دانش جوین
دوشنبه, خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی علمی

تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های مزمن با پرتقال فاسد !

دانش جوین توسط دانش جوین
۱۱ دی ۱۴۰۰
در علمی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
6
45
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های مزمن با پرتقال فاسد !

محقق ایرانی به همراه گروهی از محققان دانشگاه سیدنی در حال توسعه یک کاوشگر زیست پزشکی برای تشخیص سرطان و بیماری‌های مزمن چون آلزایمر از پرتقال فاسد هستند و به گفته وی، این حسگر می‌تواند آنها را در درک بهتر از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها در بدن یاری کند.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، این نانوزیست‌حسگر، یک کاوشگر کوچک بوده که از فلورسانس برای نشان دادن pH سلول‌ها، از نظر اسیدی یا قلیایی بودن، استفاده می‌کند. این حسگر تشخیص می‌دهد که آیا سلول‌ها در معرض خطر هستند یا خیر و همچنین به پزشک نشان خواهد داد که سلول‌ها در مراحل اولیه سرطان یا سایر بیماری‌های جدی هستند یا نه.

وقتی سلول‌های انسانی اسیدی‌تر می‌شوند، نشان می‌دهند که سرطان ممکن است در کمین باشد. این نانوزیست‌ حسگر که اندازه آن تنها یک میلیاردم متر است، از نقاط کربن فلورسنت ساخته شده و می‌تواند از ضایعات مواد غذایی ساخته شود که در این مورد از آب پرتقال فاسد برای ساخت آن استفاده شد.

در این پروژه پرتقال‌ها به‌دلیل سطوح بالای اسید اسکوربیک که عملکرد نانوزیست‌حسگر را بهبود می‌بخشد، برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفتند. در این فرآیند که شامل بیوپسی بافتی از سلول‌های مشکوک به سرطان هستند، سلول‌ها در پتری دیش قرار می‌گیرند. سپس با استفاده از یک پیپت آزمایشگاهی، نانوزیست‌حسگر روی سلول‌ها اعمال می‌شود، در ادامه سلول‌ها با یک میکروسکوپ فلورسانس، نوعی میکروسکوپ که تغییرات نوری ظریف را نشان می‌دهد، بررسی می‌شوند.

پوریا لسانی، محقق ارشد و دکترای مهندسی زیست پزشکی دانشگاه سیدنی با بیان اینکه نوسانات شدید اسیدیته سلول‌ها می‌تواند منجر به عملکرد نامناسب، رشد و تقسیم سلولی شود و در نهایت منجر به بیماری‌های جدی شود، گفت: ما یک نانوزیست‌حسگر حساس و مقرون به صرفه برای اندازه‌گیری بلادرنگ میزان اسیدیته سلول‌ها ایجاد کرده‌ایم.

لسانی افزود: این نانوزیست‌حسگر همچنین می‌تواند به ما کمک کند تا درک بهتری از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها به دست آوریم. بسیاری از بیماری‌ها در طی سال‌ها و حتی دهه‌ها قبل از اینکه فرد کوچک‌ترین علائمی را نشان دهد، شروع به گسترش می‌کنند. بسیاری از بیماری‌ها مانند آلزایمر، زمانی که علائم وجود داشته باشد، برای درمان آنها خیلی دیر است. دستگاه ما امکان تشخیص دقیق‌تر بیماری را قبل از شروع علائم و همچنین امکان تشخیص زودهنگام بیماری‌های جدی مرتبط با نوسانات pH را فراهم می‌کند.

به نقل از ستاد نانو، وی ابراز امیدواری کرد که این فناوری بتواند به درمان زودهنگام و پیشگیری از بیماری‌های جدی منجر شود؛ چرا که روش‌های کنونی می‌توانند پیچیده، پرهزینه و زمان‌بر باشند، در حالی که این نانو زیست‌حسگر می‌تواند به راحتی در مقیاس بزرگ با هزینه کم تولید شود.

