دانش جوین
شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی هوش مصنوعی

تشخیص فساد مواد غذایی با یک «زبان الکترونیکی» مجهز به هوش مصنوعی

خبرگزاری ایسنا توسط خبرگزاری ایسنا
۰۴ بهمن ۱۴۰۳
در هوش مصنوعی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
1
تشخیص فساد مواد غذایی با یک «زبان الکترونیکی» مجهز به هوش مصنوعی
5
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

به گزارش ایسنا، این مطالعه که در مجله نیچر منتشر شده است، ترکیبی از دو فناوری پیشرفته است. این گروه از حسگرهای ساخته شده از گرافن استفاده کردند که شکل فوق‌العاده نازکی از کربن است که فقط یک اتم ضخامت دارد و الکتریسیته را به خوبی هدایت می‌کند. آنها این حسگرها را با هوش مصنوعی ترکیب کردند که می‌تواند الگوها را یاد بگیرد. با هم، سیستمی ایجاد شد که در تشخیص تفاوت‌های کوچک بین مایعات مشابه بسیار خوب عمل می‌کند.

به نقل از اس‌اف، این سیستم طعم و مزه را می‌چشد و آن را پردازش می‌کند. همانطور که زبان ما گیرنده‌های چشایی دارد که سیگنال‌ها را به قشر چشایی مغز ما می‌فرستد، این زبان الکترونیکی از حسگرهایی استفاده می‌کند که سیگنال‌های الکتریکی را به یک شبکه عصبی مصنوعی می‌فرستد که داده‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند.

آزمایش مواد غذایی سنتی به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و تجزیه و تحلیل زمان بر نیاز دارد. با این حال، این سیستم جدید می‌تواند مواد مختلف را شناسایی کرده و کیفیت، اصالت و تازگی آنها را در عرض یک دقیقه ارزیابی کند. حسگرها مانند جوانه‌های چشایی الکترونیکی عمل می‌کنند و سیگنال‌های الکتریکی تولید می‌کنند که وقتی در معرض محلول‌های شیمیایی مختلف قرار می‌گیرند تغییر می‌کنند.

آن چه  که این سیستم را خاص می‌کند، توانایی آن در یادگیری و بهبود مهارت‌های انسانی‌اش است. وقتی محققان به هوش مصنوعی اجازه دادند به جای استفاده از معیارهای انتخاب شده توسط انسان، پارامترهای خود را برای تجزیه و تحلیل تعریف کند، دقت ابزار از ۸۰ درصد به بیش از ۹۵ درصد افزایش یافت.

نویسنده این مطالعه می‌گوید: ما متوجه شدیم که شبکه به ویژگی‌های ظریف‌تری در داده‌ها نگاه می‌کند. در مورد شیر، شبکه عصبی می‌تواند محتوای متغیر آب شیر را تعیین کند و در آن زمینه، تعیین کند که آیا هر یک از شاخص‌های تخریب به اندازه کافی معنادار هستند که به عنوان یک مشکل ایمنی در غذا در نظر گرفته شوند یا خیر.

تشخیص فساد مواد غذایی با یک «زبان الکترونیکی» مجهز به هوش مصنوعی

این سیستم در تشخیص شیر کم‌آب در غلظت‌های کمتر از پنج درصد، و تمایز بین انواع مختلف مخلوط‌های قهوه و ردیابی تازگی آب میوه در طی چند روز به‌طور قابل‌توجهی مؤثر بود. در یک نمایش چشمگیر، بین محصولات مشابه مانند کوکاکولا معمولی، کوکای رژیمی، پپسی، کوکای بدون کافئین و کوکای بدون شکر با دقت بیش از ۹۷ درصد تفاوت قائل شد.

