شنبه, خرداد ۲, ۱۴۰۵
دانش جوین
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی حقوقی

واکنش اژه‌ای به بیانیه مشکوک جبهه اصلاحات /دادستان به وظیفه خود عمل می‌کند

تسنیم توسط تسنیم
۰۳ شهریور ۱۴۰۴
در حقوقی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
1
واکنش اژه‌ای به بیانیه مشکوک جبهه اصلاحات /دادستان به وظیفه خود عمل می‌کند
– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (سوم شهریور) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه، ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول، اظهار کرد: در آستانه میلاد مسعود و فرخنده نبی مکرم اسلام حضرت محمد صلّی اللّه علیه و آله و حضرت امام جعفر صادق(ع) قرار داریم؛ همه مسلمانان باید از این ایام مبارک نهایت بهره را ببرند و در جهت تحکیم وحدت در جهان اسلام کوشا باشند؛ در داخل کشور نیز همان‌طور که رهبر معظم انقلاب تأکید فرمودند باید بر غنای وحدت و انسجام ملی بیفزاییم و با یکپارچگی خود، بیش از پیش دشمن را مأیوس سازیم. 

رئیس قوه قضائیه با اشاره به آغاز هفته دولت، گفت: هفته دولت را گرامی می‌داریم و به روان همه شهدای عرصه خدمت به مردم در دولت از جمله شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی درود می‌فرستیم؛ همچنین یاد و خاطره شهدای شهریور از جمله شهیدان قدوسی، لاجوردی و شهدای جنگ تحمیلی اخیر، سرداران و دانشمندان و کلیه شهدای این دفاع مقدس را گرامی می‌داریم.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به فرمایشات روز گذشته رهبر انقلاب تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات حکیمانه‌شان که روز گذشته ایراد فرمودند بار دیگر بر مقوله حفظ و تحکیم وحدت و انسجام ملی تأکید کردند و همه کارگزاران، جریانات و اقشار مردم را به اهتمام نسبت به این امر مهم فراخواندند؛ امید داریم همگان این فرمایشات مدبّرانه، ناصحانه و حکیمانه معظم‌له را با جان و دل بپذیرند و عامل به آنها باشند. همان‌طور که رهبری فرمودند باید همه قوا نهایت همکاری را داشته باشند و به‌تعبیر ایشان باید از خدمتگزاران کشور به‌ویژه رئیس‌جمهور پرکار و پرتلاش حمایت شود.

رئیس عدلیه تصریح کرد: قوه قضائیه در عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب و در راستای ایفای وظایف و مسئولیت‌های ذاتی خود همچون همیشه در میدان خواهد بود و در جهت کمک به دولت برای رفع مسائل و مشکلات مردم و همچنین تحکیم امنیت، نهایت تلاش و مجاهدت را خواهد داشت.

قاضی‌القضات بیان داشت: تأکید مؤکد داریم که دادستان‌ها و سایر مقامات قضایی ذی‌صلاح در رسیدگی و پیشبرد پرونده عناصری که امنیت مردم را مخدوش می‌کنند و با رژیم صهیونی همکاری دارند، نهایت تسریع و تدقیق را داشته باشند.

رئیس قوه قضائیه گفت: مقامات قضایی ذی‌صلاح به هیچ وجه از مبارزه و مقابله عالمانه و همه‌جانبه با کلیه مظاهر فساد غافل نشوند؛ اگر در این امر خطیر، کُندی و توقف عارض شود، مردم مأیوس می‌گردند. 

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: ما یک وظیفه و مسئولیت بسیار مهم و خطیر داریم که عبارت است از مقابله با توطئه‌های دشمنان و خنثی کردن دسایس آنها؛ لکن این وظیفه و مسئولیت بسیار مهم نباید سبب غفلت ما از سایر تکالیف مهم‌مان شود؛ به هیچ وجه نباید از مقوله تأمین امنیت سرمایه‌گذاری، کمک به جهش تولید، رفع موانع تولید و مساعدت به فعالان تولیدی و اقتصادی غفلت ورزیم؛ باید در این مسیر، هرچه بیشتر نیز از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم.  

رئیس عدلیه بیان داشت: سیاست قطعی نظام و کشور، دفاع از مظلومین عالم به‌خصوص مردم مظلوم غزه و همچنین حمایت از جریان مقاومت است؛ قوه قضائیه در این راستا، ظرفیت‌های مطلوبی برای بهره‌برداری دارد که باید نهایت استفاده را از این ظرفیت‌ها داشته باشیم؛ این امر به‌ویژه در «ستاد حقوق بشر و معاونت بین‌الملل قوه قضائیه»، «دادستانی‌کل» و «مرکز وکلا» متجلی است، باید اقدامات حقوقی پردامنه و منسجمی را در سطح جهانی و داخلی علیه جنایتکاران صهیونیستی ترتیب داد.  

