دانش جوین
دوشنبه, خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی اجتماعی

مصرف پروتئین از چندین منبع غذایی خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می‌دهد

دانش جوین توسط دانش جوین
۲۰ اسفند ۱۴۰۰
در اجتماعی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
1
7
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
مصرف پروتئین از چندین منبع غذایی خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می‌دهد

بر اساس تحقیقات جدیدی که در مجله‌ی معتبر انجمن قلب آمریکا منتشر شده است داشتن یک رژیم غذایی معتدل که در آن از چندین منبع پروتئین استفاده شود می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، تقریبا نیمی از جمعیت ایالات متحده آمریکا فشار خون بالا دارند که یکی از عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی عروقی است. اگر فشار خون بالا درمان نشود، به سیستم گردش خون آسیب می‌رساند و منجر به بروز حمله قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری‌ها می‌شود.

دکتر “شیانهو شین” (Xianhui Qin)، نویسنده این مطالعه از مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری‌های کلیوی در بیمارستان نانفانگ (Nanfang) در چین می‌گوید: تغذیه می‌تواند راهی آسان و مؤثر برای مبارزه با فشار خون باشد. علاوه بر چربی و کربوهیدرات‌ها، پروتئین نیز یکی از سه درشت مغذی اساسی برای بدن است.

ارتباطی قوی بین کیفیت پایین رژیم غذایی و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد.

انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۲۱ برای بهبود سلامت قلب و عروق، به مردم توصیه کرد که از منابع سالم پروتئین، عمدتاً از گیاهان و تا حدودی غذاهای دریایی و لبنیات کم‌چرب یا بدون چربی و در صورت تمایل از گوشت‌های بدون چربی و فرآوری نشده استفاده کنند. این انجمن پیشنهاد می‌کند که روزانه یک یا دو وعده پروتئین به عبارت دیگر ۱۵۶ گرم پروتئین مصرف شود.

نویسندگان این مطالعه اطلاعات مربوط به سلامت نزدیک به ۱۲ هزار و ۲۰۰ بزرگسال ساکن چین که بخشی از حداقل دو دوره از هفت دوره بررسی سلامت و تغذیه چین از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این بررسی‌ها هر ۲ تا ۴ سال یکبار انجام می‌شود. بررسی اولیه شرکت‌کنندگان به ‌عنوان معیار اولیه مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که از داده‌های آخرین دور آن‌ها به‌عنوان نتایج برای مقایسه استفاده شد. میانگین سنی شرکت‌کنندگان ۴۱ سال بود و ۴۷ درصد از آن‌ها مرد بودند.

به شرکت کنندگان بر اساس تعداد منابع مختلف پروتئین مصرف شده از میان مواردی که گزارش شده بود، امتیاز داده شد. این موارد شامل غلات کامل، غلات تصفیه شده، گوشت قرمز فرآوری شده، گوشت قرمز فرآوری نشده، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات بود. برای هر منبع پروتئین یک امتیاز در نظر گرفته شد و حداکثر امتیاز هشت بود. سپس محققان ارتباط میان این امتیاز و فشار خون بالا در افراد را بررسی کردند.  

نتایج نشان داد که بیش از ۳۵ درصد از شرکت‌کنندگان، دچار فشار خون بالا شده‌اند.

افرادی که بالاترین امتیاز یعنی چهار یا بالاتر از آن را دریافت کرده بودند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که کمترین امتیاز یعنی دو یا کمتر را داشتند، ۶۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار گرفتند.

برای هر یک از ۸ نوع پروتئین، یک پنجره میزان مصرف وجود داشت که در آن خطر ابتلا به فشار خون پایین‌تر بود. محققان این مقادیر را به عنوان سطح مناسب برای مصرف توصیف کردند.

دکتر “شین” می‌گوید: مصرف یک رژیم غذایی متعادل با پروتئین‌هایی از منابع مختلف، ممکن است به جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.

این مطالعه محدودیتی نیز داشت. از آنجا که محققان از اطلاعات قبلی سلامت استفاده کردند، نتوانستند به طور قطعی ثابت کنند مصرف پروتئین از هر نوع منبع یا با هر کمیتی چه میزان باعث ایجاد فشار خون یا جلوگیری از ابتلا به آن می‌شود.

