پنجشنبه, تیر ۴, ۱۴۰۵
دانش جوین
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی سیاسی

توضیح آمریکا درباره تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای با تروئیکای اروپا درباره همکاری ایران با آژانس

دانش جوین توسط دانش جوین
۱۳ خرداد ۱۴۰۱
در سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
1
توضیح آمریکا درباره تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای با تروئیکای اروپا درباره همکاری ایران با آژانس

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران درباره تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای با کشورهای اروپایی برجام درباره ایران برای ارائه به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تاثیر آن بر مذاکرات وین پاسخ داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبگاه وزارت امور خارجه آمریکا، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در یک نشست خبری در پاسخ به این که از نظر او عواقب پیش‌نویس قطعنامه‌ای درباره ایران که آمریکا اخیرا با کشورهای اروپایی برای ارائه به نشست بعدی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تهیه کرده است، چه خواهد بود و چه تاثیری بر روی مذاکرات برای بازگشت به برجام خواهد داشت، گفت: ما در چند روز اخیر در این باره صحبت کرده‌ایم اما نگرانی بسیار جدی ما این است که ایران نتوانسته است به طور باورپذیزی به سوالات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده احتمالی اش پاسخ دهد. و ما هم‌زمان با دنبال کردن تحقیقات توسط آژانس درباره مسائل پادمانی در ایران، به همکاری نزدیک با آژانس، با مدیر کل، همچنین با متحدان و شرکایمان در شورای حکام ادامه می‌دهیم.
پرایس افزود: ما در حال حاضر، در حال رایزنی دقیق درباره گزارش‌هایی هستیم که اخیرا توسط مدیرکل آژانس پیش از نشست شورای حکام در هفته آتی منتشر شده است و می‌توانیم تایید کنیم که برنامه داریم در پیگیری برای قطعنامه‌ای متمرکز بر ضرورت همکاری کامل ایران با آژانس به انگلیس، فرانسه و آلمان ملحق شویم. این ضرورت وجود دارد که ایران بدون تاخیر بیشتر، کاملا به تعهدات قانونی الزام‌آورش تحت معاهده ان‌پی‌تی و جدا از این، بر توافق جامعه پادمانی‌اش با آژانس پایبند باشد. آژانس و مدیر کل آن در انجام دادن مسئولیت‌های مهمش در زمینه راستی‌آزمایی و نظارت بر ایران، از حمایت کامل ما برخوردار است.
او در این راستا با اظهار این که نمی‌تواند واکنش ایران را در این باره پیش بینی کند، گفت: پیام ما کاری است که ایران باید انجام دهد. ایران باید به خواسته‌های آژانس در زمینه پاسخ دادن به این سوالات باقی‌مانده درباره تعهدات آن تحت ان‌پی‌تی و توافق جامع پادمانی آن عمل کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به این که اخیرا روزنامه اورشلیم پست در گزارشی مطرح کرده است مقامات رژیم صهیونیستی در موقعیت کنونی که مذاکرات وین متوقف شده است، به واشنگتن پیشنهاد اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه ایران یا لغوتحریم‌ها تحت توافقی با ایران را داده‌اند که شامل بندهای غروب نباشد، او چه توضیحی در این باره می‌تواند ارائه دهد، گفت: من در جایگاهی نیستیم که درباره هر پیشنهات بخصوصی صحبت کنم اما آنچه می‌توان درباره‌اش بگویم، سطح هماهنگی‌ای است که با شرکای اسراییلی‌مان درباره طیفی از مسائل داشته‌ایم، از جمله تهدیدی که ایران ایجاد می‌کند و تهدید ناشی از برنامه هسته‌ای آن برای منطقه و فراتر از آن شاملش است.
پرایس همچنین در این باره گفت: در مورد اسراییل، ما درباره چشم‌انداز کلی اتفاق نظر داریم و این چشم‌انداز کلی مسلما این است که ایران هیچ وقت اجازه دست‌یابی به یک سلاح هسته‌ای را پیدا نکند. اگر پیش‌رفت‌های دیگری در چارچوب وین انجام شود، ما کاملا شرکای اسراییلی‌مان را از هر کدام از این پیش‌رفت‌ها مطلع خواهیم کرد. اگر هیچ پیشرفتی در کار نباشد، ما به رایزنی دقیق با آن‌ها درباره اقدامات مناسب بعدی ادامه خواهیم داد تا اطمینان‌ بیابیم که می‌توانیم به تعهد راسخ رئیس جمهور  بایدن نسبت به این که ایران هیچ وقت قادر به دست‌یابی به یک سلاح هسته‌ای نباشد، عمل کنیم.
او در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا به طور جدی به دنبال بازگشت به توافق هسته‌ای است یا به دنبال جایگزین‌هایی برای رسیدن به یک توافق به گونه‌ای دیگر است، بیان کرد: در حال حاضر، ما همچنان بر این بارو هستیم که بازگشتی دوجانبه به پایبندی به برجام در راستای منافع ملی ما خواهد بود، دقیقا به این خاطر که جایگزین‌ قابل‌ترجیح‌تری نسبت به [وضعیت] حال حاضر خواهد بود.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه با ادعای این که ایران از سال ۲۰۱۸، یعنی خروج یک‌جانبه دولت قبلی آمریکا از توافق هسته‌ای، توانسته‌ است در برنامه هسته‌ای‌اش گام‌های بلندی رو به جلو بردارد و پیش‌رفت‌های هسته‌ای آن به گونه‌ای بوده است که اکنون زمان گریز هسته‌ای ایران  بسیار کوتاه‌تر شده است، گفت: ما می‌خواهیم شاهد این باشیم که این زمان گریز طولانی‌تر شود. ما همچنان بر این باوریم که بازگشتی دوجانبه به پایبندی[به توافق هسته‌ای] بهترین راه آن است.
پرایس در پاسخ به سوالی درباره پیش‌نویس تهیه شده برای قطعنامه‌ای درباه ایران، مبنی بر این که چه چیزی از زمانی که آمریکا فکر می‌کرد نباید این موضوع در شورای حکام مطرح شود تغییر کرده است و آیا در حال حاضر نگرانی‌های آمریکا آن قدر جدی است که فکر می‌کند این اقدام ارزش از بین بردن هر چه از مذاکرات وین باقی مانده است را دارد، با مطرح کردن ادعاهای علیه همکاری ایران با آژانس توضیح داد: ما در طی سال اخیر همکاری نزدیکی با آژانس داشته‌ایم.

