چهارشنبه, اردیبهشت ۹, ۱۴۰۵
دانش جوین
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی پزشکی، سلامت، بهداشت ورزش

شیطنت یا خصومت؟ گزارش تند چمپیونات علیه سردار

دانش جوین توسط دانش جوین
۳۰ مهر ۱۴۰۰
در ورزش
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
1

به گزارش “دانشجو اینترنشنال”، زنیت چهارشنبه شب در شرایطی برابر یوونتوس در هفته سوم لیگ قهرمانان به میدان رفت که سردار آزمون کار را از روی نیمکت شروع کرد. او در نیمه دوم و به جای زیوبا وارد زمین شد و نتوانست کار خاصی انجام دهد. در نهایت نیز زنیت بازی را به یوونتوس در خانه باخت تا شرایطش برای صعود سخت شود.

 

 

 

 

نمایش سردار در هفته های اخیر چندان رضایت بخش نبوده و انتقادات رسانه های روسیه را نیز به دنبال داشته است. این در حالی است که سردار تابستان چیزی تا جدایی از زنیت فاصله نداشت و همه معتقدند بودند راهی لورکوزن خواهد شد. آزمون خود نیز تمایل به جدایی داشت ولی در نهایت زنیت موافقت نکرد. زنیت امیدوار بود که با حفظ سردار بتواند قدرت تیم در خط حمله را حفظ کرده و در لیگ قهرمانان مدعی صعود به یک هشتم نهایی باشد ولی سردار هنوز نتوانسته درخشش فصل قبل را تکرار کند که شاید بی ارتباط با تمایل به جدایی او در تابستان نداشته باشد.

 

 

 

 

سایت “championat” روسیه با اشاره به پیشنهادات آزمون از تیم‌های دیگر بخصوص بایرن لورکوزن آلمان تاکید کرد که انتظار می‌رفت این مهاجم با ماندن در زنیت در لیگ قهرمانان اروپا به این تیم کم کند.

چمپیونات نوشته است:« سه مسابقه زنیت در لیگ قهرمانان را نگاه کنید و آیا کار مفید و خاصی از سردار به یاد می آورید؟ فقط یک چیز را از او به یاد دارم که به بازی برابر چلسی مربوط می شود. او توپ را در کناره زمین گرفت و به زیوبا پاس داد. روی همان حرکت آرتیوم زیوبا مقابل مندی شانس خوبی داشت ولی اشتباه کرد. دیگر هر چه از سردار بوده نمایشی متوسط توام با اشتباهات فروان است. 14 دقیقه برابر مالمو و 30 دقیقه بازی برابر یوونتوس بدون گل و بدون پاس گل و بدون حتی یک موقعیت خطرناک که برای بازیکنی در سطح او، ناامیدکننده است.

 

 

 

 

البته می توان مسائلی چون مصدومیت را نیز بهانه کرد. پس از بازی با چلسی دچار مشکل عضلانی شد و بازی با روبین کازان را از دست داد ولی سماک(سرمربی) گفت که روی او برای بازی های بعدی حساب می کند. او برابر سووتوف 10 دقیقه بازی کرد و برابر مالمو روی نیمکت نشست. سپس از ابتدا برابر سوچی به میدان رفت و سماک در همان بازی پس از مدت ها سیستم تیم را به 2-4-4 تغییر داد که مشخصا به خاطر آزمون بود. در نهایت اما در پایان نیمه اول سردار اخراج شد و زنیت در نهایت بازنده زمین را ترک کرد.

اینکه سردار در دو بازی تیم ملی ایران از ابتدا در میدان بود و توانست به طور کامل بازی کند، جالب توجه بود و این نشان دهنده این است که او به فرم بدنی خوب خودش بازگشته است ولی او در زنیت آشکارا در حال باختن رقابت به زیوباست.»

 

 

 

 

آرتیوم زیوبا در بازی های اخیر موفق به گلزنی شده است ولی سردار افت کرده، یا مصدوم است، یا نیمکت نشین و برابر سوچی هم که از زمین اخراج شد. او چندان نتوانسته بود در تمرینات زنیت حضور داشته باشد ولی در تیم ملی کشورش به میدان رفت.

سماک پس از بازی با یوونتوس و در مورد نیمکت نشینی سردار گفت که آرتیوم از ابتدا بازی کرد تا مدافعان یووه را خسته کرده و در نیمه دوم سردار به زمین رفت تا از این خستگی استفاده کند.»

 

 

 

 

در ادامه این مقاله آمده است:« مشخصا سردار هشت روز قبل از این بازی توانسته بود برای ایران بازی کند و زمان کافی برای تمرین و ریکاوری داشت و به نظر می رسید بتواند برابر یوونتوس خودش را نشان دهند ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

افت سردار می تواند به دو دلیل باشد؛ اولی سیستم جدید زنیت است. پس از تغییر سیستم و استفاده از یک مهاجم هدف، سردار دیگر نتوانسته گلزنی کند. آخرین بار دو ماه پیش یعنی 26 آگوست بود که سردار توانست گل بزند.

 

 

 

 

دومین دلیل می تواند این باشد که سن پترزبورگ سردار را دلزده کرده و او از بازی برای زنیت دیگر لذت نمی برد. برابر یوونتوس این به خوبی مشخص بود. شاهد بازیکنی بودیم که در شکل بازی اش بی میلی مشاهده می شد و انگار وجود نداشت. سردار در 30 دقیقه حضورش بی اثر بود و موقعیت ایجاد نکرد. در پایان بازی هم کنایه ای به مربی خود زد.

