دانش جوین
سه شنبه, خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی اجتماعی

راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

دانش جوین توسط دانش جوین
۰۵ اسفند ۱۴۰۰
در اجتماعی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
1
6
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

دانشجو اینترنشنالخراسان رضوی تازه نگه‌داشتن سبزی و میوه طعم و مواد مغذی آن را حفظ می‌کند. بث استارک، متخصص تغذیه در این بررسی اظهار کرد: بیشتر سبزی‌ها مملو از ویتامین هستند اما بلافاصله پس از برداشت به دلیل قرار گرفتن در معرض هوا، نور و گرما و در حین انتقال از مزرعه به محل‌های فروش، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند.

به نقل از هلث نیوز، بث استارک گفت: با ذخیره‌سازی صحیح میوه و سبزی تازه، نه تنها می‌توانید بهترین تجربه غذایی را از نظر طعم و بافت داشته باشید بلکه می‌توانید حداکثر حفظ مواد مغذی را تضمین کنید زیرا زمانی که سبزی و میوه تازه به‌طور نامناسب نگهداری شوند، ممکن است سریع‌تر فاسد شوند یا طعم و بافت کمتری داشته باشند.

با استفاده از برخی از راهکارها می‌توانید سبزی و میوه‌های خود را در مدت طولانی نگهداری کنید و البته ضایعات موادغذایی را نیز کاهش دهید. برای مثال، نگهداری گوجه‌فرنگی‌های نارس از رسیده آنها بسیار بهتر است.

در ذیل مهم‌ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی ارائه شده است.

توجه به جداسازی میوه و سبزی

لیزا جونز، متخصص تغذیه در فیلادلفیا گفت: بسیاری از موادغذایی گیاهی را می‌توان در کیسه پلاستیکی و در یخچال نگهداری کرد اما دانستن اینکه برخی از این مواد گاز اتیلن تولید می‌کنند که باعث رسیدن و احتمالا پوسیدگی سریع می‌شوند بسیار مهم است. گاز اتیلن، یک هورمون گیاهی است که با رشد و نمو گیاه مرتبط است.

برخی از میوه‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنند شامل سیب، زردآلو، موز و طالبی است. همچنین نگهداری قارچ در کیسه کاغذی قهوه‌ای ایده خوبی برای نگهداری از این ماده است زیرا رطوبت اضافی قارچ را جذب می‌کند و مانعی برای از بین‌رفتن آنها خواهد شد.

بهتر است گوجه‌فرنگی را پس از دو یا سه روز نگهداری در یخچال مصرف کنید البته بهتر است که تا حد ممکن در خارج از یخچال باشند و زمانی که کاملا رسیده‌اند یا مصرف و یا در یخچال نگهداری کنید. همچنین سیب‌زمینی را نباید در یخچال نگهداری کنید زیرا بر طعم آن تاثیر خواهد داشت و بهتر است در فضای تاریک و با تهویه مناسب نگهداری شود.

فریزکردن مواد غذایی

انجماد یکی از ساده‌ترین راه ها برای نگهداری موادغذایی گیاهی است. استارک می‌گوید: تقریبا همه سبزی‌ها را به استثنای کلم و سیب‌زمینی می‌توان منجمد کرد. قبل از انجماد، به مدت یک تا سه دقیقه مواد را بجوشانید و سپس در آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند سپس آنها را بسته‌بندی کنید.

استفاد موادغذایی خوردشده در کمترین زمان

مواد گیاهی خورد شده باید در کمترین زمان ممکن مصرف شوند تا مواد غذایی خود را حفظ کنند و البته طعم بهتری داشته باشند. بهترین زمان مصرف دو تا سه روز بعد از خوردکردن مواد است.

خشک کردن

خشک‌کردن یک راه آسان برای حفظ میوه و سبزی تازه است اما از افزودن روغن‌ یا چربی اضافی اجتناب کنید. می‌توانید در فر به مدت ۶ تا ۸ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه خشک کنید و یا هشت تا ۱۲ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید.

استفاده از محصولات تازه و ترشی‌ کردن

محصولاتی مانند چغندر، کلم، قارچ و کدو را تازه مصرف کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از آنها ببرید. البته می‌توانید برخی از مواد را با ترشی‌ کردن در مدت بیشتری نگهداری کنید.