لسانی خاطر نشان کرد: فرآیند ساخت این نقاط کربنی برای نانوزیست‌حسگر شبیه به تهیه غذا در زودپز است. ما همه مواد، مثلاً آب پرتقال گندیده و مقداری آب را با هم داخل راکتوری که تا حدودی شبیه زودپز است، می‌ریزیم، درب آن را محکم می‌بندیم و آن را در یک فِرِ علمی که با دمای حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار می‌دهیم. افزایش دما و فشار داخل راکتور، ساختار مولکولی اولیه مواد را شکسته و به آنها کمک می‌کند تا ماده جدید نقاط کربنی تشکیل دهند و سپس از این نقاط برای ساختن نانوزیست‌حسگر استفاده می‌شود.

انتهای پیام

تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های مزمن با پرتقال فاسد !

محقق ایرانی به همراه گروهی از محققان دانشگاه سیدنی در حال توسعه یک کاوشگر زیست پزشکی برای تشخیص سرطان و بیماری‌های مزمن چون آلزایمر از پرتقال فاسد هستند و به گفته وی، این حسگر می‌تواند آنها را در درک بهتر از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها در بدن یاری کند.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، این نانوزیست‌حسگر، یک کاوشگر کوچک بوده که از فلورسانس برای نشان دادن pH سلول‌ها، از نظر اسیدی یا قلیایی بودن، استفاده می‌کند. این حسگر تشخیص می‌دهد که آیا سلول‌ها در معرض خطر هستند یا خیر و همچنین به پزشک نشان خواهد داد که سلول‌ها در مراحل اولیه سرطان یا سایر بیماری‌های جدی هستند یا نه.

وقتی سلول‌های انسانی اسیدی‌تر می‌شوند، نشان می‌دهند که سرطان ممکن است در کمین باشد. این نانوزیست‌ حسگر که اندازه آن تنها یک میلیاردم متر است، از نقاط کربن فلورسنت ساخته شده و می‌تواند از ضایعات مواد غذایی ساخته شود که در این مورد از آب پرتقال فاسد برای ساخت آن استفاده شد.

در این پروژه پرتقال‌ها به‌دلیل سطوح بالای اسید اسکوربیک که عملکرد نانوزیست‌حسگر را بهبود می‌بخشد، برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفتند. در این فرآیند که شامل بیوپسی بافتی از سلول‌های مشکوک به سرطان هستند، سلول‌ها در پتری دیش قرار می‌گیرند. سپس با استفاده از یک پیپت آزمایشگاهی، نانوزیست‌حسگر روی سلول‌ها اعمال می‌شود، در ادامه سلول‌ها با یک میکروسکوپ فلورسانس، نوعی میکروسکوپ که تغییرات نوری ظریف را نشان می‌دهد، بررسی می‌شوند.

پوریا لسانی، محقق ارشد و دکترای مهندسی زیست پزشکی دانشگاه سیدنی با بیان اینکه نوسانات شدید اسیدیته سلول‌ها می‌تواند منجر به عملکرد نامناسب، رشد و تقسیم سلولی شود و در نهایت منجر به بیماری‌های جدی شود، گفت: ما یک نانوزیست‌حسگر حساس و مقرون به صرفه برای اندازه‌گیری بلادرنگ میزان اسیدیته سلول‌ها ایجاد کرده‌ایم.

لسانی افزود: این نانوزیست‌حسگر همچنین می‌تواند به ما کمک کند تا درک بهتری از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها به دست آوریم. بسیاری از بیماری‌ها در طی سال‌ها و حتی دهه‌ها قبل از اینکه فرد کوچک‌ترین علائمی را نشان دهد، شروع به گسترش می‌کنند. بسیاری از بیماری‌ها مانند آلزایمر، زمانی که علائم وجود داشته باشد، برای درمان آنها خیلی دیر است. دستگاه ما امکان تشخیص دقیق‌تر بیماری را قبل از شروع علائم و همچنین امکان تشخیص زودهنگام بیماری‌های جدی مرتبط با نوسانات pH را فراهم می‌کند.