وی افزود: آژانس  در موقعیتی بوده است که به ایران برود و بازرسانی در آن‌جا داشته باشد تا به سوالاتش پاسخ داده شود. مسلما آن‌ها نتوانسته‌اند به تمامی پاسخ‌ها دست بیابند. ما می‌دانیم که ایران در گذشته صادق نبوده است.ایران یقینا به طور کامل شفاف نبوده است. وضعیت هنوز همین است. بنابراین موضع آژانس این بوده است که اطلاعات بیشتری کسب کند، ما همکاری نزدیکی با شرکایمان در شورای حکام داشته‌ایم و در حال حاضر حس می‌کنیم، با توجه به نگرانی‌هایی که داریم، با توجه به اطلاعاتی که آژانس مطرح کرده است، یک راهکار مناسب چیزی خواهد بود که درباره‌اش حرف زدیم، یعنی قطعنامه مشترکی که برنامه داریم با انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه دهیم.
به گزارش ایسنا، اظهارات پرایس در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ای درباره ایران برای ارائه به شورای حکام در پی این مطرح می‌شود که خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد، آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان[تروئیکای اروپا] پیش‌نویس یک قطعنامه برای ارائه به نشست هفته بعد شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تهیه کرده‌اند که از ایران می‌خواهد به سوالات باقی‌مانده آژانس درباره ذرات اورانیوم پیدا شده در سه محل توضیح دهد.

