و هوش مصنوعی؛ دانشمندان زبانی با قابلیت چشایی نزدیک به انسان ساختند

دیجیاتو توسط دیجیاتو
۲۲ تیر ۱۴۰۴
در هوش مصنوعی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
0
ترکیب گرافن و هوش مصنوعی؛ دانشمندان زبانی با قابلیت چشایی نزدیک به انسان ساختند
2
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

دانشمندان دستگاهی بر پایه گرافن و هوش مصنوعی ساخته‌اند که می تواند با دقتی در نزدیکی انسان مزه‌ها را بفهمد. این دستاورد می‌تواند حسگرهای مصنوعی را به سطح انسان نزدیک‌تر کند تا علاوه‌بر کاربرد در رباتیک، بتوان شبیه‌سازی‌های بهتری از عملکرد جوانه‌های چشایی در دهان انسان داشت و به بازیابی این حس در بیماران کمک کرد.

به‌گزارش InterestingEngineering، این سیستم از یادگیری ماشینی برای تفسیر سیگنال‌های شیمیایی و دسته‌بندی مزه‌ها استفاده می‌کند، حتی مزه‌هایی که قبلاً مشاهده نکرده است. آنچه این فناوری را از نمونه‌های مشابه متمایز می‌کند، توانایی عملکرد آن در شرایط مرطوب است. چنین قابلیتی برای اولین بار در سیستم‌های چشایی مصنوعی به‌دست آمده است.

این دستگاه از چندین لایه اکسید گرافن در یک ساختار نانوسیال ساخته شده است. برخلاف تلاش‌های قبلی، سیستم حاضر بخش حسگر و پردازشگر را درون یک پلتفرم قرار داده است تا بتواند بهتر و یکپارچه‌تر از زبان‌های مصنوعی سنتی عمل کند.

شبیه‌سازی چشایی زبان انسان با سیستم مبتنی بر گرافن و هوش مصنوعی

اکسید گرافن، مثل گرافن خالص، در مواجهه با مواد شیمیایی مختلف واکنش الکتریکی دارد. محققان این سنسور را با استفاده از سیگنال‌هایی از 160 ماده شیمیاییِ مرتبط با مزه‌های رایج آموزش داده‌اند. این سیگنال‌ها به یک الگوریتم یادگیری ماشینی داده شدند که نحوه تغییر رسانایی آن ماده را به خاطر می‌سپرد.

شبیه سازی چشایی انسان با زبان مصنوعی بر پایه گرافن
این دیاگرام مفهومی نشان می‌دهد که چگونه یک زبان مصنوعی بر پایه گرافن می‌تواند با دریافت سیگنال‌های شیمیایی و پردازش آنها از طریق یادگیری ماشینی، چشایی انسان را شبیه‌سازی کند.

این رویکرد یادگیری به‌شدت شبیه شیوه پردازش سیگنال‌های چشایی در مغز انسان است. دانشمندان از مدت‌ها پیش باور داشتند که انسان می‌تواند پنج مزه شیرین، شور، تلخ، ترش و اومامی را بفهمد. این زبان مصنوعی روی چهار مزه نخست تمرکز داشته و در مواجهه با مزه‌های ازپیش‌شناخته‌شده حدود 98.5 درصد دقیق عمل کرده است. در مواجهه با 40 مزه جدید نیز نرخ دقت آن بین 75 تا 90 درصد بوده است.

پژوهشگران همچنین به این سیستم یاد دادند تا ترکیبات پیچیده‌تر ازجمله ترکیباتی را شناسایی کند که در قهوه و کولا یافت می‌شود.

این حسگر جدید از حساسیت اکسید گرافن به تغییرات شیمیایی استفاده می‌کند. این سیستم در برخورد با ترکیبات مزه‌ای، تغییرات کوچک در رسانایی را شناسایی می‌کند، و همین مسئله در کنار استفاده از یادگیری ماشینی باعث عملکرد چشمگیر آن می‌شود.

دستاورد محققان پتانسیل این را دارد که روزی قابلیت چشایی را به افرادی برگرداند که این امکان را از دست داده‌اند. سکته، عفونت‌های ویروسی یا بیماری‌های دژنراتیو می‌توانند به از دست دادن قابلیت چشایی منجر شوند.

این دستگاه هنوز در حد یک اثبات مفهوم است و تا رسیدن به بازار مصرفی فاصله زیادی دارد. نتایج پژوهش محققان در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

دانشمندان دستگاهی بر پایه گرافن و هوش مصنوعی ساخته‌اند که می تواند با دقتی در نزدیکی انسان مزه‌ها را بفهمد. این دستاورد می‌تواند حسگرهای مصنوعی را به سطح انسان نزدیک‌تر کند تا علاوه‌بر کاربرد در رباتیک، بتوان شبیه‌سازی‌های بهتری از عملکرد جوانه‌های چشایی در دهان انسان داشت و به بازیابی این حس در بیماران کمک کرد.