به نقل از ستاد نانو، وی ابراز امیدواری کرد که این فناوری بتواند به درمان زودهنگام و پیشگیری از بیماری‌های جدی منجر شود؛ چرا که روش‌های کنونی می‌توانند پیچیده، پرهزینه و زمان‌بر باشند، در حالی که این نانو زیست‌حسگر می‌تواند به راحتی در مقیاس بزرگ با هزینه کم تولید شود.

لسانی خاطر نشان کرد: فرآیند ساخت این نقاط کربنی برای نانوزیست‌حسگر شبیه به تهیه غذا در زودپز است. ما همه مواد، مثلاً آب پرتقال گندیده و مقداری آب را با هم داخل راکتوری که تا حدودی شبیه زودپز است، می‌ریزیم، درب آن را محکم می‌بندیم و آن را در یک فِرِ علمی که با دمای حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار می‌دهیم. افزایش دما و فشار داخل راکتور، ساختار مولکولی اولیه مواد را شکسته و به آنها کمک می‌کند تا ماده جدید نقاط کربنی تشکیل دهند و سپس از این نقاط برای ساختن نانوزیست‌حسگر استفاده می‌شود.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

شغل مناسب برای کسانی که اهل شور و هیجان زیادی نیستند!

راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای

چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟

تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های مزمن با پرتقال فاسد !

محقق ایرانی به همراه گروهی از محققان دانشگاه سیدنی در حال توسعه یک کاوشگر زیست پزشکی برای تشخیص سرطان و بیماری‌های مزمن چون آلزایمر از پرتقال فاسد هستند و به گفته وی، این حسگر می‌تواند آنها را در درک بهتر از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها در بدن یاری کند.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، این نانوزیست‌حسگر، یک کاوشگر کوچک بوده که از فلورسانس برای نشان دادن pH سلول‌ها، از نظر اسیدی یا قلیایی بودن، استفاده می‌کند. این حسگر تشخیص می‌دهد که آیا سلول‌ها در معرض خطر هستند یا خیر و همچنین به پزشک نشان خواهد داد که سلول‌ها در مراحل اولیه سرطان یا سایر بیماری‌های جدی هستند یا نه.

وقتی سلول‌های انسانی اسیدی‌تر می‌شوند، نشان می‌دهند که سرطان ممکن است در کمین باشد. این نانوزیست‌ حسگر که اندازه آن تنها یک میلیاردم متر است، از نقاط کربن فلورسنت ساخته شده و می‌تواند از ضایعات مواد غذایی ساخته شود که در این مورد از آب پرتقال فاسد برای ساخت آن استفاده شد.

در این پروژه پرتقال‌ها به‌دلیل سطوح بالای اسید اسکوربیک که عملکرد نانوزیست‌حسگر را بهبود می‌بخشد، برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفتند. در این فرآیند که شامل بیوپسی بافتی از سلول‌های مشکوک به سرطان هستند، سلول‌ها در پتری دیش قرار می‌گیرند. سپس با استفاده از یک پیپت آزمایشگاهی، نانوزیست‌حسگر روی سلول‌ها اعمال می‌شود، در ادامه سلول‌ها با یک میکروسکوپ فلورسانس، نوعی میکروسکوپ که تغییرات نوری ظریف را نشان می‌دهد، بررسی می‌شوند.

پوریا لسانی، محقق ارشد و دکترای مهندسی زیست پزشکی دانشگاه سیدنی با بیان اینکه نوسانات شدید اسیدیته سلول‌ها می‌تواند منجر به عملکرد نامناسب، رشد و تقسیم سلولی شود و در نهایت منجر به بیماری‌های جدی شود، گفت: ما یک نانوزیست‌حسگر حساس و مقرون به صرفه برای اندازه‌گیری بلادرنگ میزان اسیدیته سلول‌ها ایجاد کرده‌ایم.