رویترز نوشت: در پیش‌نویس این قطعنامه که روز چهارشنبه رویترز آن را رویت کرده آمده است، شورای حکام «از ایران می‌خواهد فورا برای اجرای تعهدات قانونی‌اش اقدام کرده و بدون اتلاف وقت به پیشنهاد مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای همکاری بیشتر جهت شفاف‌سازی و حل و فصل مسائل باقی‌مانده پادمانی عمل کند.»

خبر تهیه این پیش نویس در پی این منتشر شده است که اخیرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی مدعی شد، ایران همچنان به سئوالات در خصوص منشا ذرات اورانیوم یافت‌شده در سه سایت هسته‌ای اعلام‌نشده پاسخ نداده است.
خبرگزاری رویترز در این باره نوشته بود: در گزارش فصلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که روز دوشنبه(۹ خرداد) به رصد رویترز رسیده است، آمده که ایران همچنان نتوانسته که توضیحاتی که اعتبار فنی داشته باشند در خصوص یافته‌ها در این سایت‌های هسته‌ای ارائه دهد.

رویترز ادامه داد: در این گزارش آمده است، «مشکلات پادمانی درخصوص این سه مکان همچنان برجسته است.»

این خبرگزاری همچینن نوشت: در گزارش فصلی جداگانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که آن نیز به رصد رویترز رسیده است، آمده که ذخایر اورانیوم با غنای ۶۰ درصد ایران با رشد تقریبی ۹.۹ کیلوگرم به میزان ۴۳.۱ کیلوگرم رسیده است.

عرب‌نیوز نیز گزارش داد که میزان ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران به ۱۸ برابر حدود تعیین‌شده در توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ رسیده است.

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری اخیرش درباره گزارش آژانس گفت:‌ متأسفانه این گزارش بازتاب‌دهنده واقعیت گفت‌وگوهای ایران و آژانس نیست. بعد از توافقی که بین ایران و آژانس در تهران انجام شد به صورت مکتوب ایران پاسخ‌هایی را به آژانس ارائه کرد و چند دور نشست‌های مفصل به صورت حضوری برگزار شد که پاسخ‌های فنی و ارائه مستندات از سوی ایران صورت بگیرد.

خطیب‌زاده با بیان اینکه این گزارش همانی است که آقای گروسی در پارلمان اروپا پیش از دور سوم گفت‌وگوهای ایران و آژانس به صورت شتابزده اعلام کرد، گفت:‌ این گزارش از همان موقع و حتی قبل از نشست ایران و آژانس جمع‌بندی شده بود و به نظر می‌رسد که شتابزدگی در این جمع‌بندی وجود دارد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران با تأکید بر اینکه بنابراین آنچه که در این گزارش دیده می‌شود چیز جدیدی نیست، افزود: گزارش ارائه شده منصفانه و متوازن نیست و بیم آن می‌رود که فشار صهیونیست‌ها و برخی کنشگرها باعث شده باشد مسیر گزارش معمول آژانس از فضای فنی به سیاسی منتقل شود و انتظار ما این است که این مسیر اصلاح شود.
خطیب‌زاده علاوه بر این، در واکنش به تهیه پیش نویس قطعنامه‌ای توسط آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران در صفحه توییترش نوشت: رژیم اسراییل، به عنوان دشمن شماره یک برجام، نفی‌کننده ان‌پی‌تی و تنها دارنده تسلیحات اتمی در خاورمیانه و شمال آفریقاست. ما این را می‌دانیم. جهان هم می‌داند. زمان آن است که سه کشور اروپایی و آمریکا از به خواب زدن تعمدی خود دست بردارند. آن‌ها یا می‌توانند گزینه دیپلماسی را دنبال کنند و یا در جهت مخالف اقدام کنند. ما برای هر دو  آماده‌ایم.
انتهای پیام

مرتبط پست ها

سیاسی

هیچ خرابکاری در مسئله شهادت شهید طهرانی‌مقدم نبود

۰۴ آبان ۱۴۰۴
زینی‌وند: احزاب برای لیست انتخابات شورای شهر، مجامع خود را برگزار کنند
سیاسی

زینی‌وند: احزاب برای لیست انتخابات شورای شهر، مجامع خود را برگزار کنند

۰۴ آبان ۱۴۰۴
سرلشکر پاکپور: فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود
سیاسی

