دانش جوین
سه شنبه, خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی اجتماعی

۱۲ نکته درباره پسماندهای غذایی

دانش جوین توسط دانش جوین
۰۴ فروردین ۱۴۰۱
در اجتماعی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
1
6
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
۱۲ نکته درباره پسماندهای غذایی

پسماندهای غذایی به عنوان یکی از چالش‌های زیست‌محیطی شهرهای بزرگ شناخته می‌شوند بنابراین آشنایی با تبعات تولید این پسماندها و راهکارهای کاهش آن‌ها می‌تواند به برخورداری از محیط زیستی بهتر کمک کند.

به گزارش ایسنا پسماند و شیرابه ناشی از آن امروزه به یکی از بزرگترین چالش‌های کلانشهرها در دنیا تبدیل شده است. با افزایش مصرف‌گرایی و رشد روزافزون استفاده از فست فودها و غذاهای بیرون بر، حجم زباله‌های غذایی و پسماندهای شهری را افزایش داده است. در ایام نوروز با افزایش سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی، حجم این زباله‌ها بیشتر خواهد شد. در ادامه به ۱۲ نکته درباره تبعات پسماندهای غذایی و راهکارهای کنترل آن‌ها اشاره شده است:

*با رشد روزافزون جمعیت دنیا، یکی از معضلات زیست محیطی و شهری کشورها پسماند غذایی است.

*یک وعده می‌تواند غذایی چند ۱۰ گرم ‌پسماند آلومینیوم، کاغذ و ‌پلاستیک تولید کند

*زمانی که پسماند غذایی زیاد شود، غذای در دسترس حیوانات بی‌خانمان بیشتر خواهد شد.

*رشد غیرقابل کنترل برخی گونه‌ها ممکن است نظم زنجیره غذایی را برهم زند و باعث از بین رفتن تعادل در طبیعت شود.

*افزایش ضایعات غذایی که اغلب محتوی آب هستند، باعث بیشتر شدن حجم زباله تر می‌شود.

*زباله تر علاوه بر مشکلاتی که در جمع‌آوری پسماند ایجاد می‌کند، باعث به وجود آمدن شیرابه نیز می‌شود که ممکن است منابع آب را در معرض خطر و آلودگی قرار دهد.

*عمده آلودگی ایجاد شده ناشی از پسماندهای غذایی، در جریان جمع آوری آن‌ها اتفاق می‌افتد.

*بهترین روش مدیریت پسماند «بازیافت» آن است.

*می‌توان زباله غذایی را به مواد قابل استفاده و سودمند دیگری مانند کمپوست تبدیل کرد که یکی از بهترین راه‌های بازیافت این دسته از زباله‌هاست.

*کنترل وضعیت پسماندهای غذایی به فعالیت افراد جامعه نیز بستگی دارد.

*خرید مواد غذایی با کیفیت، استفاده از روش‌های صحیح حمل مواد غذایی از فروشگاه تا منزل مانند خرید نان با استفاده از ساک پارچه‌ای و نگهداری صحیح نان در منزل از مصادیق مسئولیت مردم در جلوگیری از افزایش ضایعات غذایی است.

*کاهش حجم زباله و به‌ویژه زباله غذایی به معنای کاهش برداشت ما از منابع طبیعی است.

انتهای پیام

۱۲ نکته درباره پسماندهای غذایی

پسماندهای غذایی به عنوان یکی از چالش‌های زیست‌محیطی شهرهای بزرگ شناخته می‌شوند بنابراین آشنایی با تبعات تولید این پسماندها و راهکارهای کاهش آن‌ها می‌تواند به برخورداری از محیط زیستی بهتر کمک کند.

به گزارش ایسنا پسماند و شیرابه ناشی از آن امروزه به یکی از بزرگترین چالش‌های کلانشهرها در دنیا تبدیل شده است. با افزایش مصرف‌گرایی و رشد روزافزون استفاده از فست فودها و غذاهای بیرون بر، حجم زباله‌های غذایی و پسماندهای شهری را افزایش داده است. در ایام نوروز با افزایش سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی، حجم این زباله‌ها بیشتر خواهد شد. در ادامه به ۱۲ نکته درباره تبعات پسماندهای غذایی و راهکارهای کنترل آن‌ها اشاره شده است:

*با رشد روزافزون جمعیت دنیا، یکی از معضلات زیست محیطی و شهری کشورها پسماند غذایی است.