انتهای پیام 

مصرف پروتئین از چندین منبع غذایی خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می‌دهد

بر اساس تحقیقات جدیدی که در مجله‌ی معتبر انجمن قلب آمریکا منتشر شده است داشتن یک رژیم غذایی معتدل که در آن از چندین منبع پروتئین استفاده شود می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، تقریبا نیمی از جمعیت ایالات متحده آمریکا فشار خون بالا دارند که یکی از عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی عروقی است. اگر فشار خون بالا درمان نشود، به سیستم گردش خون آسیب می‌رساند و منجر به بروز حمله قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری‌ها می‌شود.

دکتر “شیانهو شین” (Xianhui Qin)، نویسنده این مطالعه از مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری‌های کلیوی در بیمارستان نانفانگ (Nanfang) در چین می‌گوید: تغذیه می‌تواند راهی آسان و مؤثر برای مبارزه با فشار خون باشد. علاوه بر چربی و کربوهیدرات‌ها، پروتئین نیز یکی از سه درشت مغذی اساسی برای بدن است.

ارتباطی قوی بین کیفیت پایین رژیم غذایی و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد.

انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۲۱ برای بهبود سلامت قلب و عروق، به مردم توصیه کرد که از منابع سالم پروتئین، عمدتاً از گیاهان و تا حدودی غذاهای دریایی و لبنیات کم‌چرب یا بدون چربی و در صورت تمایل از گوشت‌های بدون چربی و فرآوری نشده استفاده کنند. این انجمن پیشنهاد می‌کند که روزانه یک یا دو وعده پروتئین به عبارت دیگر ۱۵۶ گرم پروتئین مصرف شود.

نویسندگان این مطالعه اطلاعات مربوط به سلامت نزدیک به ۱۲ هزار و ۲۰۰ بزرگسال ساکن چین که بخشی از حداقل دو دوره از هفت دوره بررسی سلامت و تغذیه چین از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این بررسی‌ها هر ۲ تا ۴ سال یکبار انجام می‌شود. بررسی اولیه شرکت‌کنندگان به ‌عنوان معیار اولیه مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که از داده‌های آخرین دور آن‌ها به‌عنوان نتایج برای مقایسه استفاده شد. میانگین سنی شرکت‌کنندگان ۴۱ سال بود و ۴۷ درصد از آن‌ها مرد بودند.

به شرکت کنندگان بر اساس تعداد منابع مختلف پروتئین مصرف شده از میان مواردی که گزارش شده بود، امتیاز داده شد. این موارد شامل غلات کامل، غلات تصفیه شده، گوشت قرمز فرآوری شده، گوشت قرمز فرآوری نشده، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات بود. برای هر منبع پروتئین یک امتیاز در نظر گرفته شد و حداکثر امتیاز هشت بود. سپس محققان ارتباط میان این امتیاز و فشار خون بالا در افراد را بررسی کردند.  

نتایج نشان داد که بیش از ۳۵ درصد از شرکت‌کنندگان، دچار فشار خون بالا شده‌اند.

افرادی که بالاترین امتیاز یعنی چهار یا بالاتر از آن را دریافت کرده بودند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که کمترین امتیاز یعنی دو یا کمتر را داشتند، ۶۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار گرفتند.

برای هر یک از ۸ نوع پروتئین، یک پنجره میزان مصرف وجود داشت که در آن خطر ابتلا به فشار خون پایین‌تر بود. محققان این مقادیر را به عنوان سطح مناسب برای مصرف توصیف کردند.

دکتر “شین” می‌گوید: مصرف یک رژیم غذایی متعادل با پروتئین‌هایی از منابع مختلف، ممکن است به جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.

این مطالعه محدودیتی نیز داشت. از آنجا که محققان از اطلاعات قبلی سلامت استفاده کردند، نتوانستند به طور قطعی ثابت کنند مصرف پروتئین از هر نوع منبع یا با هر کمیتی چه میزان باعث ایجاد فشار خون یا جلوگیری از ابتلا به آن می‌شود.

انتهای پیام 

اخبارجدیدترین

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

مصرف پروتئین از چندین منبع غذایی خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می‌دهد

بر اساس تحقیقات جدیدی که در مجله‌ی معتبر انجمن قلب آمریکا منتشر شده است داشتن یک رژیم غذایی معتدل که در آن از چندین منبع پروتئین استفاده شود می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، تقریبا نیمی از جمعیت ایالات متحده آمریکا فشار خون بالا دارند که یکی از عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی عروقی است. اگر فشار خون بالا درمان نشود، به سیستم گردش خون آسیب می‌رساند و منجر به بروز حمله قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری‌ها می‌شود.

