سه شنبه, بهمن ۷, ۱۴۰۴
دانش جوین
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • سرور اچ پی G11
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • سرور اچ پی G11
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی پزشکی، سلامت، بهداشت ورزش

واکنش گرشاسبی به شایعه بازگشت به پرسپولیس

دانش جوین توسط دانش جوین
۱۴ آبان ۱۴۰۰
در ورزش
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
2

به گزارش دانشجو اینترنشنال، حمیدرضا گرشاسبی، درباره شرایط تیم فولاد خوزستان در رقابت های لیگ برتر و تقویت این تیم گفت: همانگونه که اطلاع دارید و هواداران عزیز فولاد خوزستان هم می دانند ما در شرایطی آمدیم که پنجره نقل و انتقالاتی بسته بود و تعدادی بازیکن از تیم جدا شده بودند. خدای نکرده دنبال بهانه نیستیم و این موضوعی است که همه می دانند. با این حال از زمانی که آمدیم سعی کردیم بازیکنی جدا نشود و موفق شدیم بازیکنانی که قرارداد نداشتند را تمدید کنیم.

 

وی افزود: در بحث تقویت تیم اما پنجره بسته بود و اینکه می گویند مثلا فلان باشگاه بازیکن گرفته خب تکلیف آنها مشخص بود و بدون هیچ محدودیتی با بازیکنان مد نظرشان مذاکره کرده اند و قرارداد بستند. ما آبروی خودمان هم در میان است و اینگونه نیست که نشسته باشیم و کاری نکنیم. هواداران عزیز قطعا می دانند اما هستند عده ای که تعداد آنها به انگشتان یک دست هم نمی رسد و دنبال بر هم زدن آرامش تیم هستند و می گویند چطور استقلال و بقیه تیم ها خارجی می گیرند اینجا باید بگویم که ما سهمیه خارجی غیر آسیایی را گرفتیم و این سهمیه پر هست. بازیکنانی که بودند را تمدید کردیم. در بحث تقویت تیم در دو پست مهاجم و دروازه بان گزینه هایی داشتیم و با آنها صحبت کردیم و توافقات انجام شد و حتی این توافقات داخلی هم موجود هست اما قرار بر این شد که این گزینه ها با باشگاه هایشان توافق کنند و خودشان رضایت نامه بگیرند.

مدیرعامل فولاد با تاکید بر ادامه تلاش این باشگاه برای تقویت تیم گفت: به هر حال هنوز فرصت هست و ما هم بیکار ننشسته ایم چرا که باز هم می گویم آبروی خودمان وسط است و تا دقیقه 90 تلاش می کنیم که تیم را تقویت کنیم. تیم ها به راحتی بازیکنان شاخص خود را از دست نمی دهند و ما هم نمی خواهیم بازیکنی بگیریم که به کار فولاد نیاید.

 

حمیدرضا گرشاسبی درباره شایعه بازگشتش به مدیریت پرسپولیس عنوان کرد: همانگونه که می گویید شایعات هست و حرف و حدیث در این مورد هست و از آنجایی که هواداران پرسپولیس همیشه به من لطف داشتند و دارند نمی خواهم صحبتی انجام دهم که با احساسات آنها بازی شود. ما در خدمت باشگاه فولاد خوزستان و هواداران عزیز فولاد هستیم و اگر قرار باشد جابجایی انجام شود از جای دیگر تصمیم می گیرند و زمانی که جابجایی صورت بگیرد می شود درباره آن صحبت کرد و چنین اتفاقی نیفتاده است.

 

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان درباره بحث تبلیغات محیطی بازی های لیگ برتر و واگذاری آن به یک باشگاه تصریح کرد: جلساتی صورت گرفت و مطالبی بیان شد اما در کل ما یا سازمان لیگ را به عنوان مجری تبلیغات محیطی و متولی برگزاری بازی ها قبول داریم یا نداریم و از این دو حالت خارج نیست.

 

گرشاسبی افزود: قبلا و در زمان آقای بهاروند قراردادی به ارزش 100 میلیارد تومان برای تبلیغات محیطی بسته شد اما بعد معلوم نشد که چه اتفاقاتی افتاد که نصف آن پرداخت نشد. کارگزار ابتدا با خنده و روی خوش می آید و تبلیغات محیطی را در اختیار می گیرد اما موقع پرداخت که می شود کار به شکایت و شکایت کشی می رسد و نهایتاً باشگاه ها آسیب می بینند. بنابراین باید یک کارگروهی وارد شود و تضامین محکمی گرفته شود که کارگزاری که با او قرارداد منعقد می شود، قرارداد مربوطه را اجرایی کند.

