دانش جوین
  • تبلیغات در دانش جوین
سه شنبه, فروردین ۱, ۱۴۰۲
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب از بازار
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • تکنولوژی
    • اپلیکیشن
    • خودرو
    • فناوری
      • IT
      • دوربین
      • ساعت
    • لپتاپ و کامپیوتر
    • موبایل
  • گیم و بازی های ویدیویی
  • سلامت
  • فرهنگ و سینما
  • مقالات
  • دانلود اپ دانش جوین
  • ورود
  • ثبت نام
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • تکنولوژی
    • اپلیکیشن
    • خودرو
    • فناوری
      • IT
      • دوربین
      • ساعت
    • لپتاپ و کامپیوتر
    • موبایل
  • گیم و بازی های ویدیویی
  • سلامت
  • فرهنگ و سینما
  • مقالات
  • دانلود اپ دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو

بررسی لپ تاپ ام اس آی Katana GF66 11UE

دانش جوین توسط دانش جوین
۲۶ شهریور ۱۴۰۰
در آرشیو, تکنولوژی, لپتاپ و کامپیوتر
مدت زمان مطالعه: 30 دقیقه
113 4
بررسی لپ تاپ ام اس آی Katana GF66 11UE
2.3k
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

بررسی لپ تاپ ام اس آی Katana GF66 11UE

لپ‌تاپ MSI Katana GF66 با بهره‌گیری از پردازنده‌ی Core i7-11800H، گرافیک RTX 3060 و صفحه‌نمایش ۱۴۴ هرتزی، در محدوده‌ی قیمتی میان‌رده، گزینه‌ی ارزشمندی به‌حساب می‌آید.

نام ام اس آی با بازی‌های کامپیوتری درهم تنیده است؛ بسیاری این برند را با لپ‌تاپ‌های گیمینگ غول‌پیکر، کارت‌های گرافیک و مادربردهایش می‌شناسند. لپ‌تاپ‌های گیمینگ MSI در مدل‌های متنوعی عرضه می‌شوند؛ گیمرهایی که به‌دنبال بهترینِ بهترین‌ها می‌گردند، معمولا سراغ سری فوق‌العاده گران‌قیمت GT Titan می‌روند که قدرتمندترین قطعات را در بدنه‌ی عظیم‌الجثه‌ی خود جای داده‌اند. آن‌هایی هم که سبک‌ترین و باریک‌ترین را بخواهند، مدلی از سری GS Stealth را تهیه می‌کنند.

سری میانی لپ‌تاپ‌های گیمینگ MSI که با قیمتی نسبتا مناسب، سخت‌افزار قدرتمندی را ارائه می‌دهد و وزن خیلی زیادی هم ندارد، محصولاتی همچون GE Raider یا Katana را دربرمی‌گیرند. این لپ‌تاپ‌ها شاید یک سری از امکانات هیجان‌انگیز سری Titan مثل سیستم خنک‌کننده پیشرفته با چهار فن یا باریکی و سبکی سری Stealth را نداشته باشند، ولی باز هم می‌توان روی آن‌ها به‌عنوان لپ‌تاپ‌هایی مناسب برای اجرای انواع بازی‌های کامپیوتری حساب کرد.

لپ‌تاپ Katana GF66 11UE یکی از جدیدترین محصولات MSI از سری Katana به‌حساب می‌آید که پردازنده‌ی نسل یازدهمی Core i7-11800H اینتل و گرافیک RTX 3060 انویدیا را در بطن خود دارد و از صفحه‌نمایشی با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز بهره می‌برد. آیا این لپ‌تاپ در محدوده‌ی قیمتی حدود ۴۰ میلیون تومان می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای خرید باشد؟ با بررسی لپ تاپ ام اس آی Katana GF66 همراه خش تکنولوژی دانشجو اینترنشنال باشید.

طراحی و کیفیت ساخت

غیر از جنس پلاستیکی صفحه‌ی زیرین لپ‌تاپ و حاشیه‌های اطراف نمایشگر، باقی بخش‌های Katana فلزی است. برخلاف آنچه از لپ‌تاپ‌های گیمینگ انتظار داریم، کاتانا ظاهر مینیمالیستی و ساده‌ای دارد و از زرق‌وبرق‌هایی همچون نورپردازی RGB در آن خبری نیست. لپ‌تاپ جدید MSI کیفیت ساخت بالا و بدنه‌ی قرص و محکمی دارد.