دکتر “شیانهو شین” (Xianhui Qin)، نویسنده این مطالعه از مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری‌های کلیوی در بیمارستان نانفانگ (Nanfang) در چین می‌گوید: تغذیه می‌تواند راهی آسان و مؤثر برای مبارزه با فشار خون باشد. علاوه بر چربی و کربوهیدرات‌ها، پروتئین نیز یکی از سه درشت مغذی اساسی برای بدن است.

ارتباطی قوی بین کیفیت پایین رژیم غذایی و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد.

انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۲۱ برای بهبود سلامت قلب و عروق، به مردم توصیه کرد که از منابع سالم پروتئین، عمدتاً از گیاهان و تا حدودی غذاهای دریایی و لبنیات کم‌چرب یا بدون چربی و در صورت تمایل از گوشت‌های بدون چربی و فرآوری نشده استفاده کنند. این انجمن پیشنهاد می‌کند که روزانه یک یا دو وعده پروتئین به عبارت دیگر ۱۵۶ گرم پروتئین مصرف شود.

نویسندگان این مطالعه اطلاعات مربوط به سلامت نزدیک به ۱۲ هزار و ۲۰۰ بزرگسال ساکن چین که بخشی از حداقل دو دوره از هفت دوره بررسی سلامت و تغذیه چین از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این بررسی‌ها هر ۲ تا ۴ سال یکبار انجام می‌شود. بررسی اولیه شرکت‌کنندگان به ‌عنوان معیار اولیه مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که از داده‌های آخرین دور آن‌ها به‌عنوان نتایج برای مقایسه استفاده شد. میانگین سنی شرکت‌کنندگان ۴۱ سال بود و ۴۷ درصد از آن‌ها مرد بودند.

به شرکت کنندگان بر اساس تعداد منابع مختلف پروتئین مصرف شده از میان مواردی که گزارش شده بود، امتیاز داده شد. این موارد شامل غلات کامل، غلات تصفیه شده، گوشت قرمز فرآوری شده، گوشت قرمز فرآوری نشده، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات بود. برای هر منبع پروتئین یک امتیاز در نظر گرفته شد و حداکثر امتیاز هشت بود. سپس محققان ارتباط میان این امتیاز و فشار خون بالا در افراد را بررسی کردند.  

نتایج نشان داد که بیش از ۳۵ درصد از شرکت‌کنندگان، دچار فشار خون بالا شده‌اند.

افرادی که بالاترین امتیاز یعنی چهار یا بالاتر از آن را دریافت کرده بودند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که کمترین امتیاز یعنی دو یا کمتر را داشتند، ۶۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار گرفتند.

برای هر یک از ۸ نوع پروتئین، یک پنجره میزان مصرف وجود داشت که در آن خطر ابتلا به فشار خون پایین‌تر بود. محققان این مقادیر را به عنوان سطح مناسب برای مصرف توصیف کردند.

دکتر “شین” می‌گوید: مصرف یک رژیم غذایی متعادل با پروتئین‌هایی از منابع مختلف، ممکن است به جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.

این مطالعه محدودیتی نیز داشت. از آنجا که محققان از اطلاعات قبلی سلامت استفاده کردند، نتوانستند به طور قطعی ثابت کنند مصرف پروتئین از هر نوع منبع یا با هر کمیتی چه میزان باعث ایجاد فشار خون یا جلوگیری از ابتلا به آن می‌شود.

انتهای پیام 

مصرف پروتئین از چندین منبع غذایی خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می‌دهد

بر اساس تحقیقات جدیدی که در مجله‌ی معتبر انجمن قلب آمریکا منتشر شده است داشتن یک رژیم غذایی معتدل که در آن از چندین منبع پروتئین استفاده شود می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، تقریبا نیمی از جمعیت ایالات متحده آمریکا فشار خون بالا دارند که یکی از عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی عروقی است. اگر فشار خون بالا درمان نشود، به سیستم گردش خون آسیب می‌رساند و منجر به بروز حمله قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری‌ها می‌شود.