 

وی در پاسخ به این سوال که نظرتان راجع به این موضوع که باشگاه استقلال و کارگزار این باشگاه دنبال گرفتن تبلیغات محیطی است، گفت: برگزاری بازی ها، اعزام تیم ها، میزبانی ها، توپ های مسابقات، شرکت در رقابت های آسیایی و… هزینه های زیادی دارد. ابتدای مسابقات 5 درصد قرارداد بازیکنان و کادر فنی به سازمان لیگ می رسد اما دیگر متولی برگزاری مسابقات سازمان لیگ است و میدانیم که بازی ها برگزار می شود. اگر تبلیغات محیطی به این شکل واگذار شود باشگاه هایی که هوادار ندارند یا کم دارند به مشکل می خورند و منحل می شوند. جلسه ای برگزار شد و موضوعی که ما روی آن تاکید داشتیم این است که اگر یک باشگاه متولی این امر باشد و حساب آن باشگاه به هر دلیلی مسدود شود تکلیف بقیه چه خواهد شد؟ نهایتا قرار شد کارگروهی تشکیل شود و مدیرعامل یکی از باشگاه ها به عنوان نماینده در این کارگروه حضور داشته باشد تا بحث تبلیغات محیطی به نتیجه برسد و مشخص شود.

 

گرشاسبی در پایان در پاسخ به اینکه مدیرعامل کدام باشگاه به عنوان نماینده باشگاه ها حضور خواهد داشت، گفت: با نظر دوستان قرار شد بنده به عنوان نماینده باشگاه ها در این موضوع حضور داشته باشم.

مرتبط پست ها

ورزش

ترابی در آستانه بازگشت؟ / ستاره تراکتور در مسیر تهران

۱۶ دی ۱۴۰۴
ورزش

منچستریونایتد دوباره سرمربی عوض کرد

۱۶ دی ۱۴۰۴
ورزش

مهاجم تیم ملی ازبکستان به پرسپولیس پیوست

۱۶ دی ۱۴۰۴
ورزش

لیست نهایی تیم امید ایران برای حضور در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶+ عکس

۱۶ دی ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

جدیدترین اخبار دانش جوین

  • جاروبرقی رباتیک Roborock Saros 10R از پله‌ها بالا می‌رود!
  • قفل های هوشمند جدید TCL با اسکنر کف دست و پشتیبانی Matter معرفی شدند
  • اینترنت «ایرانسل» وصل شد؟
  • اندازه‌گیری روزانه قند خون بدون سوزن و با ساعت هوشمند
  • ارسال پیام در ۴ پیام‌رسان ایرانی ممکن شد
  • Gmail در دسترس قرار گرفت
  • پشت‌پرده یک بیزنس مشکوک / معمای T۱، گوشی طلایی ترامپ که هرگز ساخته نشد!
  • خلاقیت ژاپنی مشکل مصرف انرژی هوش مصنوعی را حل می‌کند
  • محدودیت جدید اینستاگرام در ایران چیست؟

جدیدترین نظرات مخاطبان

  • کارشناس روابط عمومی در بررسی کیفیت و کاربرد ورق‌ های فولادی تولید داخل؛ از فولاد مبارکه تا اکسین
  • علی در بررسی کیفیت و کاربرد ورق‌ های فولادی تولید داخل؛ از فولاد مبارکه تا اکسین
  • کارشناس روابط عمومی در بررسی صرافی ال بانک و شرایط استفاده برای کاربران ایرانی
  • دادفر در بررسی صرافی ال بانک و شرایط استفاده برای کاربران ایرانی
  • کارشناس روابط عمومی در خانواده سینک‌های دست‌ساز ایلیااستیل؛ وقتی طراحی صنعتی، به زبان مصرف‌کننده صحبت می‌کند

دانش‌جوین یک مجله فارسیِ علم و فناوری است که از سال ۱۳۹۹ فعالیت می‌کند و به‌صورت تخصصی خبرها، تحلیل‌ها و مقالات به‌روز در حوزه‌هایی مثل تکنولوژی، گیمینگ، آی‌تی، هوش مصنوعی و حتی اقتصاد، سیاست و جامعه را گردآوری و منتشر می‌کند.

  • تماس و ارتباط
  • درباره دانش جوین
  • شرایط بازنشر
  • حریم شخصی کاربران
  • تبلیغات

تازه‌های دانش جوین

  • جاروبرقی رباتیک Roborock Saros 10R از پله‌ها بالا می‌رود!
  • قفل های هوشمند جدید TCL با اسکنر کف دست و پشتیبانی Matter معرفی شدند
  • اینترنت «ایرانسل» وصل شد؟
  • پاسینیک
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • خرید کتاب زبان انگلیسی – قیمت کتاب زبان انگلیسی با تخفیف – کتاب آموزشی زبان انگلیسی
  • آموزش متوسطه دوم
  • آموزش چهارم ابتدایی
  • کاغذ A4
  • تعمیر یخچال وایت هاوس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • سرور اچ پی G11
    • دستکش لاتکس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.