آنچه شگفت انگیز است این است که این سیستم برای عملکرد خوب به حسگرهای کاملا یکسان نیاز ندارد. هوش مصنوعی به اندازه‌ای هوشمند است که تفاوت‌های کوچک بین حسگرها را تنظیم کند. این دقیقا مانند مغز ما است که می‌تواند با تغییرات جزئی در جوانه‌های چشایی سازگار شود. این باعث می‌شود که این فناوری برای تولید در مقادیر زیاد بسیار مقرون به صرفه‌تر باشد، زیرا تولیدکنندگان نیازی به نگرانی در مورد ساخت هر حسگر دقیقا یکسان ندارند.

این سیستم در تشخیص مواد شیمیایی مضر در غذا و آب بسیار حساس است. برای در نظر گرفتن این موضوع، می‌توان یک ترکیب بالقوه خطرناک به نام اسید پرفلوئوروهگزانوئیک را در سطوحی معادل تشخیص یک قطره در یک استخر شنای المپیک پیدا کند که  ۲.۵ قسمت در یک میلیارد است. این توانایی تشخیص فوق العاده حساس می‌تواند به بررسی غذا و آب آلوده قبل از رسیدن به دست مصرف کنندگان کمک کند.

اگرچه این نتایج بسیار فراتر از آزمایش مواد غذایی است. به گفته محققان، کاربردهای آن می‌تواند به طور بالقوه شامل تشخیص در حوزه پزشکی نیز بشود. زیرا قابلیت‌های آن تنها با داده‌های مورد استفاده برای آموزش آن محدود می‌شوند.

این زبان الکترونیکی نشان دهنده گامی مهم در جهت قابل دسترس‌تر و قابل اطمینان‌تر کردن آزمایشات شیمیایی پیچیده است.

انتهای پیام

به گزارش ایسنا، این مطالعه که در مجله نیچر منتشر شده است، ترکیبی از دو فناوری پیشرفته است. این گروه از حسگرهای ساخته شده از گرافن استفاده کردند که شکل فوق‌العاده نازکی از کربن است که فقط یک اتم ضخامت دارد و الکتریسیته را به خوبی هدایت می‌کند. آنها این حسگرها را با هوش مصنوعی ترکیب کردند که می‌تواند الگوها را یاد بگیرد. با هم، سیستمی ایجاد شد که در تشخیص تفاوت‌های کوچک بین مایعات مشابه بسیار خوب عمل می‌کند.

به نقل از اس‌اف، این سیستم طعم و مزه را می‌چشد و آن را پردازش می‌کند. همانطور که زبان ما گیرنده‌های چشایی دارد که سیگنال‌ها را به قشر چشایی مغز ما می‌فرستد، این زبان الکترونیکی از حسگرهایی استفاده می‌کند که سیگنال‌های الکتریکی را به یک شبکه عصبی مصنوعی می‌فرستد که داده‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند.

آزمایش مواد غذایی سنتی به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و تجزیه و تحلیل زمان بر نیاز دارد. با این حال، این سیستم جدید می‌تواند مواد مختلف را شناسایی کرده و کیفیت، اصالت و تازگی آنها را در عرض یک دقیقه ارزیابی کند. حسگرها مانند جوانه‌های چشایی الکترونیکی عمل می‌کنند و سیگنال‌های الکتریکی تولید می‌کنند که وقتی در معرض محلول‌های شیمیایی مختلف قرار می‌گیرند تغییر می‌کنند.

آن چه  که این سیستم را خاص می‌کند، توانایی آن در یادگیری و بهبود مهارت‌های انسانی‌اش است. وقتی محققان به هوش مصنوعی اجازه دادند به جای استفاده از معیارهای انتخاب شده توسط انسان، پارامترهای خود را برای تجزیه و تحلیل تعریف کند، دقت ابزار از ۸۰ درصد به بیش از ۹۵ درصد افزایش یافت.

نویسنده این مطالعه می‌گوید: ما متوجه شدیم که شبکه به ویژگی‌های ظریف‌تری در داده‌ها نگاه می‌کند. در مورد شیر، شبکه عصبی می‌تواند محتوای متغیر آب شیر را تعیین کند و در آن زمینه، تعیین کند که آیا هر یک از شاخص‌های تخریب به اندازه کافی معنادار هستند که به عنوان یک مشکل ایمنی در غذا در نظر گرفته شوند یا خیر.