لسانی افزود: این نانوزیست‌حسگر همچنین می‌تواند به ما کمک کند تا درک بهتری از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها به دست آوریم. بسیاری از بیماری‌ها در طی سال‌ها و حتی دهه‌ها قبل از اینکه فرد کوچک‌ترین علائمی را نشان دهد، شروع به گسترش می‌کنند. بسیاری از بیماری‌ها مانند آلزایمر، زمانی که علائم وجود داشته باشد، برای درمان آنها خیلی دیر است. دستگاه ما امکان تشخیص دقیق‌تر بیماری را قبل از شروع علائم و همچنین امکان تشخیص زودهنگام بیماری‌های جدی مرتبط با نوسانات pH را فراهم می‌کند.

به نقل از ستاد نانو، وی ابراز امیدواری کرد که این فناوری بتواند به درمان زودهنگام و پیشگیری از بیماری‌های جدی منجر شود؛ چرا که روش‌های کنونی می‌توانند پیچیده، پرهزینه و زمان‌بر باشند، در حالی که این نانو زیست‌حسگر می‌تواند به راحتی در مقیاس بزرگ با هزینه کم تولید شود.

لسانی خاطر نشان کرد: فرآیند ساخت این نقاط کربنی برای نانوزیست‌حسگر شبیه به تهیه غذا در زودپز است. ما همه مواد، مثلاً آب پرتقال گندیده و مقداری آب را با هم داخل راکتوری که تا حدودی شبیه زودپز است، می‌ریزیم، درب آن را محکم می‌بندیم و آن را در یک فِرِ علمی که با دمای حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار می‌دهیم. افزایش دما و فشار داخل راکتور، ساختار مولکولی اولیه مواد را شکسته و به آنها کمک می‌کند تا ماده جدید نقاط کربنی تشکیل دهند و سپس از این نقاط برای ساختن نانوزیست‌حسگر استفاده می‌شود.

انتهای پیام

تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های مزمن با پرتقال فاسد !

محقق ایرانی به همراه گروهی از محققان دانشگاه سیدنی در حال توسعه یک کاوشگر زیست پزشکی برای تشخیص سرطان و بیماری‌های مزمن چون آلزایمر از پرتقال فاسد هستند و به گفته وی، این حسگر می‌تواند آنها را در درک بهتر از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها در بدن یاری کند.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، این نانوزیست‌حسگر، یک کاوشگر کوچک بوده که از فلورسانس برای نشان دادن pH سلول‌ها، از نظر اسیدی یا قلیایی بودن، استفاده می‌کند. این حسگر تشخیص می‌دهد که آیا سلول‌ها در معرض خطر هستند یا خیر و همچنین به پزشک نشان خواهد داد که سلول‌ها در مراحل اولیه سرطان یا سایر بیماری‌های جدی هستند یا نه.

وقتی سلول‌های انسانی اسیدی‌تر می‌شوند، نشان می‌دهند که سرطان ممکن است در کمین باشد. این نانوزیست‌ حسگر که اندازه آن تنها یک میلیاردم متر است، از نقاط کربن فلورسنت ساخته شده و می‌تواند از ضایعات مواد غذایی ساخته شود که در این مورد از آب پرتقال فاسد برای ساخت آن استفاده شد.

در این پروژه پرتقال‌ها به‌دلیل سطوح بالای اسید اسکوربیک که عملکرد نانوزیست‌حسگر را بهبود می‌بخشد، برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفتند. در این فرآیند که شامل بیوپسی بافتی از سلول‌های مشکوک به سرطان هستند، سلول‌ها در پتری دیش قرار می‌گیرند. سپس با استفاده از یک پیپت آزمایشگاهی، نانوزیست‌حسگر روی سلول‌ها اعمال می‌شود، در ادامه سلول‌ها با یک میکروسکوپ فلورسانس، نوعی میکروسکوپ که تغییرات نوری ظریف را نشان می‌دهد، بررسی می‌شوند.