درِ لپ‌تاپ کاتانا را می‌توان با یک دست باز کرد؛ البته این موضوع بیش‌از آنکه به‌دلیل بهینگی لولا باشد، به وزن نه‌چندان سبکِ ۲٫۲۵ کیلوگرمی دستگاه بازمی‌گردد. لولاهای کاتانا در دو طرف نمایشگر قرار گرفته‌اند و استحکام مناسبی دارند، از سوی دیگر، خودِ صفحه‌نمایش نیز به‌دلیل قرارگیری درون قاب فلزی، مقاومت بسیار خوبی در برابر خمش و پیچش دارد.

هواوی HMS Core 6.0 را برای بازار‌های جهانی منتشر کرد

چندوظیفگی با لپ تاپ MSI Katana GF66 11UE

لپ‌تاپ گیمینگ کاتانا از نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی استفاده می‌کنه که در کناره‌ها تنها ۵ میلی‌متر حاشیه دارد. MSI نسبت تصویر به بدنه‌ی نمایشگر را بیش‌از ۸۱ درصد عنوان می‌کند؛ البته به‌دلیلی بهره‌گیری از نسبت تصویر عریض ۱۶:۹، حاشیه‌ی پایین دستگاه اندکی قطور است. طراحان MSI در حاشیه‌ی بالایی کاتانا، وب‌کم و در حاشیه‌ی پایینی آن، لوگوی به‌روزشده‌ی شرکت را جای داده‌اند.

اخبارجدیدترین

هدست PS VR2؛ بهترین تجربه گیمینگ واقعیت مجازی در 2023

چت بات چیست و چگونه استفاده کنیم؟ بهترین چت بات کدام است؟

موبایل شیائومی ردمی نوت 11 بخرم یا گلکسی A23؟

بدنه‌ی مشکی کاتانا آثار انگشت و لکه را چندان به‌نمایش نمی‌گذارد و ترکیب رنگ آن با نورپردازی قرمز کیبورد، جلوه‌ی زیبایی به دستگاه می‌دهد. در ادامه راجع‌به کیبورد، چینش کلیدها و ترک‌پد بیشتر صحبت می‌کنیم. زیر لپ‌تاپ دریچه‌های مشبکی شبیه به شانه‌ی عسل به‌چشم می‌خورد، MSI‌ می‌گوید این طراحی از Tsuba، بخشی از اجزای تشکیل‌دهنده‌ی شمشیرهای ژاپنی الهام گرفته شده است و جریان هوا از زیر لپ‌تاپ را تسریع می‌کند.

زیر لپ‌تاپ کاتانا پایه‌های نسبتا قطوری وجود دارد که دستگاه را اندکی بالاتر از سطح میز نگه می‌دارد تا مشکلی در جریان هوا و فرایند خنک‌سازی قطعات پیش نیاید.

کیبورد، ترک‌پد و درگاه‌ها

کیبورد لپ‌تاپ کاتانا کلیدهایی با چینش جزیره‌ای، فاصله‌ی مناسب و عمق حرکتی بسیار خوب ۱٫۷ میلی‌متری را در بطن خود دارد. این کیبورد حتی بخش کلیدهای مجزای اعداد را نیز دراختیارتان قرار می‌دهد. کلیدها بازخورد بسیار خوبی دارند و تجربه‌ی تایپ رضایت‌بخشی را فراهم می‌آورند. شاید تنها نکته‌ی منفی درباره‌ی چینش کلیدها، قرارگیری دکمه‌ی Enter کنار کلید جهت راست باشد که گاهی باعث ایجاد خطا می‌شود.

کیبورد لپ تاپ MSI Katana GF66 11UE

همان‌طور که پیش‌تر در بخش طراحی نیز اشاره شد، در لپ‌تاپ کاتانا از نورپردازی RGB‌ خبری نیست، این موضوع علاوه‌بر بخش طراحی، در مورد نور پس‌زمینه‌ی کیبورد نیز صدق می‌کند، MSI برای استفاده از لپ‌تاپ Katana در تاریکی، نور پس‌زمینه‌ی تک‌منطقه‌ای به‌رنگ قرمز با امکان تغییر شدت نور را دراختیارتان قرار می‌دهد.

لپ‌تاپ کاتانا ترک‌پد نسبتا وسیعی دارد و به‌لطف بهره‌گیری از درایورهای پرسیژن مایکروسافت، رهگیری حرکت انگشت کاربر را دقیق انجام می‌دهد و از ژست‌های حرکتی ویندوز نیز پشتیبانی می‌کند. حرکت انگشت روی سطح ترک‌پد به‌نرمی صورت می‌گیرد و کلیک چپ/راست نیز بازخورد مناسبی دارد؛ هرچند که کاربران لپ‌تاپ‌های گیمینگ به‌ندرت سراغ ترک‌پد می‌روند!