تشخیص فساد مواد غذایی با یک «زبان الکترونیکی» مجهز به هوش مصنوعی

این سیستم در تشخیص شیر کم‌آب در غلظت‌های کمتر از پنج درصد، و تمایز بین انواع مختلف مخلوط‌های قهوه و ردیابی تازگی آب میوه در طی چند روز به‌طور قابل‌توجهی مؤثر بود. در یک نمایش چشمگیر، بین محصولات مشابه مانند کوکاکولا معمولی، کوکای رژیمی، پپسی، کوکای بدون کافئین و کوکای بدون شکر با دقت بیش از ۹۷ درصد تفاوت قائل شد.

آنچه شگفت انگیز است این است که این سیستم برای عملکرد خوب به حسگرهای کاملا یکسان نیاز ندارد. هوش مصنوعی به اندازه‌ای هوشمند است که تفاوت‌های کوچک بین حسگرها را تنظیم کند. این دقیقا مانند مغز ما است که می‌تواند با تغییرات جزئی در جوانه‌های چشایی سازگار شود. این باعث می‌شود که این فناوری برای تولید در مقادیر زیاد بسیار مقرون به صرفه‌تر باشد، زیرا تولیدکنندگان نیازی به نگرانی در مورد ساخت هر حسگر دقیقا یکسان ندارند.

این سیستم در تشخیص مواد شیمیایی مضر در غذا و آب بسیار حساس است. برای در نظر گرفتن این موضوع، می‌توان یک ترکیب بالقوه خطرناک به نام اسید پرفلوئوروهگزانوئیک را در سطوحی معادل تشخیص یک قطره در یک استخر شنای المپیک پیدا کند که  ۲.۵ قسمت در یک میلیارد است. این توانایی تشخیص فوق العاده حساس می‌تواند به بررسی غذا و آب آلوده قبل از رسیدن به دست مصرف کنندگان کمک کند.

اگرچه این نتایج بسیار فراتر از آزمایش مواد غذایی است. به گفته محققان، کاربردهای آن می‌تواند به طور بالقوه شامل تشخیص در حوزه پزشکی نیز بشود. زیرا قابلیت‌های آن تنها با داده‌های مورد استفاده برای آموزش آن محدود می‌شوند.

این زبان الکترونیکی نشان دهنده گامی مهم در جهت قابل دسترس‌تر و قابل اطمینان‌تر کردن آزمایشات شیمیایی پیچیده است.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

شرکت OpenAI‌ از ChatGPT Agent برای انجام خودکار کارها رونمایی کرد

انتقاد شدید محققان هوش مصنوعی از فرهنگ کاری xAI: توجهی به مسائل ایمنی نمی‌شود

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی همه مشاغل را به‌طور کامل تغییر می‌دهد

به گزارش ایسنا، این مطالعه که در مجله نیچر منتشر شده است، ترکیبی از دو فناوری پیشرفته است. این گروه از حسگرهای ساخته شده از گرافن استفاده کردند که شکل فوق‌العاده نازکی از کربن است که فقط یک اتم ضخامت دارد و الکتریسیته را به خوبی هدایت می‌کند. آنها این حسگرها را با هوش مصنوعی ترکیب کردند که می‌تواند الگوها را یاد بگیرد. با هم، سیستمی ایجاد شد که در تشخیص تفاوت‌های کوچک بین مایعات مشابه بسیار خوب عمل می‌کند.

به نقل از اس‌اف، این سیستم طعم و مزه را می‌چشد و آن را پردازش می‌کند. همانطور که زبان ما گیرنده‌های چشایی دارد که سیگنال‌ها را به قشر چشایی مغز ما می‌فرستد، این زبان الکترونیکی از حسگرهایی استفاده می‌کند که سیگنال‌های الکتریکی را به یک شبکه عصبی مصنوعی می‌فرستد که داده‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند.