بعید است که سماک بعد از خواندن صحبت‌های آزمون لبخند زده باشد. آزمون فوراً باید مشکلات بازی خودش را حل کند و کمتر حرف بزند. با چنین نگرشی، او در بهترین حالت ممکن مجبور است تابستان آینده قراردادش را مجدداً با زنیت تمدید کند و در این صورت تنها از طریق یوتیوب می‌تواند لیگ آلمان را دنبال کند!»

 

 

 

 

به نظر می رسد که نیمکت نشینی سردار برابر یووه و این نقد چمپیونات بی ارتباط با عدم تمدید سردار با زنیت و تمایل به جدایی او به عنوان بازیکن آزاد در پایان فصل نباشد. به همین دلیل بود که سردار در پایان بازی اظهاراتی علیه سرمربی زنیت داشت و از وی به خاطر وضعیت کنونی خود و تیم انتقاد کرد.

آنچه در سطرهای پایانی گزارش چمپیونات نوشته شده، کمی بیشتر از یک نقد معمولی است و نوعی شیطنت و دشمنی در این نوشته وجود دارد؛ به خصوص که سردار چهارشنبه شب به عنوان تعویضی وارد زمین شد و باید از نویسنده این سوال را مطرح کرد که چرا نقد اصلی خود را متوجه آرتیوم زیوبا نکرده است؟

مرتبط پست ها

ورزش

فوتبال ساحلی ایران به فینال رسید

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
ورزش

استادیوم آزادی در تلاطم میزبانی از رونالدو

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
ورزش

آغاز فاز دوم تمرینات آماده‌سازی تیم ملی در تهران

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
ورزش

شوک خبری از یونان؛ طارمی در آستانه پیوستن به یک تیم جدید؟

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

جدیدترین اخبار دانش جوین

  • امارات نیمی از بدنه دولت را تا دو سال آینده به هوش مصنوعی واگذار می‌کند
  • پروژه آزمایشی آنتروپیک: بازاری برای ایجنت‌ها تا معاملات واقعی انجام دهند
  • پیش‌بینی قیمت خودرو / علت جهش قیمت خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۵ چیست؟
  • بازسازی تلاش قربانی پمپئی با هوش مصنوعی
  • بازار کریپتو در انتظار محرک جدید؛ آیا بیت‌کوین آماده جهش است؟
  • لیست جدید قیمت یخچال‌های ال جی در بازار ایران – اردیبهشت 1405
  • پلتفرم «TradingView» در دسترس قرار گرفت
  • رایزنی وزیر ارتباطات برای طرح موضوع حمله به زیرساخت‌های ارتباطی در آستانه نشست ژنو
  • جارو شارژی شیائومی Mijia 4C با مکش قدرتمند و عمر باتری 75 دقیقه‌ای معرفی شد

جدیدترین نظرات مخاطبان

  • کارشناس روابط عمومی در بهترین ساعات روز برای ترید طلا و جفت ارزها کدامند؟
  • کارشناس روابط عمومی در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش
  • امیر زارع در چطور از میکروسکوپ خود بهتر استفاده کنیم؟ راهنمای افزایش سرعت و دقت در کار و آموزش
  • سوسن در بهترین ساعات روز برای ترید طلا و جفت ارزها کدامند؟
  • کارشناس روابط عمومی در هاست ووکامرس چیست و چرا برای فروشگاه‌های اینترنتی اهمیت حیاتی دارد؟

دانش‌جوین یک مجله فارسیِ علم و فناوری است که از سال ۱۳۹۹ فعالیت می‌کند و به‌صورت تخصصی خبرها، تحلیل‌ها و مقالات به‌روز در حوزه‌هایی مثل تکنولوژی، گیمینگ، آی‌تی، هوش مصنوعی و حتی اقتصاد، سیاست و جامعه را گردآوری و منتشر می‌کند.

  • تماس و ارتباط
  • درباره دانش جوین
  • شرایط بازنشر
  • حریم شخصی کاربران
  • تبلیغات

تازه‌های دانش جوین

  • امارات نیمی از بدنه دولت را تا دو سال آینده به هوش مصنوعی واگذار می‌کند
  • پروژه آزمایشی آنتروپیک: بازاری برای ایجنت‌ها تا معاملات واقعی انجام دهند
  • پیش‌بینی قیمت خودرو / علت جهش قیمت خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۵ چیست؟
  • پاسینیک
  • تابلو لایت باکس
  • خرید سرور hp
  • کاغذ A4
  • خرید سرور اچ پی از ولکان سرور

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تازه‌های تکنولوژی
  • بازی‌های رایانه‌ای
  • فناوری اطلاعات
    • سخت افزار
    • موبایل
    • اینترنت
      • هک و امنیت سایبری
  • هوش مصنوعی
  • دانش اقتصادی
    • صنعت و تجارت
    • دانش معماری
    • حمل و نقل
      • خودرو
    • ارزدیجیتال
  • دانش سیاسی
    • بین المللی
      • گردشگری و مهاجرت
  • دانش اجتماعی
    • دانشگاه
    • دانش حقوقی
    • دانش پزشکی
      • ورزش
      • محیط زیست
  • وب‌جوین
    • همیار آی تی
    • وب کده
    • دستکش لاتکس

تمامی حقوق برای دانش جوین محفوظ بوده و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.