انتهای پیام

راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

دانشجو اینترنشنالخراسان رضوی تازه نگه‌داشتن سبزی و میوه طعم و مواد مغذی آن را حفظ می‌کند. بث استارک، متخصص تغذیه در این بررسی اظهار کرد: بیشتر سبزی‌ها مملو از ویتامین هستند اما بلافاصله پس از برداشت به دلیل قرار گرفتن در معرض هوا، نور و گرما و در حین انتقال از مزرعه به محل‌های فروش، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند.

به نقل از هلث نیوز، بث استارک گفت: با ذخیره‌سازی صحیح میوه و سبزی تازه، نه تنها می‌توانید بهترین تجربه غذایی را از نظر طعم و بافت داشته باشید بلکه می‌توانید حداکثر حفظ مواد مغذی را تضمین کنید زیرا زمانی که سبزی و میوه تازه به‌طور نامناسب نگهداری شوند، ممکن است سریع‌تر فاسد شوند یا طعم و بافت کمتری داشته باشند.

با استفاده از برخی از راهکارها می‌توانید سبزی و میوه‌های خود را در مدت طولانی نگهداری کنید و البته ضایعات موادغذایی را نیز کاهش دهید. برای مثال، نگهداری گوجه‌فرنگی‌های نارس از رسیده آنها بسیار بهتر است.

در ذیل مهم‌ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی ارائه شده است.

توجه به جداسازی میوه و سبزی

لیزا جونز، متخصص تغذیه در فیلادلفیا گفت: بسیاری از موادغذایی گیاهی را می‌توان در کیسه پلاستیکی و در یخچال نگهداری کرد اما دانستن اینکه برخی از این مواد گاز اتیلن تولید می‌کنند که باعث رسیدن و احتمالا پوسیدگی سریع می‌شوند بسیار مهم است. گاز اتیلن، یک هورمون گیاهی است که با رشد و نمو گیاه مرتبط است.

برخی از میوه‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنند شامل سیب، زردآلو، موز و طالبی است. همچنین نگهداری قارچ در کیسه کاغذی قهوه‌ای ایده خوبی برای نگهداری از این ماده است زیرا رطوبت اضافی قارچ را جذب می‌کند و مانعی برای از بین‌رفتن آنها خواهد شد.

بهتر است گوجه‌فرنگی را پس از دو یا سه روز نگهداری در یخچال مصرف کنید البته بهتر است که تا حد ممکن در خارج از یخچال باشند و زمانی که کاملا رسیده‌اند یا مصرف و یا در یخچال نگهداری کنید. همچنین سیب‌زمینی را نباید در یخچال نگهداری کنید زیرا بر طعم آن تاثیر خواهد داشت و بهتر است در فضای تاریک و با تهویه مناسب نگهداری شود.

فریزکردن مواد غذایی

انجماد یکی از ساده‌ترین راه ها برای نگهداری موادغذایی گیاهی است. استارک می‌گوید: تقریبا همه سبزی‌ها را به استثنای کلم و سیب‌زمینی می‌توان منجمد کرد. قبل از انجماد، به مدت یک تا سه دقیقه مواد را بجوشانید و سپس در آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند سپس آنها را بسته‌بندی کنید.

استفاد موادغذایی خوردشده در کمترین زمان

مواد گیاهی خورد شده باید در کمترین زمان ممکن مصرف شوند تا مواد غذایی خود را حفظ کنند و البته طعم بهتری داشته باشند. بهترین زمان مصرف دو تا سه روز بعد از خوردکردن مواد است.

خشک کردن

خشک‌کردن یک راه آسان برای حفظ میوه و سبزی تازه است اما از افزودن روغن‌ یا چربی اضافی اجتناب کنید. می‌توانید در فر به مدت ۶ تا ۸ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه خشک کنید و یا هشت تا ۱۲ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید.

استفاده از محصولات تازه و ترشی‌ کردن

محصولاتی مانند چغندر، کلم، قارچ و کدو را تازه مصرف کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از آنها ببرید. البته می‌توانید برخی از مواد را با ترشی‌ کردن در مدت بیشتری نگهداری کنید.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

دانشجو اینترنشنالخراسان رضوی تازه نگه‌داشتن سبزی و میوه طعم و مواد مغذی آن را حفظ می‌کند. بث استارک، متخصص تغذیه در این بررسی اظهار کرد: بیشتر سبزی‌ها مملو از ویتامین هستند اما بلافاصله پس از برداشت به دلیل قرار گرفتن در معرض هوا، نور و گرما و در حین انتقال از مزرعه به محل‌های فروش، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند.