آزمایش مواد غذایی سنتی به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و تجزیه و تحلیل زمان بر نیاز دارد. با این حال، این سیستم جدید می‌تواند مواد مختلف را شناسایی کرده و کیفیت، اصالت و تازگی آنها را در عرض یک دقیقه ارزیابی کند. حسگرها مانند جوانه‌های چشایی الکترونیکی عمل می‌کنند و سیگنال‌های الکتریکی تولید می‌کنند که وقتی در معرض محلول‌های شیمیایی مختلف قرار می‌گیرند تغییر می‌کنند.

آن چه  که این سیستم را خاص می‌کند، توانایی آن در یادگیری و بهبود مهارت‌های انسانی‌اش است. وقتی محققان به هوش مصنوعی اجازه دادند به جای استفاده از معیارهای انتخاب شده توسط انسان، پارامترهای خود را برای تجزیه و تحلیل تعریف کند، دقت ابزار از ۸۰ درصد به بیش از ۹۵ درصد افزایش یافت.

نویسنده این مطالعه می‌گوید: ما متوجه شدیم که شبکه به ویژگی‌های ظریف‌تری در داده‌ها نگاه می‌کند. در مورد شیر، شبکه عصبی می‌تواند محتوای متغیر آب شیر را تعیین کند و در آن زمینه، تعیین کند که آیا هر یک از شاخص‌های تخریب به اندازه کافی معنادار هستند که به عنوان یک مشکل ایمنی در غذا در نظر گرفته شوند یا خیر.

تشخیص فساد مواد غذایی با یک «زبان الکترونیکی» مجهز به هوش مصنوعی

این سیستم در تشخیص شیر کم‌آب در غلظت‌های کمتر از پنج درصد، و تمایز بین انواع مختلف مخلوط‌های قهوه و ردیابی تازگی آب میوه در طی چند روز به‌طور قابل‌توجهی مؤثر بود. در یک نمایش چشمگیر، بین محصولات مشابه مانند کوکاکولا معمولی، کوکای رژیمی، پپسی، کوکای بدون کافئین و کوکای بدون شکر با دقت بیش از ۹۷ درصد تفاوت قائل شد.

آنچه شگفت انگیز است این است که این سیستم برای عملکرد خوب به حسگرهای کاملا یکسان نیاز ندارد. هوش مصنوعی به اندازه‌ای هوشمند است که تفاوت‌های کوچک بین حسگرها را تنظیم کند. این دقیقا مانند مغز ما است که می‌تواند با تغییرات جزئی در جوانه‌های چشایی سازگار شود. این باعث می‌شود که این فناوری برای تولید در مقادیر زیاد بسیار مقرون به صرفه‌تر باشد، زیرا تولیدکنندگان نیازی به نگرانی در مورد ساخت هر حسگر دقیقا یکسان ندارند.

این سیستم در تشخیص مواد شیمیایی مضر در غذا و آب بسیار حساس است. برای در نظر گرفتن این موضوع، می‌توان یک ترکیب بالقوه خطرناک به نام اسید پرفلوئوروهگزانوئیک را در سطوحی معادل تشخیص یک قطره در یک استخر شنای المپیک پیدا کند که  ۲.۵ قسمت در یک میلیارد است. این توانایی تشخیص فوق العاده حساس می‌تواند به بررسی غذا و آب آلوده قبل از رسیدن به دست مصرف کنندگان کمک کند.

اگرچه این نتایج بسیار فراتر از آزمایش مواد غذایی است. به گفته محققان، کاربردهای آن می‌تواند به طور بالقوه شامل تشخیص در حوزه پزشکی نیز بشود. زیرا قابلیت‌های آن تنها با داده‌های مورد استفاده برای آموزش آن محدود می‌شوند.

این زبان الکترونیکی نشان دهنده گامی مهم در جهت قابل دسترس‌تر و قابل اطمینان‌تر کردن آزمایشات شیمیایی پیچیده است.