دکتر “شیانهو شین” (Xianhui Qin)، نویسنده این مطالعه از مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری‌های کلیوی در بیمارستان نانفانگ (Nanfang) در چین می‌گوید: تغذیه می‌تواند راهی آسان و مؤثر برای مبارزه با فشار خون باشد. علاوه بر چربی و کربوهیدرات‌ها، پروتئین نیز یکی از سه درشت مغذی اساسی برای بدن است.

ارتباطی قوی بین کیفیت پایین رژیم غذایی و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد.

انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۲۱ برای بهبود سلامت قلب و عروق، به مردم توصیه کرد که از منابع سالم پروتئین، عمدتاً از گیاهان و تا حدودی غذاهای دریایی و لبنیات کم‌چرب یا بدون چربی و در صورت تمایل از گوشت‌های بدون چربی و فرآوری نشده استفاده کنند. این انجمن پیشنهاد می‌کند که روزانه یک یا دو وعده پروتئین به عبارت دیگر ۱۵۶ گرم پروتئین مصرف شود.

نویسندگان این مطالعه اطلاعات مربوط به سلامت نزدیک به ۱۲ هزار و ۲۰۰ بزرگسال ساکن چین که بخشی از حداقل دو دوره از هفت دوره بررسی سلامت و تغذیه چین از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این بررسی‌ها هر ۲ تا ۴ سال یکبار انجام می‌شود. بررسی اولیه شرکت‌کنندگان به ‌عنوان معیار اولیه مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که از داده‌های آخرین دور آن‌ها به‌عنوان نتایج برای مقایسه استفاده شد. میانگین سنی شرکت‌کنندگان ۴۱ سال بود و ۴۷ درصد از آن‌ها مرد بودند.

به شرکت کنندگان بر اساس تعداد منابع مختلف پروتئین مصرف شده از میان مواردی که گزارش شده بود، امتیاز داده شد. این موارد شامل غلات کامل، غلات تصفیه شده، گوشت قرمز فرآوری شده، گوشت قرمز فرآوری نشده، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات بود. برای هر منبع پروتئین یک امتیاز در نظر گرفته شد و حداکثر امتیاز هشت بود. سپس محققان ارتباط میان این امتیاز و فشار خون بالا در افراد را بررسی کردند.  

نتایج نشان داد که بیش از ۳۵ درصد از شرکت‌کنندگان، دچار فشار خون بالا شده‌اند.

افرادی که بالاترین امتیاز یعنی چهار یا بالاتر از آن را دریافت کرده بودند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که کمترین امتیاز یعنی دو یا کمتر را داشتند، ۶۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار گرفتند.

برای هر یک از ۸ نوع پروتئین، یک پنجره میزان مصرف وجود داشت که در آن خطر ابتلا به فشار خون پایین‌تر بود. محققان این مقادیر را به عنوان سطح مناسب برای مصرف توصیف کردند.

دکتر “شین” می‌گوید: مصرف یک رژیم غذایی متعادل با پروتئین‌هایی از منابع مختلف، ممکن است به جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.

این مطالعه محدودیتی نیز داشت. از آنجا که محققان از اطلاعات قبلی سلامت استفاده کردند، نتوانستند به طور قطعی ثابت کنند مصرف پروتئین از هر نوع منبع یا با هر کمیتی چه میزان باعث ایجاد فشار خون یا جلوگیری از ابتلا به آن می‌شود.

انتهای پیام 

برچسب ها: پروتئین
پست قبلی

هویت سرکرده جدید داعش فاش شد

پست بعدی

در جنگ اوکراین چشم‌انداز روشنی رو به روی روسیه نیست/ مسکو در دام غرب افتاد

مربوطه پست ها

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین
اجتماعی

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

۰۱ مهر ۱۴۰۳
سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403
اجتماعی

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

۲۸ شهریور ۱۴۰۳
جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران
اجتماعی

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد
اجتماعی

کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین
اجتماعی

تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای
اجتماعی

وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای

۰۶ مرداد ۱۴۰۱

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 4 =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • ۴۰ هزار رشته قنات در کشور احیا می شود
  • آب مسأله اول کشور شده است
  • ۱۹ میلیون هکتار زمین طی ۵ سال آبخیزداری می‌شود
  • بررسی بازار ارزهای دیجیتال در هفته‌ای که گذشت
  • سیگنال صعودی ارز چین لینک «Chainlink»
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.