کاتانا مجموعه‌ی مناسبی از درگاه‌ها را دراختیارتان قرار می‌دهد: یک درگاه ایترنت RJ45 برای اتصال سیمی و پایدار به شبکه، یک درگاه HDMI با پشتیبانی از سیگنال 4K 60Hz، دو درگاه USB 3.2 Gen 1 Type-A با پهنای باند ۵ گیگابیت‌برثانیه، یک درگاه USB 3.2 Gen 1 Type-C، یک درگاه USB 2.0 Type-A و یک جک هدفون؛ متأسفانه از درگاه کارت حافظه یا تاندربولت خبری نیست.

لپ‌تاپ گیمینگ جدید MSI از Bluetooth 5.1 پشتیبانی می‌کند و به‌لطف ماژول AX201 اینتل، اتصال جدید Wi-Fi 6 را نیز دراختیارتان می‌گذارد. این لپ‌تاپ یک وب‌کم با قابلیت فیلم‌برداری 720p دارد که برای برگزاری جلسات آنلاین کافی خواهد بود.

صفحه‌نمایش و اسپیکر

براساس بررسی‌های ما، لپ‌تاپ کاتانا از پنل ۱۵٫۶ اینچی و ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسلی AUOAF90 ساخت شرکت AU Optronics استفاده می‌کند. این پنل LCD براساس فناوری AHVA یا Advanced Hyper-Viewing Angle همان شرکت تولید می‌شود و ساختاری شبیه به پنل‌های IPS LCD دارد. وضوح Full-HD صفحه‌نمایش، تراکم‌پیکسلی ۱۴۱ پیکسل‌براینچ را به‌ارمغان می‌آورد که برای ابعاد ۱۵٫۶ اینچی پنل، مناسب به‌نظر می‌رسد.

پخش فیلم با لپ تاپ MSI Katana GF66 11UE

نصب از بازار نصب از بازار نصب از بازار

مهم‌ترین نکته درباره‌ی صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی کاتانا به نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی آن بازمی‌گردد که با همراهی سخت‌افزار قدرتمند لپ‌تاپ، به کاربر امکان تجربه‌ی پاره‌ای از بازی‌ها را با نرخ فوق‌العاده‌ی بالغ‌بر ۱۴۴ فریم‌برثانیه را می‌دهد؛ البته از استاندارد G-SYNC انویدیا برای همگام‌سازی نرخ فریم و نرخ نوسازی خبری نیست و صرفا امکان انتخاب نرخ نوسازی بین دو مقدار ۶۰ و ۱۴۴ هرتز را خواهید داشت.

با حداکثر روشنایی ۱۶۸ نیتی و پوشش ۶۴ درصدی فضای رنگی مرسوم sRGB نمایشگر کاتانا حرف چندانی در بحث تصویر برای گفتن ندارد؛ البته نمایشگر دستگاه به‌لطف پوشش مات خود در معرض نور محیطی نیز، خوانایی مناسبی دارد و دقت آبرومندانه‌ای را نیز در نمایش رنگ‌ها ارائه می‌دهد. از سوی دیگر رنگ‌ها بدون تمایلی به سردی یا گرمی، دمای متعادلی دارند.