انتهای پیام

به گزارش ایسنا، این مطالعه که در مجله نیچر منتشر شده است، ترکیبی از دو فناوری پیشرفته است. این گروه از حسگرهای ساخته شده از گرافن استفاده کردند که شکل فوق‌العاده نازکی از کربن است که فقط یک اتم ضخامت دارد و الکتریسیته را به خوبی هدایت می‌کند. آنها این حسگرها را با هوش مصنوعی ترکیب کردند که می‌تواند الگوها را یاد بگیرد. با هم، سیستمی ایجاد شد که در تشخیص تفاوت‌های کوچک بین مایعات مشابه بسیار خوب عمل می‌کند.

به نقل از اس‌اف، این سیستم طعم و مزه را می‌چشد و آن را پردازش می‌کند. همانطور که زبان ما گیرنده‌های چشایی دارد که سیگنال‌ها را به قشر چشایی مغز ما می‌فرستد، این زبان الکترونیکی از حسگرهایی استفاده می‌کند که سیگنال‌های الکتریکی را به یک شبکه عصبی مصنوعی می‌فرستد که داده‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند.

آزمایش مواد غذایی سنتی به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و تجزیه و تحلیل زمان بر نیاز دارد. با این حال، این سیستم جدید می‌تواند مواد مختلف را شناسایی کرده و کیفیت، اصالت و تازگی آنها را در عرض یک دقیقه ارزیابی کند. حسگرها مانند جوانه‌های چشایی الکترونیکی عمل می‌کنند و سیگنال‌های الکتریکی تولید می‌کنند که وقتی در معرض محلول‌های شیمیایی مختلف قرار می‌گیرند تغییر می‌کنند.

آن چه  که این سیستم را خاص می‌کند، توانایی آن در یادگیری و بهبود مهارت‌های انسانی‌اش است. وقتی محققان به هوش مصنوعی اجازه دادند به جای استفاده از معیارهای انتخاب شده توسط انسان، پارامترهای خود را برای تجزیه و تحلیل تعریف کند، دقت ابزار از ۸۰ درصد به بیش از ۹۵ درصد افزایش یافت.

نویسنده این مطالعه می‌گوید: ما متوجه شدیم که شبکه به ویژگی‌های ظریف‌تری در داده‌ها نگاه می‌کند. در مورد شیر، شبکه عصبی می‌تواند محتوای متغیر آب شیر را تعیین کند و در آن زمینه، تعیین کند که آیا هر یک از شاخص‌های تخریب به اندازه کافی معنادار هستند که به عنوان یک مشکل ایمنی در غذا در نظر گرفته شوند یا خیر.

تشخیص فساد مواد غذایی با یک «زبان الکترونیکی» مجهز به هوش مصنوعی

این سیستم در تشخیص شیر کم‌آب در غلظت‌های کمتر از پنج درصد، و تمایز بین انواع مختلف مخلوط‌های قهوه و ردیابی تازگی آب میوه در طی چند روز به‌طور قابل‌توجهی مؤثر بود. در یک نمایش چشمگیر، بین محصولات مشابه مانند کوکاکولا معمولی، کوکای رژیمی، پپسی، کوکای بدون کافئین و کوکای بدون شکر با دقت بیش از ۹۷ درصد تفاوت قائل شد.

آنچه شگفت انگیز است این است که این سیستم برای عملکرد خوب به حسگرهای کاملا یکسان نیاز ندارد. هوش مصنوعی به اندازه‌ای هوشمند است که تفاوت‌های کوچک بین حسگرها را تنظیم کند. این دقیقا مانند مغز ما است که می‌تواند با تغییرات جزئی در جوانه‌های چشایی سازگار شود. این باعث می‌شود که این فناوری برای تولید در مقادیر زیاد بسیار مقرون به صرفه‌تر باشد، زیرا تولیدکنندگان نیازی به نگرانی در مورد ساخت هر حسگر دقیقا یکسان ندارند.

