دانش جوین
شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
    • وبکده
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
    • وبکده
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی علمی

طرح محققان دانشگاهی برای تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

دانش جوین توسط دانش جوین
۱۴ بهمن ۱۴۰۰
در علمی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
2
11
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
طرح محققان دانشگاهی برای تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

آزمایش‌های نهایی بر روی شیر یددار که پیشتر پایلوت تولید آن برای اولین بار توسط محققان دانشگاه تهران کلید خورده بود، به سرانجام رسیده و بر اساس اعلام مجری طرح، تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران اعلام کرد:

/ طرح تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

به گزارش دانشجو اینترنشنال، طرح تولید شیر یددار پس از ۱۰ سال کار تحقیقاتی، تمام مراحل آزمایشگاهی و مزرعه‌ای تولید را گذرانده و در سطح نیمه صنعتی نیز با موفقیت تولید شده است. این طرح اکنون با مهیا شدن شرایط تولید می‌تواند وارد مرحله تجاری‌سازی شود.

دکتر محمدعلی نوروزیان، عضو هیئت علمی گروه علوم دام و طیور دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره اهمیت این طرح گفت: ید مهمترین ماده مغذی شناخته شده است که به دلیل نقش آن در تمام مسیرهای متابولیسمی دستگاه‌های حیاتی بدن دارای اهمیت است و کمبود آن عوارض جبران‌ناپذیر بهداشتی و اقتصادی به دنبال دارد.

به گفته وی، طرح تولید شیر یددار با هدف تأمین ماده مغذی «ید» و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد تا بتوانیم کمبود این ماده مغذی را در افراد جبران کنیم.

دکتر نوروزیان افزود: به دلیل سرانه پایین مصرف غذاهای دریایی (ماهی و میگو)، مردم ایران در معرض کمبود ید هستند که با تولید شیر یددار و با مصرف دو لیوان، نیاز روزانه افراد بالای ۱۲ سال و یک لیوان نیاز روزانه افراد زیر ۱۲ سال تأمین می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره مزیت شیر یددار نسبت به نمک یددار، گفت: برخی مانند کودکان نمی‌توانند مواد جامد مصرف کنند و یا بیماران کلیوی و مبتلایان به فشار خون در مصرف نمک دارای منع و محدودیت هستند. اما محدودیت مصرف نمک یددار نباید باعث فقر ید در افراد شود. بنابراین شیر یددار می‌تواند برای این افراد مناسب باشد.

وی خاطرنشان کرد: ید عنصری فرار است و اگر شرایط نگهداری آن مناسب نباشد و یا حرارت بالا حین پخت می‌تواند باعث کاهش اثر ید یا بی‌اثر شدن آن شود. با تولید شیر یدار می‌توانیم اثر آن را حفظ کنیم.

دکتر نوروزیان، هزینه پایین تولید این فرآورده را از مزیت‌های این طرح برشمرد و گفت: با تولید شیر یددار می‌توانیم به تصحیح شیوه تغذیه مردم و افزایش سرانه مصرف شیر هم کمک کنیم.

وی افزود: علاوه بر اهداف مصارف انسانی، اعمال این طرح در گاوداری‌ها باعث بهبود عملکرد تولید شیر و تولید مثل در گاوها نیز شده است.

به نقل از دانشگاه تهران، این طرح که به تأیید بنیاد ملی نخبگان، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و قطب علمی تحقیقات علوم دامی کشور رسیده است، با همکاری دکتر فریدون عزیزی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.

دکتر نوروزیان درباره نتایج آزمایش‌های نهایی محققان دانشگاه تهران بر روی شیر یددار، اظهار کرد: در قالب رساله دکتری یک دانشجوی رشته تغذیه، نمونه‌ای از مادرانی که به کودکان خود شیر می‌دادند، از شیر یددار استفاده کردند. پس از آزمایش ادرار مادر و کودک، دریافتیم که غلظت ید در ادرار مادران افزایش پیدا کرده بود و این موضوع برای کودک نیز مشهود بود.

انتهای پیام

طرح محققان دانشگاهی برای تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

آزمایش‌های نهایی بر روی شیر یددار که پیشتر پایلوت تولید آن برای اولین بار توسط محققان دانشگاه تهران کلید خورده بود، به سرانجام رسیده و بر اساس اعلام مجری طرح، تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران اعلام کرد:

/ طرح تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

به گزارش دانشجو اینترنشنال، طرح تولید شیر یددار پس از ۱۰ سال کار تحقیقاتی، تمام مراحل آزمایشگاهی و مزرعه‌ای تولید را گذرانده و در سطح نیمه صنعتی نیز با موفقیت تولید شده است. این طرح اکنون با مهیا شدن شرایط تولید می‌تواند وارد مرحله تجاری‌سازی شود.