به‌گزارش InterestingEngineering، این سیستم از یادگیری ماشینی برای تفسیر سیگنال‌های شیمیایی و دسته‌بندی مزه‌ها استفاده می‌کند، حتی مزه‌هایی که قبلاً مشاهده نکرده است. آنچه این فناوری را از نمونه‌های مشابه متمایز می‌کند، توانایی عملکرد آن در شرایط مرطوب است. چنین قابلیتی برای اولین بار در سیستم‌های چشایی مصنوعی به‌دست آمده است.

این دستگاه از چندین لایه اکسید گرافن در یک ساختار نانوسیال ساخته شده است. برخلاف تلاش‌های قبلی، سیستم حاضر بخش حسگر و پردازشگر را درون یک پلتفرم قرار داده است تا بتواند بهتر و یکپارچه‌تر از زبان‌های مصنوعی سنتی عمل کند.

شبیه‌سازی چشایی زبان انسان با سیستم مبتنی بر گرافن و هوش مصنوعی

اکسید گرافن، مثل گرافن خالص، در مواجهه با مواد شیمیایی مختلف واکنش الکتریکی دارد. محققان این سنسور را با استفاده از سیگنال‌هایی از 160 ماده شیمیاییِ مرتبط با مزه‌های رایج آموزش داده‌اند. این سیگنال‌ها به یک الگوریتم یادگیری ماشینی داده شدند که نحوه تغییر رسانایی آن ماده را به خاطر می‌سپرد.

شبیه سازی چشایی انسان با زبان مصنوعی بر پایه گرافن
این دیاگرام مفهومی نشان می‌دهد که چگونه یک زبان مصنوعی بر پایه گرافن می‌تواند با دریافت سیگنال‌های شیمیایی و پردازش آنها از طریق یادگیری ماشینی، چشایی انسان را شبیه‌سازی کند.

این رویکرد یادگیری به‌شدت شبیه شیوه پردازش سیگنال‌های چشایی در مغز انسان است. دانشمندان از مدت‌ها پیش باور داشتند که انسان می‌تواند پنج مزه شیرین، شور، تلخ، ترش و اومامی را بفهمد. این زبان مصنوعی روی چهار مزه نخست تمرکز داشته و در مواجهه با مزه‌های ازپیش‌شناخته‌شده حدود 98.5 درصد دقیق عمل کرده است. در مواجهه با 40 مزه جدید نیز نرخ دقت آن بین 75 تا 90 درصد بوده است.

پژوهشگران همچنین به این سیستم یاد دادند تا ترکیبات پیچیده‌تر ازجمله ترکیباتی را شناسایی کند که در قهوه و کولا یافت می‌شود.

این حسگر جدید از حساسیت اکسید گرافن به تغییرات شیمیایی استفاده می‌کند. این سیستم در برخورد با ترکیبات مزه‌ای، تغییرات کوچک در رسانایی را شناسایی می‌کند، و همین مسئله در کنار استفاده از یادگیری ماشینی باعث عملکرد چشمگیر آن می‌شود.

دستاورد محققان پتانسیل این را دارد که روزی قابلیت چشایی را به افرادی برگرداند که این امکان را از دست داده‌اند. سکته، عفونت‌های ویروسی یا بیماری‌های دژنراتیو می‌توانند به از دست دادن قابلیت چشایی منجر شوند.

این دستگاه هنوز در حد یک اثبات مفهوم است و تا رسیدن به بازار مصرفی فاصله زیادی دارد. نتایج پژوهش محققان در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

اخبارجدیدترین

۷ دوره آموزشی رایگان گوگل درباره هوش مصنوعی که نباید از دست بدهید

متا استارتاپ هوش مصنوعی PlayAI را برای توسعه فناوری شبیه‌سازی صدا خرید

گوگل قابلیت جستجو در چت‌ها را به اپ جمینای اندروید اضافه کرد

دانشمندان دستگاهی بر پایه گرافن و هوش مصنوعی ساخته‌اند که می تواند با دقتی در نزدیکی انسان مزه‌ها را بفهمد. این دستاورد می‌تواند حسگرهای مصنوعی را به سطح انسان نزدیک‌تر کند تا علاوه‌بر کاربرد در رباتیک، بتوان شبیه‌سازی‌های بهتری از عملکرد جوانه‌های چشایی در دهان انسان داشت و به بازیابی این حس در بیماران کمک کرد.

به‌گزارش InterestingEngineering، این سیستم از یادگیری ماشینی برای تفسیر سیگنال‌های شیمیایی و دسته‌بندی مزه‌ها استفاده می‌کند، حتی مزه‌هایی که قبلاً مشاهده نکرده است. آنچه این فناوری را از نمونه‌های مشابه متمایز می‌کند، توانایی عملکرد آن در شرایط مرطوب است. چنین قابلیتی برای اولین بار در سیستم‌های چشایی مصنوعی به‌دست آمده است.

