دانش جوین
سه شنبه, خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی اجتماعی

جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

دانش جوین توسط دانش جوین
۰۱ فروردین ۱۴۰۱
در اجتماعی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
1
9
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

دانشجو اینترنشنالکرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.

مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و  شبکه‌های آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند آغاز شده است، افزود: نظارت‌های بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدهای گروه‌های نظارتی نحوه اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی 906  بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از 25  اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد 5 واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.

رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیط‌های بسته را به طور کامل رعایت کنند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می ­توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.

انتهای پیام

جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

دانشجو اینترنشنالکرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.

مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و  شبکه‌های آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند آغاز شده است، افزود: نظارت‌های بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدهای گروه‌های نظارتی نحوه اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی 906  بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از 25  اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد 5 واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.

رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیط‌های بسته را به طور کامل رعایت کنند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می ­توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

دانشجو اینترنشنالکرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.

مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و  شبکه‌های آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند آغاز شده است، افزود: نظارت‌های بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدهای گروه‌های نظارتی نحوه اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی 906  بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از 25  اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد 5 واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.

رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیط‌های بسته را به طور کامل رعایت کنند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می ­توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.

انتهای پیام

جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

دانشجو اینترنشنالکرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.

مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و  شبکه‌های آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند آغاز شده است، افزود: نظارت‌های بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدهای گروه‌های نظارتی نحوه اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی 906  بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از 25  اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد 5 واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.

رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیط‌های بسته را به طور کامل رعایت کنند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می ­توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.

انتهای پیام

برچسب ها: طرح سلامت نوروزی
پست قبلی

نامزد مجلس نمایندگان آمریکا: ترور قاسم سلیمانی جنایت فجیع جنگی بود

پست بعدی

فوت ۲ بیمار کرونایی در لرستان

مربوطه پست ها

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین
اجتماعی

راهنمای کامل نگهداری از حیوانات خانگی: از غذای طوطی برزیلی تا خدمات دامپزشکی آنلاین

۰۱ مهر ۱۴۰۳
سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403
اجتماعی

سیر تا پیاز طرح انصار سربازی برای مشمولین غاییب بالای 8 سال + معافیت ها و کسری های فعال 1403

۲۸ شهریور ۱۴۰۳
جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران
اجتماعی

جاری شدن سیلاب و رانش زمین در امام‌زاده داوود تهران

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد
اجتماعی

کشف یک جسد دیگر؛ جان‌باختگان سیل امام‌زاده داوود ۶ تن شدند/تعداد مفقودی‌ها اعلام شد

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین
اجتماعی

تعداد مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود اعلام شد/ ادامه جست‌وجوی مفقودین

۰۶ مرداد ۱۴۰۱
وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای
اجتماعی

وقوع سیلاب در غرب تهران/ خارج کردن ۵ خودرو از گل و لای

۰۶ مرداد ۱۴۰۱

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • ۴۰ هزار رشته قنات در کشور احیا می شود
  • آب مسأله اول کشور شده است
  • ۱۹ میلیون هکتار زمین طی ۵ سال آبخیزداری می‌شود
  • بررسی بازار ارزهای دیجیتال در هفته‌ای که گذشت
  • سیگنال صعودی ارز چین لینک «Chainlink»
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.