به نقل از هلث نیوز، بث استارک گفت: با ذخیره‌سازی صحیح میوه و سبزی تازه، نه تنها می‌توانید بهترین تجربه غذایی را از نظر طعم و بافت داشته باشید بلکه می‌توانید حداکثر حفظ مواد مغذی را تضمین کنید زیرا زمانی که سبزی و میوه تازه به‌طور نامناسب نگهداری شوند، ممکن است سریع‌تر فاسد شوند یا طعم و بافت کمتری داشته باشند.

با استفاده از برخی از راهکارها می‌توانید سبزی و میوه‌های خود را در مدت طولانی نگهداری کنید و البته ضایعات موادغذایی را نیز کاهش دهید. برای مثال، نگهداری گوجه‌فرنگی‌های نارس از رسیده آنها بسیار بهتر است.

در ذیل مهم‌ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی ارائه شده است.

توجه به جداسازی میوه و سبزی

لیزا جونز، متخصص تغذیه در فیلادلفیا گفت: بسیاری از موادغذایی گیاهی را می‌توان در کیسه پلاستیکی و در یخچال نگهداری کرد اما دانستن اینکه برخی از این مواد گاز اتیلن تولید می‌کنند که باعث رسیدن و احتمالا پوسیدگی سریع می‌شوند بسیار مهم است. گاز اتیلن، یک هورمون گیاهی است که با رشد و نمو گیاه مرتبط است.

برخی از میوه‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنند شامل سیب، زردآلو، موز و طالبی است. همچنین نگهداری قارچ در کیسه کاغذی قهوه‌ای ایده خوبی برای نگهداری از این ماده است زیرا رطوبت اضافی قارچ را جذب می‌کند و مانعی برای از بین‌رفتن آنها خواهد شد.

بهتر است گوجه‌فرنگی را پس از دو یا سه روز نگهداری در یخچال مصرف کنید البته بهتر است که تا حد ممکن در خارج از یخچال باشند و زمانی که کاملا رسیده‌اند یا مصرف و یا در یخچال نگهداری کنید. همچنین سیب‌زمینی را نباید در یخچال نگهداری کنید زیرا بر طعم آن تاثیر خواهد داشت و بهتر است در فضای تاریک و با تهویه مناسب نگهداری شود.

فریزکردن مواد غذایی

انجماد یکی از ساده‌ترین راه ها برای نگهداری موادغذایی گیاهی است. استارک می‌گوید: تقریبا همه سبزی‌ها را به استثنای کلم و سیب‌زمینی می‌توان منجمد کرد. قبل از انجماد، به مدت یک تا سه دقیقه مواد را بجوشانید و سپس در آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند سپس آنها را بسته‌بندی کنید.

استفاد موادغذایی خوردشده در کمترین زمان

مواد گیاهی خورد شده باید در کمترین زمان ممکن مصرف شوند تا مواد غذایی خود را حفظ کنند و البته طعم بهتری داشته باشند. بهترین زمان مصرف دو تا سه روز بعد از خوردکردن مواد است.

خشک کردن

خشک‌کردن یک راه آسان برای حفظ میوه و سبزی تازه است اما از افزودن روغن‌ یا چربی اضافی اجتناب کنید. می‌توانید در فر به مدت ۶ تا ۸ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه خشک کنید و یا هشت تا ۱۲ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید.

استفاده از محصولات تازه و ترشی‌ کردن

محصولاتی مانند چغندر، کلم، قارچ و کدو را تازه مصرف کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از آنها ببرید. البته می‌توانید برخی از مواد را با ترشی‌ کردن در مدت بیشتری نگهداری کنید.

انتهای پیام

راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

دانشجو اینترنشنالخراسان رضوی تازه نگه‌داشتن سبزی و میوه طعم و مواد مغذی آن را حفظ می‌کند. بث استارک، متخصص تغذیه در این بررسی اظهار کرد: بیشتر سبزی‌ها مملو از ویتامین هستند اما بلافاصله پس از برداشت به دلیل قرار گرفتن در معرض هوا، نور و گرما و در حین انتقال از مزرعه به محل‌های فروش، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند.

به نقل از هلث نیوز، بث استارک گفت: با ذخیره‌سازی صحیح میوه و سبزی تازه، نه تنها می‌توانید بهترین تجربه غذایی را از نظر طعم و بافت داشته باشید بلکه می‌توانید حداکثر حفظ مواد مغذی را تضمین کنید زیرا زمانی که سبزی و میوه تازه به‌طور نامناسب نگهداری شوند، ممکن است سریع‌تر فاسد شوند یا طعم و بافت کمتری داشته باشند.