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز با اشاره به اهمیت مضاعف مقوله تبیین‌گری در شرایط فعلی، بیان داشت: تبیین مسائل، از نیازهای مبرم امروز کشور است؛ رهبری معظم انقلاب نیز بر این مقوله تأکید مؤکد دارند؛ باید به‌درستی و به‌نحو اصولی، مستدل و متقن برای همگان تبیین شود که علت و ریشه دشمنی و عناد رژیم آمریکا با ایران اسلامی چیست؛ واقعاً انسان تعجب می‌کند از برخی افراد که دل خوش دارند تا آمریکا قدمی برای ایران بردارد! یا افرادی که تصور دارند با نگاه به آمریکا، مسائل و مشکلات رفع می‌شوند! باید هوشیار باشیم تا سرمان کلاه نرود؛ باید دوست و دشمن را درست بشناسیم؛ دشمن گاهی دستکش مخملی روی پنجه‌ چدنی دارد و گاهی دست چدنی‌اش آشکار است و در هر صورت باید کاملاً دشمن غدّار و توطئه‌های او را بشناسیم.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: چندی پیش، یک جمع به‌اصطلاح سیاسی، بیانیه‌ای را در راستای خواست دشمن صادر کرد؛ برخی اشخاص توصیه کردند که در برخورد قضایی با صادرکنندگان بیانیه مذکور تعجیل نشود تا اینکه خودِ مردم و جریانات سیاسی و اجتماعی، پاسخ درخوری را به آنها بدهند؛ این امر محقق شد و جریانات و تشکل‌های مختلف، صدور چنین بیانیه‌ای را محکوم کردند؛ حتی برخی افراد و طیف‌های همسو با صادرکنندگان آن بیانیه نیز نسبت به چنین کاری، اعلام انزجار کردند و با تعابیر مختلفی، این مضمون را بیان کردند که صادرکنندگان بیانیه مزبور در شرایطی که دشمن به کشور ما تجاوز کرده و همچنان تهدید می‌کند، بیانیه‌ای در جهت خواست دشمن صادر کرده‌اند؛ البته آنها امید داشتند که در نتیجه صحبت کردن با صادرکنندگان آن بیانیه، آنها را نسبت به اشتباه‌شان آگاه سازند و تأکید کردند که ممکن است آنها اعلام برائت کنند و اظهار کنند غفلت کردیم؛ علی‌ا‌ی‌حال من از همه کسانی که به‌صورت مستدل و متقن، بیانیه مذکور را محکوم کردند تقدیر دارم و امید دارم آنهایی که از روی غفلت یا اغراض خاص، این بیانیه را صادر کردند، از مسیر اشتباه‌شان بازگردند و رویه خود را اصلاح کنند؛ البته طبیعی است که دادستان تهران در این راستا، به تکلیف قانونی خود عمل خواهد کرد.

رویکرد دستگاه قضا نسبت به رسانه‌ها و انسان رسانه‌ها، پیشگیرانه است

قاضی‌القضات در ادامه با اشاره به جنایت اخیر مزدوران وابسته به دشمن در به شهادت رساندن پنج تن از نیروهای فراجا در ایرانشهر سیستان‌وبلوچستان گفت: شهادت نیروهای فراجا توسط عناصر وابسته به اجانب را به خانواده معظم آنها و فرمانده فراجا تبریک و تسلیت می‌گویم؛ همه بخش‌ها و دستگاه‌های مسئول باید تلاش کنیم ریشه این قبیل جنایت‌ها را بخشکانیم و مباشران، عوامل و پشتیبانان این جنایات علیه خادمان امنیت مردم را ریشه‌کن کنیم.