پوریا لسانی، محقق ارشد و دکترای مهندسی زیست پزشکی دانشگاه سیدنی با بیان اینکه نوسانات شدید اسیدیته سلول‌ها می‌تواند منجر به عملکرد نامناسب، رشد و تقسیم سلولی شود و در نهایت منجر به بیماری‌های جدی شود، گفت: ما یک نانوزیست‌حسگر حساس و مقرون به صرفه برای اندازه‌گیری بلادرنگ میزان اسیدیته سلول‌ها ایجاد کرده‌ایم.

لسانی افزود: این نانوزیست‌حسگر همچنین می‌تواند به ما کمک کند تا درک بهتری از چگونگی ایجاد این بیماری‌ها به دست آوریم. بسیاری از بیماری‌ها در طی سال‌ها و حتی دهه‌ها قبل از اینکه فرد کوچک‌ترین علائمی را نشان دهد، شروع به گسترش می‌کنند. بسیاری از بیماری‌ها مانند آلزایمر، زمانی که علائم وجود داشته باشد، برای درمان آنها خیلی دیر است. دستگاه ما امکان تشخیص دقیق‌تر بیماری را قبل از شروع علائم و همچنین امکان تشخیص زودهنگام بیماری‌های جدی مرتبط با نوسانات pH را فراهم می‌کند.

به نقل از ستاد نانو، وی ابراز امیدواری کرد که این فناوری بتواند به درمان زودهنگام و پیشگیری از بیماری‌های جدی منجر شود؛ چرا که روش‌های کنونی می‌توانند پیچیده، پرهزینه و زمان‌بر باشند، در حالی که این نانو زیست‌حسگر می‌تواند به راحتی در مقیاس بزرگ با هزینه کم تولید شود.

لسانی خاطر نشان کرد: فرآیند ساخت این نقاط کربنی برای نانوزیست‌حسگر شبیه به تهیه غذا در زودپز است. ما همه مواد، مثلاً آب پرتقال گندیده و مقداری آب را با هم داخل راکتوری که تا حدودی شبیه زودپز است، می‌ریزیم، درب آن را محکم می‌بندیم و آن را در یک فِرِ علمی که با دمای حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار می‌دهیم. افزایش دما و فشار داخل راکتور، ساختار مولکولی اولیه مواد را شکسته و به آنها کمک می‌کند تا ماده جدید نقاط کربنی تشکیل دهند و سپس از این نقاط برای ساختن نانوزیست‌حسگر استفاده می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها: زيست حسگر
پست قبلی

امتحان مجازی، اضطراب واقعی

پست بعدی

آفت‌کش نانویی که دوستدار طبیعت است و باقی‌مانده سموم در محصولات کشاورزی ایجاد نخواهد کرد

مربوطه پست ها

شغل مناسب من
علمی

شغل مناسب برای کسانی که اهل شور و هیجان زیادی نیستند!

۳۰ فروردین ۱۴۰۴
راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای
علمی

راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای

۲۵ اسفند ۱۴۰۳
چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟
علمی

چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟

۰۸ بهمن ۱۴۰۳
آموزش دیجیتال: آینده‌ای روشن برای یادگیری مادام‌العمر
علمی

آموزش دیجیتال: آینده‌ای روشن برای یادگیری مادام‌العمر

۰۷ بهمن ۱۴۰۳
چطور با استفاده از ابزارهای علمی، چالش‌های روزمره را حل کنیم؟
علمی

چطور با استفاده از ابزارهای علمی، چالش‌های روزمره را حل کنیم؟

۰۶ بهمن ۱۴۰۳
نقش تکنولوژی در تسهیل دسترسی به منابع آموزشی در سراسر جهان
علمی

نقش تکنولوژی در تسهیل دسترسی به منابع آموزشی در سراسر جهان

۰۵ بهمن ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • ۴۰ هزار رشته قنات در کشور احیا می شود
  • آب مسأله اول کشور شده است
  • ۱۹ میلیون هکتار زمین طی ۵ سال آبخیزداری می‌شود
  • بررسی بازار ارزهای دیجیتال در هفته‌ای که گذشت
  • سیگنال صعودی ارز چین لینک «Chainlink»
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.