*یک وعده می‌تواند غذایی چند ۱۰ گرم ‌پسماند آلومینیوم، کاغذ و ‌پلاستیک تولید کند

*زمانی که پسماند غذایی زیاد شود، غذای در دسترس حیوانات بی‌خانمان بیشتر خواهد شد.

*رشد غیرقابل کنترل برخی گونه‌ها ممکن است نظم زنجیره غذایی را برهم زند و باعث از بین رفتن تعادل در طبیعت شود.

*افزایش ضایعات غذایی که اغلب محتوی آب هستند، باعث بیشتر شدن حجم زباله تر می‌شود.

*زباله تر علاوه بر مشکلاتی که در جمع‌آوری پسماند ایجاد می‌کند، باعث به وجود آمدن شیرابه نیز می‌شود که ممکن است منابع آب را در معرض خطر و آلودگی قرار دهد.

*عمده آلودگی ایجاد شده ناشی از پسماندهای غذایی، در جریان جمع آوری آن‌ها اتفاق می‌افتد.

*بهترین روش مدیریت پسماند «بازیافت» آن است.

*می‌توان زباله غذایی را به مواد قابل استفاده و سودمند دیگری مانند کمپوست تبدیل کرد که یکی از بهترین راه‌های بازیافت این دسته از زباله‌هاست.

*کنترل وضعیت پسماندهای غذایی به فعالیت افراد جامعه نیز بستگی دارد.

*خرید مواد غذایی با کیفیت، استفاده از روش‌های صحیح حمل مواد غذایی از فروشگاه تا منزل مانند خرید نان با استفاده از ساک پارچه‌ای و نگهداری صحیح نان در منزل از مصادیق مسئولیت مردم در جلوگیری از افزایش ضایعات غذایی است.

*کاهش حجم زباله و به‌ویژه زباله غذایی به معنای کاهش برداشت ما از منابع طبیعی است.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

۱۲ نکته درباره پسماندهای غذایی

پسماندهای غذایی به عنوان یکی از چالش‌های زیست‌محیطی شهرهای بزرگ شناخته می‌شوند بنابراین آشنایی با تبعات تولید این پسماندها و راهکارهای کاهش آن‌ها می‌تواند به برخورداری از محیط زیستی بهتر کمک کند.

به گزارش ایسنا پسماند و شیرابه ناشی از آن امروزه به یکی از بزرگترین چالش‌های کلانشهرها در دنیا تبدیل شده است. با افزایش مصرف‌گرایی و رشد روزافزون استفاده از فست فودها و غذاهای بیرون بر، حجم زباله‌های غذایی و پسماندهای شهری را افزایش داده است. در ایام نوروز با افزایش سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی، حجم این زباله‌ها بیشتر خواهد شد. در ادامه به ۱۲ نکته درباره تبعات پسماندهای غذایی و راهکارهای کنترل آن‌ها اشاره شده است:

*با رشد روزافزون جمعیت دنیا، یکی از معضلات زیست محیطی و شهری کشورها پسماند غذایی است.

*یک وعده می‌تواند غذایی چند ۱۰ گرم ‌پسماند آلومینیوم، کاغذ و ‌پلاستیک تولید کند

*زمانی که پسماند غذایی زیاد شود، غذای در دسترس حیوانات بی‌خانمان بیشتر خواهد شد.

*رشد غیرقابل کنترل برخی گونه‌ها ممکن است نظم زنجیره غذایی را برهم زند و باعث از بین رفتن تعادل در طبیعت شود.

*افزایش ضایعات غذایی که اغلب محتوی آب هستند، باعث بیشتر شدن حجم زباله تر می‌شود.

*زباله تر علاوه بر مشکلاتی که در جمع‌آوری پسماند ایجاد می‌کند، باعث به وجود آمدن شیرابه نیز می‌شود که ممکن است منابع آب را در معرض خطر و آلودگی قرار دهد.

*عمده آلودگی ایجاد شده ناشی از پسماندهای غذایی، در جریان جمع آوری آن‌ها اتفاق می‌افتد.

*بهترین روش مدیریت پسماند «بازیافت» آن است.

*می‌توان زباله غذایی را به مواد قابل استفاده و سودمند دیگری مانند کمپوست تبدیل کرد که یکی از بهترین راه‌های بازیافت این دسته از زباله‌هاست.

*کنترل وضعیت پسماندهای غذایی به فعالیت افراد جامعه نیز بستگی دارد.