رئیس دستگاه قضا در بخشی از سخنان خود در نشست امروز با اشاره به شکوه و جلوه بی‌نظیر مواسات و ایثار مردمی در مواکب به‌پاشده در ایام پایانی ماه صفر و خدمات‌رسانی آنها به زوار رضوی(ع)، اظهار کرد: در ایام پایانی ماه صفر و مقارن با ایام رحلت نبی مکرم اسلام(ص) و امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) توفیق داشتم با مردم و زوار حرم مطهر رضوی، گفتگو و مجالست بیشتری داشته باشم و در تعدادی از مواکب به‌پاشده جهت خدمات‌رسانی به زوار رضوی حاضر شوم؛ حقیقتاً جلوه‌های مواسات، ایثار، انفاق و اتحاد و یکرنگی مردم و عشق و ارادت‌شان به اهل‌بیت علیهم‌السلام، چشم‌نواز و خیره‌کننده بود؛ در گفتگوهایی که با آنها داشتم، چند درخواست مشخص از من داشتند که عبارت بودند از اینکه سلام‌شان را به رهبر معظم انقلاب برسانم و تدبیری بیندیشم که در مراجع قضایی، برخوردها با ارباب‌رجوع کریمانه‌تر و محترمانه‌تر باشد و در رسیدگی به پرونده‌ها سرعت و دقت بیشتری لحاظ شود؛ اینها توقعات مردم از ما مسئولان قضایی است که باید همه آنها را به‌دیده منت بپذیریم و در جامه عمل پوشاندن به آنها کوشا باشیم. نکته جالب آنکه بسیاری از زوار رضوی و نیروهایی که در مواکب به زوار رضوی خدمت می‌کردند، آرزو داشتند به غزه اعزام شوند و به مردم و کودکان غزه کمک‌رسانی کنند و در برابر صهیونیست‌های جانی و جنایت‌پیشه، مبارزه کنند.  

انتهای پیام/+

مرتبط پست ها

حقوقی

توضیحات قوه قضائیه درباره حواشی رأی پرونده شهید آرمان علی‌وردی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

محاکمه قاطع خائنان در چارچوب شرع، قانون و عدالت

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

اژه‌ای: شهید تنگسیری معمار نظم نوین تنگه هرمز بود

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

هشدار رئیس قوه قضاییه درباره تلاش‌ها برای مخدوش‌سازی وحدت ملی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 6 =

جدیدترین اخبار دانش جوین

  • ربوکاپ ۲۰۲۶؛ میدان نبرد ربات‌های خودران تا هنرپیشه!
  • سکوی هوش مصنوعی اول خرداد به روال عادی برمی‌گردد؛ تغییر در سرباز نخبگی
  • رقابت چالشی ربات‌های خودران برای امداد و نجات در ربوکاپ ۲۰۲۶
  • سیر تحول «ربوکاپ» در ایران؛ از شبیه‌سازی‌های ساده تا رباتهای انسان‌نما
  • گام‌های جدید برای توسعه تجهیزات راهبردی مخابراتی در کشور
  • اعطای امتیازهای ویژه بنیاد ملی نخبگان به برگزیدگان مسابقات ربوکاپ
  • برترین تیم‌های مسابقات ربوکاپ دانش‌آموزی ۲۰۲۶ مشخص شدند
  • تامین هزینه تجهیزات تیم‌های اعزامی ربوکاپ به کره جنوبی
  • شواهدی از یک سکونتگاه باستانی در نزدیکی دریای خزر کشف شد

جدیدترین نظرات مخاطبان

  • کارشناس روابط عمومی در ۸ سایت برتر خرید و فروش ووچر در ایران
  • بهزادی در ۸ سایت برتر خرید و فروش ووچر در ایران
  • کارشناس روابط عمومی در بهترین ساعات روز برای ترید طلا و جفت ارزها کدامند؟
  • کارشناس روابط عمومی در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش
  • امیر زارع در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش

دانش‌جوین یک مجله فارسیِ علم و فناوری است که از سال ۱۳۹۹ فعالیت می‌کند و به‌صورت تخصصی خبرها، تحلیل‌ها و مقالات به‌روز در حوزه‌هایی مثل تکنولوژی، گیمینگ، آی‌تی، هوش مصنوعی و حتی اقتصاد، سیاست و جامعه را گردآوری و منتشر می‌کند.

  • تماس و ارتباط
  • درباره دانش جوین
  • شرایط بازنشر
  • حریم شخصی کاربران
  • تبلیغات

تازه‌های دانش جوین

  • ربوکاپ ۲۰۲۶؛ میدان نبرد ربات‌های خودران تا هنرپیشه!
  • سکوی هوش مصنوعی اول خرداد به روال عادی برمی‌گردد؛ تغییر در سرباز نخبگی
  • رقابت چالشی ربات‌های خودران برای امداد و نجات در ربوکاپ ۲۰۲۶
  • پاسینیک
  • تابلو لایت باکس
  • خرید سرور hp
  • کاغذ A4
  • خرید سرور اچ پی از ولکان سرور
  • خرید سرور ایران

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.