دانش جوین
سه شنبه, مرداد ۱۴, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
    • وبکده
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
    • وبکده
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی صنعت و تجارت

ورقه‌های ضد قارچی برای افزایش ماندگاری میوه‌ها در کشور تولید شد

دانش جوین توسط دانش جوین
۲۰ دی ۱۴۰۰
در صنعت و تجارت
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
1
9
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
ورقه‌های ضد قارچی برای افزایش ماندگاری میوه‌ها در کشور تولید شد

با هدف افزایش ماندگاری میوه‌ها جهت توسعه صادرات محصولات باغی، ورقه‌های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رونمایی شد.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، ​​​دکتر قدیر رجب زاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به فساد پذیری میوها پس از برداشـت، استفاده از به کارگیری فنون و روش‌هـای مناسـب جهـت افزایش قابلیت ماندگاری در طول دوره نگهداری را ضروری دانست و گفت: مطابق آمارهای جهانی به طور متوسط ۲۴ درصد میوه‌ها و حدود ۴۲ درصد از سبزی ها در کشورهای در حال توسعه در فاصله تولید تا مصرف از بین می روند و برای رفع این چالش روش هایی چون فرآیندهای گرمایی، انجماد، پرتودهی، نگهداری در اتمسفر اصلاح شده و استفاده از مواد افزودنی ضد میکروبی یا نمک‌ها ارائه شده است که متاسفانه در رابطه با برخی فرآورده‌ها نمی‌توان آنها را به کار برد.

وی اظهار کرد: در سال های اخیر، تولید بسته های با رهایش کنترل شده از طریق انتقال یک عامل فعال از حامل پلیمری به سطح ماده غذایی به منظور افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

رجب زاده به تأمین تقاضای مـصرف کننـده بـرای انواع سبزی ها و میوه ها از طریـق انبارمـانی طولانی مدت اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت ماندگاری میوه ها و کنترل قارچ ها و از طرف دیگر کاهش مصرف قارچ‌کش‌های سنتزی در زنجیره تولید تا مصرف، تولید ورقه های رهاینده دی اکسید گوگرد برای کنترل قارچ ها و افزایش ماندگاری میوه ها (سیب، انواع توت ها، تمشک، انگور، خرمالو، کیوی، گلابی و انار) ضروری بوده که علاوه بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، سبب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سلامت جامعه نیز خواهد شد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه دانش فنی بسته بندی ها، جاذب ها و رهاینده های مواد فعال در انحصار برخی کشورهای خاص است، گفت: با توجه به دستیابی به دانش فنی تولید این ورقه‌ها در داخل کشور، ورقه‌های رهاینده دی اکسیدگوگرد با قیمت پایین‌تری در حجم انبوه تولید و عرضه خواهند شد و  مانع خروج ارز از کشور می شود.

به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده افزود: حصول دانش فنی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند به عنوان یک تکنولوژی منحصر به فرد و بومی در نظر گرفته شود که اجرای آن با همکاری مشترک موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی می تواند ضمن بومی سازی فناوری، سبب گسترش و توسعه اقتصادی و صنعتی شود.

انتهای پیام

ورقه‌های ضد قارچی برای افزایش ماندگاری میوه‌ها در کشور تولید شد

با هدف افزایش ماندگاری میوه‌ها جهت توسعه صادرات محصولات باغی، ورقه‌های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رونمایی شد.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، ​​​دکتر قدیر رجب زاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به فساد پذیری میوها پس از برداشـت، استفاده از به کارگیری فنون و روش‌هـای مناسـب جهـت افزایش قابلیت ماندگاری در طول دوره نگهداری را ضروری دانست و گفت: مطابق آمارهای جهانی به طور متوسط ۲۴ درصد میوه‌ها و حدود ۴۲ درصد از سبزی ها در کشورهای در حال توسعه در فاصله تولید تا مصرف از بین می روند و برای رفع این چالش روش هایی چون فرآیندهای گرمایی، انجماد، پرتودهی، نگهداری در اتمسفر اصلاح شده و استفاده از مواد افزودنی ضد میکروبی یا نمک‌ها ارائه شده است که متاسفانه در رابطه با برخی فرآورده‌ها نمی‌توان آنها را به کار برد.