با استفاده از برخی از راهکارها می‌توانید سبزی و میوه‌های خود را در مدت طولانی نگهداری کنید و البته ضایعات موادغذایی را نیز کاهش دهید. برای مثال، نگهداری گوجه‌فرنگی‌های نارس از رسیده آنها بسیار بهتر است.

در ذیل مهم‌ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی ارائه شده است.

توجه به جداسازی میوه و سبزی

لیزا جونز، متخصص تغذیه در فیلادلفیا گفت: بسیاری از موادغذایی گیاهی را می‌توان در کیسه پلاستیکی و در یخچال نگهداری کرد اما دانستن اینکه برخی از این مواد گاز اتیلن تولید می‌کنند که باعث رسیدن و احتمالا پوسیدگی سریع می‌شوند بسیار مهم است. گاز اتیلن، یک هورمون گیاهی است که با رشد و نمو گیاه مرتبط است.

برخی از میوه‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنند شامل سیب، زردآلو، موز و طالبی است. همچنین نگهداری قارچ در کیسه کاغذی قهوه‌ای ایده خوبی برای نگهداری از این ماده است زیرا رطوبت اضافی قارچ را جذب می‌کند و مانعی برای از بین‌رفتن آنها خواهد شد.

بهتر است گوجه‌فرنگی را پس از دو یا سه روز نگهداری در یخچال مصرف کنید البته بهتر است که تا حد ممکن در خارج از یخچال باشند و زمانی که کاملا رسیده‌اند یا مصرف و یا در یخچال نگهداری کنید. همچنین سیب‌زمینی را نباید در یخچال نگهداری کنید زیرا بر طعم آن تاثیر خواهد داشت و بهتر است در فضای تاریک و با تهویه مناسب نگهداری شود.

فریزکردن مواد غذایی

انجماد یکی از ساده‌ترین راه ها برای نگهداری موادغذایی گیاهی است. استارک می‌گوید: تقریبا همه سبزی‌ها را به استثنای کلم و سیب‌زمینی می‌توان منجمد کرد. قبل از انجماد، به مدت یک تا سه دقیقه مواد را بجوشانید و سپس در آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند سپس آنها را بسته‌بندی کنید.

استفاد موادغذایی خوردشده در کمترین زمان

مواد گیاهی خورد شده باید در کمترین زمان ممکن مصرف شوند تا مواد غذایی خود را حفظ کنند و البته طعم بهتری داشته باشند. بهترین زمان مصرف دو تا سه روز بعد از خوردکردن مواد است.

خشک کردن

خشک‌کردن یک راه آسان برای حفظ میوه و سبزی تازه است اما از افزودن روغن‌ یا چربی اضافی اجتناب کنید. می‌توانید در فر به مدت ۶ تا ۸ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه خشک کنید و یا هشت تا ۱۲ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید.

استفاده از محصولات تازه و ترشی‌ کردن

محصولاتی مانند چغندر، کلم، قارچ و کدو را تازه مصرف کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از آنها ببرید. البته می‌توانید برخی از مواد را با ترشی‌ کردن در مدت بیشتری نگهداری کنید.

انتهای پیام

برچسب ها: استانی-اجتماعی
پست قبلی

افزایش ۱۲ درصدی مختومه شدن پرونده‌های سازمان قضائی نیروهای مسلح

پست بعدی

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون درباره اوکراین

مربوطه پست ها

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین
اجتماعی

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

۰۱ مهر ۱۴۰۳
سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403
اجتماعی

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

۲۸ شهریور ۱۴۰۳
جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران
اجتماعی

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد
اجتماعی

کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین
اجتماعی

تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای
اجتماعی

وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای

۰۶ مرداد ۱۴۰۱

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + نوزده =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • بهترین چاپخانه‌های دیجیتال را از کجا پیدا کنیم؟ راهنمای جامع انتخاب چاپخانه حرفه‌ای
  • ۴۰ هزار رشته قنات در کشور احیا می شود
  • آب مسأله اول کشور شده است
  • ۱۹ میلیون هکتار زمین طی ۵ سال آبخیزداری می‌شود
  • بررسی بازار ارزهای دیجیتال در هفته‌ای که گذشت
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.