*خرید مواد غذایی با کیفیت، استفاده از روش‌های صحیح حمل مواد غذایی از فروشگاه تا منزل مانند خرید نان با استفاده از ساک پارچه‌ای و نگهداری صحیح نان در منزل از مصادیق مسئولیت مردم در جلوگیری از افزایش ضایعات غذایی است.

*کاهش حجم زباله و به‌ویژه زباله غذایی به معنای کاهش برداشت ما از منابع طبیعی است.

انتهای پیام

۱۲ نکته درباره پسماندهای غذایی

پسماندهای غذایی به عنوان یکی از چالش‌های زیست‌محیطی شهرهای بزرگ شناخته می‌شوند بنابراین آشنایی با تبعات تولید این پسماندها و راهکارهای کاهش آن‌ها می‌تواند به برخورداری از محیط زیستی بهتر کمک کند.

به گزارش ایسنا پسماند و شیرابه ناشی از آن امروزه به یکی از بزرگترین چالش‌های کلانشهرها در دنیا تبدیل شده است. با افزایش مصرف‌گرایی و رشد روزافزون استفاده از فست فودها و غذاهای بیرون بر، حجم زباله‌های غذایی و پسماندهای شهری را افزایش داده است. در ایام نوروز با افزایش سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی، حجم این زباله‌ها بیشتر خواهد شد. در ادامه به ۱۲ نکته درباره تبعات پسماندهای غذایی و راهکارهای کنترل آن‌ها اشاره شده است:

*با رشد روزافزون جمعیت دنیا، یکی از معضلات زیست محیطی و شهری کشورها پسماند غذایی است.

*یک وعده می‌تواند غذایی چند ۱۰ گرم ‌پسماند آلومینیوم، کاغذ و ‌پلاستیک تولید کند

*زمانی که پسماند غذایی زیاد شود، غذای در دسترس حیوانات بی‌خانمان بیشتر خواهد شد.

*رشد غیرقابل کنترل برخی گونه‌ها ممکن است نظم زنجیره غذایی را برهم زند و باعث از بین رفتن تعادل در طبیعت شود.

*افزایش ضایعات غذایی که اغلب محتوی آب هستند، باعث بیشتر شدن حجم زباله تر می‌شود.

*زباله تر علاوه بر مشکلاتی که در جمع‌آوری پسماند ایجاد می‌کند، باعث به وجود آمدن شیرابه نیز می‌شود که ممکن است منابع آب را در معرض خطر و آلودگی قرار دهد.

*عمده آلودگی ایجاد شده ناشی از پسماندهای غذایی، در جریان جمع آوری آن‌ها اتفاق می‌افتد.

*بهترین روش مدیریت پسماند «بازیافت» آن است.

*می‌توان زباله غذایی را به مواد قابل استفاده و سودمند دیگری مانند کمپوست تبدیل کرد که یکی از بهترین راه‌های بازیافت این دسته از زباله‌هاست.

*کنترل وضعیت پسماندهای غذایی به فعالیت افراد جامعه نیز بستگی دارد.

*خرید مواد غذایی با کیفیت، استفاده از روش‌های صحیح حمل مواد غذایی از فروشگاه تا منزل مانند خرید نان با استفاده از ساک پارچه‌ای و نگهداری صحیح نان در منزل از مصادیق مسئولیت مردم در جلوگیری از افزایش ضایعات غذایی است.

*کاهش حجم زباله و به‌ویژه زباله غذایی به معنای کاهش برداشت ما از منابع طبیعی است.

انتهای پیام

برچسب ها: مدیریت پسماند شهری
پست قبلی

دبیر کل سازمان ملل: جنگ اوکراین باعث ایجاد بحران غذایی می‌شود

پست بعدی

رژیم صهیونیستی از بیم حملات ایران از سامانه هشدار موشکی استفاده می‌کند

مربوطه پست ها

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین
اجتماعی

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

۰۱ مهر ۱۴۰۳
سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403
اجتماعی

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

۲۸ شهریور ۱۴۰۳
جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران
اجتماعی

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد
اجتماعی

کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین
اجتماعی

تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای
اجتماعی

وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای

۰۶ مرداد ۱۴۰۱

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 4 =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • ۴۰ هزار رشته قنات در کشور احیا می شود
  • آب مسأله اول کشور شده است
  • ۱۹ میلیون هکتار زمین طی ۵ سال آبخیزداری می‌شود
  • بررسی بازار ارزهای دیجیتال در هفته‌ای که گذشت
  • سیگنال صعودی ارز چین لینک «Chainlink»
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.