وی اظهار کرد: در سال های اخیر، تولید بسته های با رهایش کنترل شده از طریق انتقال یک عامل فعال از حامل پلیمری به سطح ماده غذایی به منظور افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

رجب زاده به تأمین تقاضای مـصرف کننـده بـرای انواع سبزی ها و میوه ها از طریـق انبارمـانی طولانی مدت اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت ماندگاری میوه ها و کنترل قارچ ها و از طرف دیگر کاهش مصرف قارچ‌کش‌های سنتزی در زنجیره تولید تا مصرف، تولید ورقه های رهاینده دی اکسید گوگرد برای کنترل قارچ ها و افزایش ماندگاری میوه ها (سیب، انواع توت ها، تمشک، انگور، خرمالو، کیوی، گلابی و انار) ضروری بوده که علاوه بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، سبب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سلامت جامعه نیز خواهد شد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه دانش فنی بسته بندی ها، جاذب ها و رهاینده های مواد فعال در انحصار برخی کشورهای خاص است، گفت: با توجه به دستیابی به دانش فنی تولید این ورقه‌ها در داخل کشور، ورقه‌های رهاینده دی اکسیدگوگرد با قیمت پایین‌تری در حجم انبوه تولید و عرضه خواهند شد و  مانع خروج ارز از کشور می شود.

به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده افزود: حصول دانش فنی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند به عنوان یک تکنولوژی منحصر به فرد و بومی در نظر گرفته شود که اجرای آن با همکاری مشترک موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی می تواند ضمن بومی سازی فناوری، سبب گسترش و توسعه اقتصادی و صنعتی شود.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

بازار لوازم خانگی از رونق افتاد

قیمت سیمان امروز ۱۳ مرداد ماه ۱۴۰۴ / ادامه رکود در بازار سیمان

عملکرد فولاد مبارکه زیر ذره‌بین آمار/ ثبات فروش داخل و جهش صادراتی

ورقه‌های ضد قارچی برای افزایش ماندگاری میوه‌ها در کشور تولید شد

با هدف افزایش ماندگاری میوه‌ها جهت توسعه صادرات محصولات باغی، ورقه‌های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رونمایی شد.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، ​​​دکتر قدیر رجب زاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به فساد پذیری میوها پس از برداشـت، استفاده از به کارگیری فنون و روش‌هـای مناسـب جهـت افزایش قابلیت ماندگاری در طول دوره نگهداری را ضروری دانست و گفت: مطابق آمارهای جهانی به طور متوسط ۲۴ درصد میوه‌ها و حدود ۴۲ درصد از سبزی ها در کشورهای در حال توسعه در فاصله تولید تا مصرف از بین می روند و برای رفع این چالش روش هایی چون فرآیندهای گرمایی، انجماد، پرتودهی، نگهداری در اتمسفر اصلاح شده و استفاده از مواد افزودنی ضد میکروبی یا نمک‌ها ارائه شده است که متاسفانه در رابطه با برخی فرآورده‌ها نمی‌توان آنها را به کار برد.

وی اظهار کرد: در سال های اخیر، تولید بسته های با رهایش کنترل شده از طریق انتقال یک عامل فعال از حامل پلیمری به سطح ماده غذایی به منظور افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

رجب زاده به تأمین تقاضای مـصرف کننـده بـرای انواع سبزی ها و میوه ها از طریـق انبارمـانی طولانی مدت اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت ماندگاری میوه ها و کنترل قارچ ها و از طرف دیگر کاهش مصرف قارچ‌کش‌های سنتزی در زنجیره تولید تا مصرف، تولید ورقه های رهاینده دی اکسید گوگرد برای کنترل قارچ ها و افزایش ماندگاری میوه ها (سیب، انواع توت ها، تمشک، انگور، خرمالو، کیوی، گلابی و انار) ضروری بوده که علاوه بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، سبب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سلامت جامعه نیز خواهد شد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه دانش فنی بسته بندی ها، جاذب ها و رهاینده های مواد فعال در انحصار برخی کشورهای خاص است، گفت: با توجه به دستیابی به دانش فنی تولید این ورقه‌ها در داخل کشور، ورقه‌های رهاینده دی اکسیدگوگرد با قیمت پایین‌تری در حجم انبوه تولید و عرضه خواهند شد و  مانع خروج ارز از کشور می شود.

به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده افزود: حصول دانش فنی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند به عنوان یک تکنولوژی منحصر به فرد و بومی در نظر گرفته شود که اجرای آن با همکاری مشترک موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی می تواند ضمن بومی سازی فناوری، سبب گسترش و توسعه اقتصادی و صنعتی شود.

انتهای پیام

ورقه‌های ضد قارچی برای افزایش ماندگاری میوه‌ها در کشور تولید شد

با هدف افزایش ماندگاری میوه‌ها جهت توسعه صادرات محصولات باغی، ورقه‌های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رونمایی شد.

به گزارش دانشجو اینترنشنال، ​​​دکتر قدیر رجب زاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به فساد پذیری میوها پس از برداشـت، استفاده از به کارگیری فنون و روش‌هـای مناسـب جهـت افزایش قابلیت ماندگاری در طول دوره نگهداری را ضروری دانست و گفت: مطابق آمارهای جهانی به طور متوسط ۲۴ درصد میوه‌ها و حدود ۴۲ درصد از سبزی ها در کشورهای در حال توسعه در فاصله تولید تا مصرف از بین می روند و برای رفع این چالش روش هایی چون فرآیندهای گرمایی، انجماد، پرتودهی، نگهداری در اتمسفر اصلاح شده و استفاده از مواد افزودنی ضد میکروبی یا نمک‌ها ارائه شده است که متاسفانه در رابطه با برخی فرآورده‌ها نمی‌توان آنها را به کار برد.