دکتر محمدعلی نوروزیان، عضو هیئت علمی گروه علوم دام و طیور دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره اهمیت این طرح گفت: ید مهمترین ماده مغذی شناخته شده است که به دلیل نقش آن در تمام مسیرهای متابولیسمی دستگاه‌های حیاتی بدن دارای اهمیت است و کمبود آن عوارض جبران‌ناپذیر بهداشتی و اقتصادی به دنبال دارد.

به گفته وی، طرح تولید شیر یددار با هدف تأمین ماده مغذی «ید» و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد تا بتوانیم کمبود این ماده مغذی را در افراد جبران کنیم.

دکتر نوروزیان افزود: به دلیل سرانه پایین مصرف غذاهای دریایی (ماهی و میگو)، مردم ایران در معرض کمبود ید هستند که با تولید شیر یددار و با مصرف دو لیوان، نیاز روزانه افراد بالای ۱۲ سال و یک لیوان نیاز روزانه افراد زیر ۱۲ سال تأمین می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره مزیت شیر یددار نسبت به نمک یددار، گفت: برخی مانند کودکان نمی‌توانند مواد جامد مصرف کنند و یا بیماران کلیوی و مبتلایان به فشار خون در مصرف نمک دارای منع و محدودیت هستند. اما محدودیت مصرف نمک یددار نباید باعث فقر ید در افراد شود. بنابراین شیر یددار می‌تواند برای این افراد مناسب باشد.

وی خاطرنشان کرد: ید عنصری فرار است و اگر شرایط نگهداری آن مناسب نباشد و یا حرارت بالا حین پخت می‌تواند باعث کاهش اثر ید یا بی‌اثر شدن آن شود. با تولید شیر یدار می‌توانیم اثر آن را حفظ کنیم.

دکتر نوروزیان، هزینه پایین تولید این فرآورده را از مزیت‌های این طرح برشمرد و گفت: با تولید شیر یددار می‌توانیم به تصحیح شیوه تغذیه مردم و افزایش سرانه مصرف شیر هم کمک کنیم.

وی افزود: علاوه بر اهداف مصارف انسانی، اعمال این طرح در گاوداری‌ها باعث بهبود عملکرد تولید شیر و تولید مثل در گاوها نیز شده است.

به نقل از دانشگاه تهران، این طرح که به تأیید بنیاد ملی نخبگان، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و قطب علمی تحقیقات علوم دامی کشور رسیده است، با همکاری دکتر فریدون عزیزی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.

دکتر نوروزیان درباره نتایج آزمایش‌های نهایی محققان دانشگاه تهران بر روی شیر یددار، اظهار کرد: در قالب رساله دکتری یک دانشجوی رشته تغذیه، نمونه‌ای از مادرانی که به کودکان خود شیر می‌دادند، از شیر یددار استفاده کردند. پس از آزمایش ادرار مادر و کودک، دریافتیم که غلظت ید در ادرار مادران افزایش پیدا کرده بود و این موضوع برای کودک نیز مشهود بود.

انتهای پیام

اخبارجدیدترین

شغل مناسب برای کسانی که اهل شور و هیجان زیادی نیستند!

راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای

چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟

طرح محققان دانشگاهی برای تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

آزمایش‌های نهایی بر روی شیر یددار که پیشتر پایلوت تولید آن برای اولین بار توسط محققان دانشگاه تهران کلید خورده بود، به سرانجام رسیده و بر اساس اعلام مجری طرح، تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران اعلام کرد:

/ طرح تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

به گزارش دانشجو اینترنشنال، طرح تولید شیر یددار پس از ۱۰ سال کار تحقیقاتی، تمام مراحل آزمایشگاهی و مزرعه‌ای تولید را گذرانده و در سطح نیمه صنعتی نیز با موفقیت تولید شده است. این طرح اکنون با مهیا شدن شرایط تولید می‌تواند وارد مرحله تجاری‌سازی شود.