این دستگاه از چندین لایه اکسید گرافن در یک ساختار نانوسیال ساخته شده است. برخلاف تلاش‌های قبلی، سیستم حاضر بخش حسگر و پردازشگر را درون یک پلتفرم قرار داده است تا بتواند بهتر و یکپارچه‌تر از زبان‌های مصنوعی سنتی عمل کند.

شبیه‌سازی چشایی زبان انسان با سیستم مبتنی بر گرافن و هوش مصنوعی

اکسید گرافن، مثل گرافن خالص، در مواجهه با مواد شیمیایی مختلف واکنش الکتریکی دارد. محققان این سنسور را با استفاده از سیگنال‌هایی از 160 ماده شیمیاییِ مرتبط با مزه‌های رایج آموزش داده‌اند. این سیگنال‌ها به یک الگوریتم یادگیری ماشینی داده شدند که نحوه تغییر رسانایی آن ماده را به خاطر می‌سپرد.

شبیه سازی چشایی انسان با زبان مصنوعی بر پایه گرافن
این دیاگرام مفهومی نشان می‌دهد که چگونه یک زبان مصنوعی بر پایه گرافن می‌تواند با دریافت سیگنال‌های شیمیایی و پردازش آنها از طریق یادگیری ماشینی، چشایی انسان را شبیه‌سازی کند.

این رویکرد یادگیری به‌شدت شبیه شیوه پردازش سیگنال‌های چشایی در مغز انسان است. دانشمندان از مدت‌ها پیش باور داشتند که انسان می‌تواند پنج مزه شیرین، شور، تلخ، ترش و اومامی را بفهمد. این زبان مصنوعی روی چهار مزه نخست تمرکز داشته و در مواجهه با مزه‌های ازپیش‌شناخته‌شده حدود 98.5 درصد دقیق عمل کرده است. در مواجهه با 40 مزه جدید نیز نرخ دقت آن بین 75 تا 90 درصد بوده است.

پژوهشگران همچنین به این سیستم یاد دادند تا ترکیبات پیچیده‌تر ازجمله ترکیباتی را شناسایی کند که در قهوه و کولا یافت می‌شود.

این حسگر جدید از حساسیت اکسید گرافن به تغییرات شیمیایی استفاده می‌کند. این سیستم در برخورد با ترکیبات مزه‌ای، تغییرات کوچک در رسانایی را شناسایی می‌کند، و همین مسئله در کنار استفاده از یادگیری ماشینی باعث عملکرد چشمگیر آن می‌شود.

دستاورد محققان پتانسیل این را دارد که روزی قابلیت چشایی را به افرادی برگرداند که این امکان را از دست داده‌اند. سکته، عفونت‌های ویروسی یا بیماری‌های دژنراتیو می‌توانند به از دست دادن قابلیت چشایی منجر شوند.

این دستگاه هنوز در حد یک اثبات مفهوم است و تا رسیدن به بازار مصرفی فاصله زیادی دارد. نتایج پژوهش محققان در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

دانشمندان دستگاهی بر پایه گرافن و هوش مصنوعی ساخته‌اند که می تواند با دقتی در نزدیکی انسان مزه‌ها را بفهمد. این دستاورد می‌تواند حسگرهای مصنوعی را به سطح انسان نزدیک‌تر کند تا علاوه‌بر کاربرد در رباتیک، بتوان شبیه‌سازی‌های بهتری از عملکرد جوانه‌های چشایی در دهان انسان داشت و به بازیابی این حس در بیماران کمک کرد.

به‌گزارش InterestingEngineering، این سیستم از یادگیری ماشینی برای تفسیر سیگنال‌های شیمیایی و دسته‌بندی مزه‌ها استفاده می‌کند، حتی مزه‌هایی که قبلاً مشاهده نکرده است. آنچه این فناوری را از نمونه‌های مشابه متمایز می‌کند، توانایی عملکرد آن در شرایط مرطوب است. چنین قابلیتی برای اولین بار در سیستم‌های چشایی مصنوعی به‌دست آمده است.

این دستگاه از چندین لایه اکسید گرافن در یک ساختار نانوسیال ساخته شده است. برخلاف تلاش‌های قبلی، سیستم حاضر بخش حسگر و پردازشگر را درون یک پلتفرم قرار داده است تا بتواند بهتر و یکپارچه‌تر از زبان‌های مصنوعی سنتی عمل کند.