وی اظهار کرد: در سال های اخیر، تولید بسته های با رهایش کنترل شده از طریق انتقال یک عامل فعال از حامل پلیمری به سطح ماده غذایی به منظور افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

رجب زاده به تأمین تقاضای مـصرف کننـده بـرای انواع سبزی ها و میوه ها از طریـق انبارمـانی طولانی مدت اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت ماندگاری میوه ها و کنترل قارچ ها و از طرف دیگر کاهش مصرف قارچ‌کش‌های سنتزی در زنجیره تولید تا مصرف، تولید ورقه های رهاینده دی اکسید گوگرد برای کنترل قارچ ها و افزایش ماندگاری میوه ها (سیب، انواع توت ها، تمشک، انگور، خرمالو، کیوی، گلابی و انار) ضروری بوده که علاوه بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، سبب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سلامت جامعه نیز خواهد شد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه دانش فنی بسته بندی ها، جاذب ها و رهاینده های مواد فعال در انحصار برخی کشورهای خاص است، گفت: با توجه به دستیابی به دانش فنی تولید این ورقه‌ها در داخل کشور، ورقه‌های رهاینده دی اکسیدگوگرد با قیمت پایین‌تری در حجم انبوه تولید و عرضه خواهند شد و  مانع خروج ارز از کشور می شود.

به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده افزود: حصول دانش فنی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند به عنوان یک تکنولوژی منحصر به فرد و بومی در نظر گرفته شود که اجرای آن با همکاری مشترک موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی می تواند ضمن بومی سازی فناوری، سبب گسترش و توسعه اقتصادی و صنعتی شود.

انتهای پیام

برچسب ها: ورقه ضد قارچ
پست قبلی

جرارد پیکه پاسخ حمله اونای امری را داد (عکس)

پست بعدی

بازدید امیرسرتیپ صباحی فرد از دانشگاه پدافند هوایی ارتش

مربوطه پست ها

بازار لوازم خانگی از رونق افتاد
صنعت و تجارت

بازار لوازم خانگی از رونق افتاد

۱۴ مرداد ۱۴۰۴
قیمت سیمان امروز ۱۳ مرداد ماه ۱۴۰۴ / ادامه رکود در بازار سیمان
صنعت و تجارت

قیمت سیمان امروز ۱۳ مرداد ماه ۱۴۰۴ / ادامه رکود در بازار سیمان

۱۳ مرداد ۱۴۰۴
عملكرد فولاد مباركه زیر ذره‌بین آمار/ ثبات فروش داخل و جهش صادراتی
صنعت و تجارت

عملکرد فولاد مبارکه زیر ذره‌بین آمار/ ثبات فروش داخل و جهش صادراتی

۱۳ مرداد ۱۴۰۴
استراتژی تقسیم سود بزرگان فولاد جهان و تحلیل وضعیت نقدینگی فولاد مباركه
صنعت و تجارت

استراتژی تقسیم سود بزرگان فولاد جهان و تحلیل وضعیت نقدینگی فولاد مبارکه

۱۳ مرداد ۱۴۰۴
تأثیر عدم تناسب رشد قیمت محصول نهایی با هزینه‌های انرژی بر حاشیه سود شركت‌ها
صنعت و تجارت

تأثیر عدم تناسب رشد قیمت محصول نهایی با هزینه‌های انرژی بر حاشیه سود شرکت‌ها

۱۳ مرداد ۱۴۰۴
قیمت انواع موبایل امروز دوشنبه ۱۳ مرداد/ جدول کامل قیمت گوشی‌های هوشمند بازار امروز
صنعت و تجارت

قیمت انواع موبایل امروز دوشنبه ۱۳ مرداد/ جدول کامل قیمت گوشی‌های هوشمند بازار امروز

۱۳ مرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − یک =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • چگونه فالوور خارجی بگیریم؟ بهترین راهکارها برای گسترش مخاطبین جهانی
  • کارنامه رتبه‌های برتر سال‌های گذشته
  • آخرین وضعیت لایحه طرح ترافیک جدید تهران
  • فرمانده انتظامی چالوس: ۱۴۳۹ نفر از اتباع غیرمجاز ردمرز شدند
  • چرا زلزله‌ ۸.۷ ریشتری روسیه تلفات نداشت؟/ عوامل موفقیت در مهار فاجعه کامچاتکا
  • پاسینیک
  • خرید سرور ایران و خارج
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • پرشین هتل
  • راحت ترین روش یادگیری انگلیسی
  • خرید سرور ابری
  • سنگ قبر

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
    • وبکده

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.