سرلشکر پاکپور: فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود

۰۴ آبان ۱۴۰۴
تسلیت قالیباف در پی درگذشت مادر شهیدان دیدار
سیاسی

تسلیت قالیباف در پی درگذشت مادر شهیدان دیدار

۰۴ آبان ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + یک =

جدیدترین اخبار دانش جوین

  • پدیده «زباله‌کاری» در شرکت‌ها؛ چگونه هوش مصنوعی کیفیت خروجی کارکنان را کاهش می‌دهد؟
  • ترند جدید تبلیغات؛ برندها مخفیانه درحال استفاده از اینفلوئنسرهای هوش مصنوعی هستند
  • باگ خطرناک هوش مصنوعی Codex می‌تواند SSD شما را در کمتر از یک سال خراب کند
  • میعادفر: نیروی انسانی مهم ترین نقطه قوت اورژانس است
  • انفجار مخازن نفتی تهران چه اثری بر شرایط جوی گذاشت؟ | آخرین وضعیت لکه‌های نفتی پس از حمله به لاوان
  • نقش تعیین‌کننده سابقه خانوادگی در بروز آسم
  • اشتباه بزرگ مدیرعامل سافت‌بانک / هر وقت به آن اشتباه فکر می‌کنم، گریه‌ام می‌گیرد
  • زورآزمایی بی‌پایان مقامات بر سر اینترنت / آرامش و استانداردهای حداقلی از فعالان کسب‌وکارها سلب شده / دردسرسازی دیتاسنترهای بدون اینترنت
  • آیا گوشی شما اندروید ۱۷ را دریافت می‌کند؟ / فهرست جدید سامسونگ منتشر شد

جدیدترین نظرات مخاطبان

  • کارشناس روابط عمومی در چطور تریدرها بخشی از هزینه معاملات خود را پس می‌گیرند؟ بررسی کش‌بک و ریبیت فارکس
  • حامد در چطور تریدرها بخشی از هزینه معاملات خود را پس می‌گیرند؟ بررسی کش‌بک و ریبیت فارکس
  • کارشناس روابط عمومی در گام بلند سازمان‌ها به سوی هوشمندسازی؛ آزمون آنلاین چطور ارزیابی‌های سنتی را به تصمیم‌گیری‌های دقیق مدیریریتی تبدیل می‌کند؟
  • امیر در گام بلند سازمان‌ها به سوی هوشمندسازی؛ آزمون آنلاین چطور ارزیابی‌های سنتی را به تصمیم‌گیری‌های دقیق مدیریریتی تبدیل می‌کند؟
  • کارشناس روابط عمومی در مگنتک؛ پل ارتباطی نوآوران و کسب‌وکارهای آینده‌محور

دانش‌جوین یک مجله فارسیِ علم و فناوری است که از سال ۱۳۹۹ فعالیت می‌کند و به‌صورت تخصصی خبرها، تحلیل‌ها و مقالات به‌روز در حوزه‌هایی مثل تکنولوژی، گیمینگ، آی‌تی، هوش مصنوعی و حتی اقتصاد، سیاست و جامعه را گردآوری و منتشر می‌کند.

  • تماس و ارتباط
  • درباره دانش جوین
  • شرایط بازنشر
  • حریم شخصی کاربران
  • تبلیغات

تازه‌های دانش جوین

  • پدیده «زباله‌کاری» در شرکت‌ها؛ چگونه هوش مصنوعی کیفیت خروجی کارکنان را کاهش می‌دهد؟
  • ترند جدید تبلیغات؛ برندها مخفیانه درحال استفاده از اینفلوئنسرهای هوش مصنوعی هستند
  • باگ خطرناک هوش مصنوعی Codex می‌تواند SSD شما را در کمتر از یک سال خراب کند
  • پاسینیک
  • تابلو لایت باکس
  • خرید سرور hp
  • کاغذ A4
  • خرید سرور اچ پی از ولکان سرور
  • خرید سرور ایران
  • ظروف یکبار مصرف

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.