چهارشنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۵
دانش جوین
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی حقوقی

اژه‌ای: اطاعت از “ولی‌فقیه” عاملِ وفاق است

تسنیم توسط تسنیم
۱۹ آذر ۱۴۰۳
در حقوقی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
1
اژه‌ای: اطاعت از "ولی‌فقیه" عاملِ وفاق است
– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رییس دستگاه قضا امروز دوشنبه 19 آذر طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، اظهار کرد: آنچه امروز در سوریه رقم می‌خورد نکات فوق‌العاده عبرت‌آموزی دارد که باید از جهات و ابعاد گوناگون به آن پرداخت؛ امروز جنایتکاران و نسل‌کش‌ها و کودک‌کشان به‌واسطه وقایع سوریه و با اتکاء به بنگاه‌های عریض و طویل تبلیغاتی و دروغ‌پراکنی خود، سعی دارند دل مردم جغرافیای مقاومت را خالی کنند و به دروغ چنین القاء کنند که جریان مقاومت متوقف شده و یا متوقف خواهد شد! حال آنکه به فضل الهی، جریان مقاومت یک جریان ایستا نیست و با انگیزه بیشتر به مسیر نورانی خود ادامه می‌دهد و طومار جنایتکاران را در هم خواهد پیچید. 

رییس قوه قضاییه بیان کرد: ممکن است در این روزها شیطنت‌ها بیشتر شود و بدخواهان در داخل کشور بخواهند با عملیات روانی و پمپاژ دروغ از طُرق مختلف اعم از فضای مجازی و تریبون‌های گوناگون، در جامعه ناامنی ایجاد کنند و چه از حیث امنیت روانی و چه غیر از آن، مشکلاتی را بوجود آورند؛ فلذا همه مسئولان ذیربط قضایی بویژه دادستان کل و دادستان‌های سراسر کشور باید با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، بصورت مستمر و مداوم موضوعات را رصد کنند و حتی‌الامکان جهات پیشگیرانه را اتخاذ نمایند و چنانچه بدخواهان درصدد انجام اقداماتی باشند، مقابله متناسب را به عمل آورند. دادستان کل کشور در این حوزه نسبت به هدایت و ارشاد دادستان‌های سراسر کشور اهتمام داشته باشد و کلیه تدابیر و تمهیدات برای تحکیم امنیت مردم در ابعاد گوناگون بویژه امنیت روانی شهروندان، اتخاذ شود تا فرصت سوء‌استفاده از دشمن سلب شود.

رییس دستگاه قضا در ادامه تصریح کرد: در شرایط فعلی که دشمنان از طریق بنگاه‌های دروغ‌پراکنی خود درصدد ترویج القائات مسموم علیه جریان مقاومت هستند و قصد سوء‌استفاده از فضای ایجادشده را برای مخدوش کردن امنیت روانی شهروندان ما دارند، مرکز رسانه قوه قضاییه نیز فعال‌تر از قبل شود و جلسات مستمری را با دستگاه‌های مربوطه برگزار نماید تا در خنثی‌سازی تبلیغات سوء دشمن و بیان روایت اول و روایت صحیح و صادقانه، پیشتاز باشیم.

دستگاه قضا نگاه تبعیض‌آمیز به دولت‌ها ندارد

رییس عدلیه در ادامه با تشریح الزامات مقوله‌ی «وفاق» گفت: «وفاق» مقوله‌ای است که همگان کلیت آن را قبول داریم و از آن دَم می‌زنیم، اما نیاز به پرداختنِ بیش از پیش به ابعاد و جهات گوناگون و الزامات مقوله‌ی «وفاق» است؛ در روز دانشجو که در جمع دانشجویان حاضر شده بودم یکی از سؤالات آنها این بود که تفسیر من از وفاق چیست؟ من در آنجا اشاره داشتم و بار دیگر تأکید می‌کنم که محور وفاق، «حَبلُ اللّهِ المَتین» و «ولایت» است. اطاعت از ولی‌فقیه، عاملِ وفاق است؛ امروز که خناسان دائماً در حال شبهه‌افکنی و تضعیف اراده‌ها و روحیه‌ها هستند، بیش از پیش نیاز است که گوش به فرمان ولی‌فقیه باشیم.

وی افزود: از دیگر الزامات وفاق، التزام و احترام به قانون است؛ ملاک و معیار را باید قانون قرار دهیم و اطمینان داشته باشیم که با التزام و احترام به قانون از بسیاری از نارسایی‌ها و مشکلات و اختلافات و دوقطبی‌ها کاسته می‌شود؛ البته باز هم تأکید می‌کنم که چنانچه قانونی نقص یا خلائی دارد باید از مجراهای معین نسبت به رفع آن نواقص یا خلأ‌ها مبادرت ورزیم.

قاضی‌القضات بیان کرد: امروز نیاز است که بیش از پیش در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و رفع مسائل و مشکلات آنها جهد و تلاش داشته باشیم. امروز که صحنه نبرد اسلام ناب و جبهه استکبار آشکار و عیان شده باید بیش از گذشته در یاری رساندن به مظلوم و تاختن بر ظالم و متعدّی کوشا باشیم. در این مسیر اگر از ما کوتاهی و غفلت سر بزند، جبران‌ناپذیر است. همچنین امروز که دنیای استکبار با همه ابزار و تجهیزات خود به میدان مقابله و معارضه با اسلام ناب آمده باید بیش از پیش به جهاد تبیین و نشر معارف و ارزش‌های اسلامی و معرفی مُنکرات و دوری گزیدن از آنها بپردازیم. امروز بصیرت داشتن، منسجم و متحد بودن و همفکری و مساعدت و ایضاً شناخت اصل از فرع و شناخت اهم و مهم، از ضروریات اجتناب‌ناپذیر است.