دکتر محمدعلی نوروزیان، عضو هیئت علمی گروه علوم دام و طیور دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره اهمیت این طرح گفت: ید مهمترین ماده مغذی شناخته شده است که به دلیل نقش آن در تمام مسیرهای متابولیسمی دستگاه‌های حیاتی بدن دارای اهمیت است و کمبود آن عوارض جبران‌ناپذیر بهداشتی و اقتصادی به دنبال دارد.

به گفته وی، طرح تولید شیر یددار با هدف تأمین ماده مغذی «ید» و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد تا بتوانیم کمبود این ماده مغذی را در افراد جبران کنیم.

دکتر نوروزیان افزود: به دلیل سرانه پایین مصرف غذاهای دریایی (ماهی و میگو)، مردم ایران در معرض کمبود ید هستند که با تولید شیر یددار و با مصرف دو لیوان، نیاز روزانه افراد بالای ۱۲ سال و یک لیوان نیاز روزانه افراد زیر ۱۲ سال تأمین می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره مزیت شیر یددار نسبت به نمک یددار، گفت: برخی مانند کودکان نمی‌توانند مواد جامد مصرف کنند و یا بیماران کلیوی و مبتلایان به فشار خون در مصرف نمک دارای منع و محدودیت هستند. اما محدودیت مصرف نمک یددار نباید باعث فقر ید در افراد شود. بنابراین شیر یددار می‌تواند برای این افراد مناسب باشد.

وی خاطرنشان کرد: ید عنصری فرار است و اگر شرایط نگهداری آن مناسب نباشد و یا حرارت بالا حین پخت می‌تواند باعث کاهش اثر ید یا بی‌اثر شدن آن شود. با تولید شیر یدار می‌توانیم اثر آن را حفظ کنیم.

دکتر نوروزیان، هزینه پایین تولید این فرآورده را از مزیت‌های این طرح برشمرد و گفت: با تولید شیر یددار می‌توانیم به تصحیح شیوه تغذیه مردم و افزایش سرانه مصرف شیر هم کمک کنیم.

وی افزود: علاوه بر اهداف مصارف انسانی، اعمال این طرح در گاوداری‌ها باعث بهبود عملکرد تولید شیر و تولید مثل در گاوها نیز شده است.

به نقل از دانشگاه تهران، این طرح که به تأیید بنیاد ملی نخبگان، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و قطب علمی تحقیقات علوم دامی کشور رسیده است، با همکاری دکتر فریدون عزیزی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.

دکتر نوروزیان درباره نتایج آزمایش‌های نهایی محققان دانشگاه تهران بر روی شیر یددار، اظهار کرد: در قالب رساله دکتری یک دانشجوی رشته تغذیه، نمونه‌ای از مادرانی که به کودکان خود شیر می‌دادند، از شیر یددار استفاده کردند. پس از آزمایش ادرار مادر و کودک، دریافتیم که غلظت ید در ادرار مادران افزایش پیدا کرده بود و این موضوع برای کودک نیز مشهود بود.

انتهای پیام

طرح محققان دانشگاهی برای تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

آزمایش‌های نهایی بر روی شیر یددار که پیشتر پایلوت تولید آن برای اولین بار توسط محققان دانشگاه تهران کلید خورده بود، به سرانجام رسیده و بر اساس اعلام مجری طرح، تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران اعلام کرد:

/ طرح تولید شیر یددار آماده تجاری‌سازی است

به گزارش دانشجو اینترنشنال، طرح تولید شیر یددار پس از ۱۰ سال کار تحقیقاتی، تمام مراحل آزمایشگاهی و مزرعه‌ای تولید را گذرانده و در سطح نیمه صنعتی نیز با موفقیت تولید شده است. این طرح اکنون با مهیا شدن شرایط تولید می‌تواند وارد مرحله تجاری‌سازی شود.

دکتر محمدعلی نوروزیان، عضو هیئت علمی گروه علوم دام و طیور دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره اهمیت این طرح گفت: ید مهمترین ماده مغذی شناخته شده است که به دلیل نقش آن در تمام مسیرهای متابولیسمی دستگاه‌های حیاتی بدن دارای اهمیت است و کمبود آن عوارض جبران‌ناپذیر بهداشتی و اقتصادی به دنبال دارد.

به گفته وی، طرح تولید شیر یددار با هدف تأمین ماده مغذی «ید» و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد تا بتوانیم کمبود این ماده مغذی را در افراد جبران کنیم.

