چه کار کنیم بادمجان روغن کمتری بکشد؟
مصرف غذاهای چرب در زمان بر دوران اثرات منفی فراوانی بر تندستی دارا هستند، به همین خیال و خاطر متخصصان تغذیه همواره توصیه میکنند، از مصرف بیش تر از حد غذاهای چرب دوری گردد. بادمجان از گونه های غذاهایی میباشد که سرخ کرده آن هواداران بیشتری دارد ولی گرفتاری علاقمندان بدین غذا مصرف بیش از حد روغن هنگام سرخ کردن بادمجان میباشد.
روش های متعددی وجود دارااست که می توان جذب روغن در بادمجان را به دستکم رساند. درصورتیکه شما هم جزو هوا داران غذاهای خوشمزه با بادمجان سرخ گردیده میباشید و نمی توانید قید کشک بادمجان و خورش قیمه بادمجان را بزنید، با این قسمت از نمناک هم پا باشید تا روش های خوب برای سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کمتر را خاطر بگیرید.
چه کار کنیم بادمجان روغن کمتری بکشد؟ استفاده از آب نمک
برای اینکه بادمجان ها هنگام سرخ شدن روغن کمتری را جذب کنند، پوست بادمجان ها را بکنید و از میانه دو نصف نمائید. بادمجان ها را دستکم نیم ساعت پیش از سرخ شدن در درون محلول آب و نمک قرار دهید. هرچه بیشتر بادمجان درون آب با نمک فراوان بماند در هنگام سرخ کردن معدود خیس روغن میکشد. در صورتیکه میتوانید یک شب تا صبح آنهارا درون آب نمک بگذارید.
به کار گیری از سفیده تخم مرغ برای کمتر روغن کشیدن بادمجان
برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب نمایند، آنهارا پوست بکنید و برش بزنید و درون آب نمک فراوان دستکم نیم ساعت قرار دهید، بعد بادمجان ها را آب بکشید.
یکی سفیده تخم مرغ را درون ظرف بزنید تا گشوده خواهد شد و پیش از اینکه بادمجان را درون روغن قرار دهید، روی سطح بادمجان ها با قلمو یا این که دست سفیده تخم مرغ بکشید. نگران بوی تخم مرغ نباشید زیرا ابداً بادمجان بوی سفیده تخم مرغ را نمی گیرد. اعتنا نمائید درین طریق یکی سفیده برای تعداد متعددی بادمجان کافی میباشد.
چه کار کنیم بادمجان روغن کمتری بکشد؟ جوشاندن بادمجان
برای اینکه بادمجان ها در حین سرخ شدن روغن کمتری جذب نمایند، بادمجان ها را پوست گرفته و برش دهید و با روغن معدود، آب و نمک حدود دو الی سه دقیقه بجوشانید. بعد از آن آنانرا درون آبکش بریزید تا آب بادمجان برود. بعد از آن بادمجان ها را سرخ فرمائید. درین طریق یه خرده بادمجانها قابل انعطاف خیس میشود.
استفاده از ماست برای کاهش مصرف روغن بادمجان
برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب نمایند، آنهارا پوست بکنید و برش بزنید و درون آب نمک فراوان دست کم نیم ساعت قرار دهید، آنگاه بادمجان ها را آب بکشید. برای به دست کم رساندن جذب روغن پیش از اینکه بادمجانها را سرخ نمائید؛ به سطح آنان پاره ای ماست بزنید. این نحوه در مقایسه با طریق سفیده تخم مرغ، جذب روغن بیشتری خواهد داشت.
آبپز و سرخ کردن بادمجان کاهش روغن بادمجان
برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب نمایند، آنهارا پوست بکنید و برش بزنید و درون آب نمک فراوان دستکم نیم ساعت قرار دهید، بعد بادمجان ها را آب بکشید. آنگاه پاره ای آب و مقدار یه خرده روغن درون ماهیتابه بریزید و اذن دهید که آب جوش آید، آن گاه بادمجان ها را کف ماهیتابه بچینید و حرارت رو میانگین نمایید و درب تابه را بگذارید. بعداز کشیده شدن آب تابه بادمجان ها استارت به سرخ شدن می نمایند. بعداز سرخ شدن یک طرف بادمجان با به عبارتی روغن طرف دیگر را نیز سرخ فرمائید.
استفاده از گوجه برای کاهش جذب روغن بادمجان
برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب نمایند، آنانرا پوست بکنید و برش بزنید و درون آب نمک فراوان دستکم نیم ساعت قرار دهید، آنگاه بادمجان ها را آب بکشید. هم اکنون یک گوجه را دو نیم فرمایید یا این که آب آن را بگیرید و روی سطح بادمجان گوجه بمالید و بادمجان ها را سرخ فرمائید.
چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟ قسمت آخر
برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب نمایند، آنانرا پوست بکنید و برش بزنید و درون آب نمک فراوان دستکم نیم ساعت قرار دهید، بعد از آن بادمجان ها را آب بکشید و روش های زیر را به کار ببرید:
- هنگام سرخ کردن بادمجان آنان را در تابه فارغ از روغن مقداری تفت داده و بعد از آن درون ماهیتابه روغن ریخته و بادمجان ها را با به عبارتی روغن سرخ نمائید.
- روغن را در ماهیتابه بریزید و حوصله نمایید تا بهتر داغ گردد. بادمجان ها در روغن داغ قرار دهید و اذن دهید با حرارت نسبتاًً بالا سرخ شوند. حرارت بالا سبب میشود بادمجان نادر خیس روغن به خویش بگیرد.
- هنگام سرخ کردن بادمجان با فرچه به بادمجان ها روغن بمالید و بعد بادمجان ها را در ماهیتابه سرخ فرمایید.