شبیه‌سازی چشایی زبان انسان با سیستم مبتنی بر گرافن و هوش مصنوعی

اکسید گرافن، مثل گرافن خالص، در مواجهه با مواد شیمیایی مختلف واکنش الکتریکی دارد. محققان این سنسور را با استفاده از سیگنال‌هایی از 160 ماده شیمیاییِ مرتبط با مزه‌های رایج آموزش داده‌اند. این سیگنال‌ها به یک الگوریتم یادگیری ماشینی داده شدند که نحوه تغییر رسانایی آن ماده را به خاطر می‌سپرد.

شبیه سازی چشایی انسان با زبان مصنوعی بر پایه گرافن
این دیاگرام مفهومی نشان می‌دهد که چگونه یک زبان مصنوعی بر پایه گرافن می‌تواند با دریافت سیگنال‌های شیمیایی و پردازش آنها از طریق یادگیری ماشینی، چشایی انسان را شبیه‌سازی کند.

این رویکرد یادگیری به‌شدت شبیه شیوه پردازش سیگنال‌های چشایی در مغز انسان است. دانشمندان از مدت‌ها پیش باور داشتند که انسان می‌تواند پنج مزه شیرین، شور، تلخ، ترش و اومامی را بفهمد. این زبان مصنوعی روی چهار مزه نخست تمرکز داشته و در مواجهه با مزه‌های ازپیش‌شناخته‌شده حدود 98.5 درصد دقیق عمل کرده است. در مواجهه با 40 مزه جدید نیز نرخ دقت آن بین 75 تا 90 درصد بوده است.

پژوهشگران همچنین به این سیستم یاد دادند تا ترکیبات پیچیده‌تر ازجمله ترکیباتی را شناسایی کند که در قهوه و کولا یافت می‌شود.

این حسگر جدید از حساسیت اکسید گرافن به تغییرات شیمیایی استفاده می‌کند. این سیستم در برخورد با ترکیبات مزه‌ای، تغییرات کوچک در رسانایی را شناسایی می‌کند، و همین مسئله در کنار استفاده از یادگیری ماشینی باعث عملکرد چشمگیر آن می‌شود.

دستاورد محققان پتانسیل این را دارد که روزی قابلیت چشایی را به افرادی برگرداند که این امکان را از دست داده‌اند. سکته، عفونت‌های ویروسی یا بیماری‌های دژنراتیو می‌توانند به از دست دادن قابلیت چشایی منجر شوند.

این دستگاه هنوز در حد یک اثبات مفهوم است و تا رسیدن به بازار مصرفی فاصله زیادی دارد. نتایج پژوهش محققان در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

پست قبلی

وضعیت ۶ میلیون اتباع افغانستانی در ایران

پست بعدی

مراسم بزرگداشت شهید عالیخانی برگزار می‌شود

مربوطه پست ها

۷ دوره آموزشی رایگان گوگل درباره هوش مصنوعی که نباید از دست بدهید
هوش مصنوعی

۷ دوره آموزشی رایگان گوگل درباره هوش مصنوعی که نباید از دست بدهید

۲۲ تیر ۱۴۰۴
متا استارتاپ هوش مصنوعی PlayAI را برای توسعه فناوری شبیه‌سازی صدا خرید
هوش مصنوعی

متا استارتاپ هوش مصنوعی PlayAI را برای توسعه فناوری شبیه‌سازی صدا خرید

۲۲ تیر ۱۴۰۴
گوگل قابلیت جستجو در چت‌ها را به اپ جمینای اندروید اضافه کرد
هوش مصنوعی

گوگل قابلیت جستجو در چت‌ها را به اپ جمینای اندروید اضافه کرد

۲۲ تیر ۱۴۰۴
هوش مصنوعی گراک با آپدیتی جدید به خودروهای تسلا اضافه شد
هوش مصنوعی

هوش مصنوعی گراک با آپدیتی جدید به خودروهای تسلا اضافه شد

۲۲ تیر ۱۴۰۴
این ویژگی‌های سامسونگ Galaxy AI برای همیشه رایگان باقی می‌مانند
هوش مصنوعی

این ویژگی‌های سامسونگ Galaxy AI برای همیشه رایگان باقی می‌مانند

۲۱ تیر ۱۴۰۴
انویدیا از فناوری Helix برای بهبود سرعت و پاسخگویی هوش مصنوعی رونمایی کرد
هوش مصنوعی

انویدیا از فناوری Helix برای بهبود سرعت و پاسخگویی هوش مصنوعی رونمایی کرد

۲۰ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + دوازده =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • واردات و مونتاژ خودرو قطع می‌شود؟
  • ۶ عامل کاهش ۱۳.۷ درصدی تولید خودرو در فصل بهار
  • ۲۴ تیرماه؛ آغاز نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده
  • وضعیت مبهم واردات خودرو طی سال جاری
  • آینده نامعلوم برنامه هیدروژنی «هوندا»
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی
  • راحت ترین روش یادگیری انگلیسی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.