وزارت بهداشت، ۲۰ نکته تغذیهای مهم در زمان ابتلا به ویروس کرونا را اعلام کرد
+ فوت ۴۴۵ بیمار کرونایی و شناسایی ۲۱۱۱۴ بیمار جدید در شبانه روز گذشته
علائم پیشرفت کرونا و درگیری ریه
فوق تخصص بیماریهای عفونی: تبی که بیشتر از سه روز طول بکشد، سرفه، تنگی نفس، ضعف و بیحالی زیاد، اختلال هوشیاری و اکسیژن خون کمتر از ۹۵٪، از علائم خطری هستند که میتواند نشانگر درگیری ریوی باشد و در این صورت نیاز به انجام سیتیاسکن خواهد بود
سیتیاسکن باید در زمان لازم و با تشخیص پزشک انجام شود. انجام سیتیاسکن قبل از شروع علائم به هیچ وجه توصیه نمیشود
۲۰ نکته تغذیهای مهم در زمان ابتلا به ویروس کرونا
▫️حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید
▫️مصرف غذاهای سرخ شده ممنوع است
▫️فقط غذاهای آبپز مصرف کنید
▫️غذاهای پروتئینی بیشتر بخورید
▫️هر روز یک عدد تخم مرغ آبپز مصرف کنید
▫️مصرف شکر و قند را محدود کنید
▫️مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید
▫️غذاهای کنسروی، گوشتهای فرآوری شده و فست فودها ممنوع است
▫️مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوههای صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات ممنوع است
▫️لبنیات مثل ماست پروبیوتیک مصرف کنید
آلودگی هوا : چجوری میشه آسیبی که به سلامت جسمانیمون وارد میشه رو کم کنیم؟
▫️موادغذایی محرک «مانند برخی ادویههای تند مثل فلفل» را حذف کنید
▫️صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده مصرف کنید
▫️دانههای آجیلی به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید
▫️مکملهای ویتامین D، ویتامین C و روی را فراموش نکنید