این سیستم در تشخیص مواد شیمیایی مضر در غذا و آب بسیار حساس است. برای در نظر گرفتن این موضوع، می‌توان یک ترکیب بالقوه خطرناک به نام اسید پرفلوئوروهگزانوئیک را در سطوحی معادل تشخیص یک قطره در یک استخر شنای المپیک پیدا کند که  ۲.۵ قسمت در یک میلیارد است. این توانایی تشخیص فوق العاده حساس می‌تواند به بررسی غذا و آب آلوده قبل از رسیدن به دست مصرف کنندگان کمک کند.

اگرچه این نتایج بسیار فراتر از آزمایش مواد غذایی است. به گفته محققان، کاربردهای آن می‌تواند به طور بالقوه شامل تشخیص در حوزه پزشکی نیز بشود. زیرا قابلیت‌های آن تنها با داده‌های مورد استفاده برای آموزش آن محدود می‌شوند.

این زبان الکترونیکی نشان دهنده گامی مهم در جهت قابل دسترس‌تر و قابل اطمینان‌تر کردن آزمایشات شیمیایی پیچیده است.

انتهای پیام

پست قبلی

وعده مهم فرزانه صادق در خوزستان/ زمان بهره‌برداری ایستگاه مرزی ریلی شلمچه مشخص شد

پست بعدی

نهنگ‌های این رمزارز ۱۰ میلیون دلار سود کردند

مربوطه پست ها

شرکت OpenAI‌ از ChatGPT Agent برای انجام خودکار کارها رونمایی کرد
هوش مصنوعی

شرکت OpenAI‌ از ChatGPT Agent برای انجام خودکار کارها رونمایی کرد

۲۶ تیر ۱۴۰۴
انتقاد شدید محققان هوش مصنوعی از فرهنگ کاری xAI: توجهی به مسائل ایمنی نمی‌شود
هوش مصنوعی

انتقاد شدید محققان هوش مصنوعی از فرهنگ کاری xAI: توجهی به مسائل ایمنی نمی‌شود

۲۶ تیر ۱۴۰۴
مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی همه مشاغل را به‌طور کامل تغییر می‌دهد
هوش مصنوعی

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی همه مشاغل را به‌طور کامل تغییر می‌دهد

۲۵ تیر ۱۴۰۴
چت‌بات هوش مصنوعی Claude به‌صورت رسمی با Canva یکپارچه شد
هوش مصنوعی

چت‌بات هوش مصنوعی Claude به‌صورت رسمی با Canva یکپارچه شد

۲۵ تیر ۱۴۰۴
گوگل قراردادی ۳ میلیارد دلاری برای خرید انرژی برق‌آبی امضا کرد
هوش مصنوعی

گوگل قراردادی ۳ میلیارد دلاری برای خرید انرژی برق‌آبی امضا کرد

۲۵ تیر ۱۴۰۴
هوش مصنوعی کوپایلوت در ویندوز حالا می‌تواند تمام صفحه‌نمایش شما را ببیند
هوش مصنوعی

هوش مصنوعی کوپایلوت در ویندوز حالا می‌تواند تمام صفحه‌نمایش شما را ببیند

۲۵ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • بلیت‌های اربعین روی کاغذ هست، در عمل نیست! | سردرگمی زائران در فروش پلکانی ایران‌ایر
  • صدای حقیقت خاموش نمی‌شود؛ سلاح ما میکروفن ماست
  • جزئیات استرداد بلیت پروازهای اربعین اعلام شد
  • وزش تندباد لحظه‌ای در تهران| ماندگاری هوای گرم طی هفته آینده
  • «مهمان‌کُشی» روزهای پایانی تیر روی آنتن می‌رود
  • پاسینیک
  • خرید سرور ایران و خارج
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • پرشین هتل
  • راحت ترین روش یادگیری انگلیسی
  • خرید سرور ابری

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.