دکتر نوروزیان افزود: به دلیل سرانه پایین مصرف غذاهای دریایی (ماهی و میگو)، مردم ایران در معرض کمبود ید هستند که با تولید شیر یددار و با مصرف دو لیوان، نیاز روزانه افراد بالای ۱۲ سال و یک لیوان نیاز روزانه افراد زیر ۱۲ سال تأمین می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران درباره مزیت شیر یددار نسبت به نمک یددار، گفت: برخی مانند کودکان نمی‌توانند مواد جامد مصرف کنند و یا بیماران کلیوی و مبتلایان به فشار خون در مصرف نمک دارای منع و محدودیت هستند. اما محدودیت مصرف نمک یددار نباید باعث فقر ید در افراد شود. بنابراین شیر یددار می‌تواند برای این افراد مناسب باشد.

وی خاطرنشان کرد: ید عنصری فرار است و اگر شرایط نگهداری آن مناسب نباشد و یا حرارت بالا حین پخت می‌تواند باعث کاهش اثر ید یا بی‌اثر شدن آن شود. با تولید شیر یدار می‌توانیم اثر آن را حفظ کنیم.

دکتر نوروزیان، هزینه پایین تولید این فرآورده را از مزیت‌های این طرح برشمرد و گفت: با تولید شیر یددار می‌توانیم به تصحیح شیوه تغذیه مردم و افزایش سرانه مصرف شیر هم کمک کنیم.

وی افزود: علاوه بر اهداف مصارف انسانی، اعمال این طرح در گاوداری‌ها باعث بهبود عملکرد تولید شیر و تولید مثل در گاوها نیز شده است.

به نقل از دانشگاه تهران، این طرح که به تأیید بنیاد ملی نخبگان، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و قطب علمی تحقیقات علوم دامی کشور رسیده است، با همکاری دکتر فریدون عزیزی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.

دکتر نوروزیان درباره نتایج آزمایش‌های نهایی محققان دانشگاه تهران بر روی شیر یددار، اظهار کرد: در قالب رساله دکتری یک دانشجوی رشته تغذیه، نمونه‌ای از مادرانی که به کودکان خود شیر می‌دادند، از شیر یددار استفاده کردند. پس از آزمایش ادرار مادر و کودک، دریافتیم که غلظت ید در ادرار مادران افزایش پیدا کرده بود و این موضوع برای کودک نیز مشهود بود.

انتهای پیام

برچسب ها: _دانشگاه تهران
پست قبلی

هوشمندسازی کنترل و مدیریت گاز در همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی

پست بعدی

انقلاب اسلامی ریشه عمیق به گستره تاریخ دارد/پیوند مردم، امام(ره) و رهبری ناگسستنی است

مربوطه پست ها

شغل مناسب من
علمی

شغل مناسب برای کسانی که اهل شور و هیجان زیادی نیستند!

۳۰ فروردین ۱۴۰۴
راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای
علمی

راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای

۲۵ اسفند ۱۴۰۳
چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟
علمی

چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟

۰۸ بهمن ۱۴۰۳
آموزش دیجیتال: آینده‌ای روشن برای یادگیری مادام‌العمر
علمی

آموزش دیجیتال: آینده‌ای روشن برای یادگیری مادام‌العمر

۰۷ بهمن ۱۴۰۳
چطور با استفاده از ابزارهای علمی، چالش‌های روزمره را حل کنیم؟
علمی

چطور با استفاده از ابزارهای علمی، چالش‌های روزمره را حل کنیم؟

۰۶ بهمن ۱۴۰۳
نقش تکنولوژی در تسهیل دسترسی به منابع آموزشی در سراسر جهان
علمی

نقش تکنولوژی در تسهیل دسترسی به منابع آموزشی در سراسر جهان

۰۵ بهمن ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + سیزده =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • علیرضا قربانی «سووشون» را به مردم میهن دوست ایران تقدیم کرد
  • پخش سه نمایش رادیویی با موضوعات متفاوت در رادیو نمایش
  • کلاری و کاکایی مهمانان اولین نشست «سینمای ایران برای وطن»
  • از هدیه روح‌الامین به یک فرمانده تا آثار هنرمندان زن نوگرا که دیده شد
  • آغاز یک سفر درونی در اولین روز هفته؛ حکایت موسیقی‌های قصه‌گو
  • پاسینیک
  • خرید سرور ایران و خارج
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • پرشین هتل
  • راحت ترین روش یادگیری انگلیسی
  • خرید سرور ابری

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
    • وبکده

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.