در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضاییه، «بابایی» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک با اشاره به برگزاری 22 جلسه شورای راهبری اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تاکنون، گفت: تا به امروز در این شورای راهبری 140 مصوبه داشته‌ایم.

وی افزود: از مجموع 14 آیین نامه مصرح در قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تاکنون یک آیین‌نامه نهایی شده است؛ پیش‌نویس 10 آیین نامه به اتمام رسیده است؛ یک آیین نامه جهت تصویب به دولت ارسال شده و دو آیین نامه دیگر نیز در حال تنظیم هستند. 

رئیس سازمان ثبت سازمان اسناد و املاک گفت: همچنین از 147 هزار مشاور املاک سراسر کشور تا به امروز بیش از 77 هزار مشاور املاک به سامانه ثبت اسناد متصل شده‌اند. 
«صالحی» دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی طی 7 ماه ابتدایی سال جاری پرداخت و گفت: ‍ تعداد پرونده‌های وارده به این مجتمع طی 7 ماه نخست سال 1403، دو هزار و 108 فقره و تعداد پرونده‌های مختومه آن دو هزار و 192 فقره بوده است. 

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، میزان رد مال صورت گرفته در مرحله تحقیقات دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، بیش از 130 هزار میلیارد تومان بوده است؛ همچنین طی این مدت در مرحله اجرای احکام این دادسرا، هزار و 422 میلیارد تومان رد مال صورت گرفته است. 

دادستان تهران گفت: در هفت ماه نخست سال جاری، میزان وصول جزای نقدی در مرحله اجرای احکام دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، حدود 60 میلیارد تومان بوده است؛ همچنین طی این بازه زمانی، میزان وصولی در خصوص پرونده‌های با موضوع فرار مالیاتی و ماده 181 قانون مالیات‌های مستقیم، بالغ بر دو هزار و 947 میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام/

مرتبط پست ها

حقوقی

محاکمه قاطع خائنان در چارچوب شرع، قانون و عدالت

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

اژه‌ای: شهید تنگسیری معمار نظم نوین تنگه هرمز بود

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

هشدار رئیس قوه قضاییه درباره تلاش‌ها برای مخدوش‌سازی وحدت ملی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵
حقوقی

آمار 383 شهید کودک ایران در جنگ 40 روزه به یونیسف اعلام شد

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 17 =

جدیدترین اخبار دانش جوین

  • ارائه اینترنت بین‌الملل به گیمرها
  • قیمت‌ «سیم‌کارت سفید» و «اینترنت پرو» در بازار سیاه چقدر است؟
  • پزشکیان: وزارت جهاد تمان توانش را برای کنترل قیمتها به کار بگیرد
  • پیگیری مجلس برای ابلاغ وام اشتغال مددجویان به بانک‌ها
  • جاروبروبرقی بی‌سیم شیائومی Mijia Vacuum Cleaner 4 با طراحی سبک و مکش قدرتمند معرفی شد
  • نانوایی‌های متخلف پلمپ می‌شوند
  • گذار ناقص به بازار آزاد؛ ریشه بحران نقدینگی و تلاطم در صنعت طیور
  • پسر ۸ ساله تکه‌ای از مجسمه رومی ۱۷۰۰ ساله را کشف کرد
  • روبات انسان نمای چینی به ماه می رود

جدیدترین نظرات مخاطبان

  • کارشناس روابط عمومی در ۸ سایت برتر خرید و فروش ووچر در ایران
  • بهزادی در ۸ سایت برتر خرید و فروش ووچر در ایران
  • کارشناس روابط عمومی در بهترین ساعات روز برای ترید طلا و جفت ارزها کدامند؟
  • کارشناس روابط عمومی در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش
  • امیر زارع در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش

دانش‌جوین یک مجله فارسیِ علم و فناوری است که از سال ۱۳۹۹ فعالیت می‌کند و به‌صورت تخصصی خبرها، تحلیل‌ها و مقالات به‌روز در حوزه‌هایی مثل تکنولوژی، گیمینگ، آی‌تی، هوش مصنوعی و حتی اقتصاد، سیاست و جامعه را گردآوری و منتشر می‌کند.

  • تماس و ارتباط
  • درباره دانش جوین
  • شرایط بازنشر
  • حریم شخصی کاربران
  • تبلیغات

تازه‌های دانش جوین

  • ارائه اینترنت بین‌الملل به گیمرها
  • قیمت‌ «سیم‌کارت سفید» و «اینترنت پرو» در بازار سیاه چقدر است؟
  • پزشکیان: وزارت جهاد تمان توانش را برای کنترل قیمتها به کار بگیرد
  • پاسینیک
  • تابلو لایت باکس
  • خرید سرور hp
  • کاغذ A4
  • خرید سرور اچ پی از ولکان سرور
  • خرید سرور ایران

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.