عملکرد نمایشگر MSI Katana GF66 دربرابر لپ‌تاپ‌های دیگر
لپ‌تاپ / آزمایش تصویر سفید تصویر مشکی نسبت کنتراست AdobeRGB sRGB DCI-P3
حداکثر روشنایی حداقل روشنایی میانگین روشنایی Native پوشش میانگین خطا پوشش میانگین خطا پوشش میانگین خطا
MSI GF66 Katana ۱۶۸ نیت ۸٫۰۰ نیت ۱٫۲۷ نیت ۱۳۲٫۲ ۴۷٫۹ — ۶۴ ۴٫۰ ۴۷٫۶ —
MSI GE66 Raider ۱۸۱٫۷ نیت ۸٫۱۱ نیت ۱٫۱۶ نیت ۱۵۶٫۱ ۷۳٫۱ — ۹۹ ۳٫۶ ۷۵٫۴ —
ایسر ConceptD 7 Ezel Pro ۲۹۴٫۶ نیت ۱۵٫۷ نیت ۲٫۴۲ نیت ۱۲۱٫۷ ۱۰۰ ۲٫۵ ۱۴۳٫۴ ۵٫۴ ۹۲٫۹ ۳٫۶
میت بوک D 14 ۱۹۱ نیت ۳٫۶۵ نیت ۱٫۰۳ نیت ۱۸۵٫۴ ۴۷٫۸ — ۶۴ ۴٫۸ ۴۷٫۵ —
سرفیس لپ تاپ Go ۲۱۴٫۷ نیت ۰٫۶۳ نیت ۲٫۰۴ نیت ۱۰۵٫۲ ۷۳٫۳ — ۹۷٫۷ ۱٫۹ ۷۴٫۷ —
مک بوک پرو M1 ۴۳۶ نیت ۰٫۰۰ نیت ۰٫۵۵ نیت ۸۵۵ ۷۶٫۴ — ۹۹٫۹ ۲٫۳ ۷۸٫۳ —
هلیوس ۳۰۰ ۳۱۹ نیت ۲۱٫۳ نیت ۳٫۷۵ نیت ۸۵ ۷۰ ۶٫۱ ۹۱٫۵ ۵٫۵ — —
سرفیس بوک ۳ ۱۵ اینچی ۴۰۵ نیت ۳٫۴ نیت ۰٫۵۳ نیت ۷۶۴ ۶۵ ۳٫۸ ۹۴ ۱٫۳ ۷۴ ۳٫۴
ایسر نیترو ۷ ۲۶۸ نیت ۱۸٫۸ نیت ۲٫۰۵ نیت ۱۲۹٫۵ ۷۱٫۵ ۵٫۳ ۹۲٫۵ ۴ — —
میت بوک D15 ۲۱۳ نیت ۴٫۳ نیت ۱٫۵۴ نیت ۱۳۸ ۴۸ ۵٫۱ ۶۳ ۴٫۴ — —
سرفیس پرو ۷ ۳۹۴ نیت ۰٫۸ نیت ۰٫۶ نیت ۶۲۵ ۷۲٫۵ ۴٫۰ ۹۶ ۱٫۶ — —

MSI‌ می‌گوید اسپیکرهای استریوی لپ‌تاپ کاتانا می‌توانند صدای Hi-Res با عمق ۲۴ بیت و نرخ نمونه‌برداری ۱۹۲ مگاهرتزی تولید کنند. این اسپیکرها عملکرد مناسبی در تولید صداهای فرکانس میانی و بالا دارند؛ اما در فرکانس پایین چندان کوبنده نیستند. بلندی صدای لپ‌تاپ را برای یک اتاق کوچک کافی می‌دانیم. در هر صورت برای تجربه‌ی فراگیر از بازی، پیشنهاد می‌کنیم که کنار لپ‌تاپ، یک هدفون نیز تهیه کنید.

سخت‌افزار، عملکرد و باتری در لپتاپ ام اس آی katana gf66 11ue

درحال‌حاضر لپ‌تاپ Katana GF66 یکی از دستگاه‌های انگشت‌شمار بازار ایران با پردازنده‌های نسل یازدهمی اینتل محسوب می‌شود. MSI این لپ‌تاپ را در چهار مدل با پردازنده‌های Core i7-11800H و Core i5-11400H به‌همراه یکی از چهار گرافیک RTX 3060 و RTX 3050 Ti و RTX 3050 یا GTX 1650 به‌فروش می‌رساند. ما پرقدرت‌ترین پیکره‌بندی کاتانا را برای بررسی دراختیار داشتیم.

مشخصات فنی CPU و GPU لپ‌تاپ MSI Katana GF66
مشخصات CPU
نام پردازنده Intel Core i7-11800H
معماری تایگرلیک نسل یازدهم با معماری Willow Cove
لیتوگرافی ۱۰ نانومتر SuperFin
تعداد هسته ۸ هسته / ۱۶ ترد
فرکانس ۲٫۳۰ گیگاهرتز پایه، ۴٫۶۰ گیگاهرتز توربو (۲ هسته)
حافظه‌ی کش ۲۴ مگابایت
TDP ۴۵ وات در فرکانس پایه
گرافیک یکپارچه Intel Xe-LP با ۳۲ واحد اجرایی
eDRAM ندارد
فرکانس گرافیک یکپارچه فرکانس پایه‌ ۳۵۰ مگاهرتز، فرکانس بیشینه ۱٫۴۵ گیگاهرتز
پشتیبانی از حافظه DDR4-3200
مشخصات dGPU
نام پردازنده‌ی گرافیکی NVIDIA GeForce RTX 3060
لیتوگرافی ۸ نانومتر سامسونگ
معماری آمپر
تعداد هسته‌های Cuda ۳۸۴۰
تعداد هسته‌های Tensor ۱۲۰
تعداد هسته‌های RT ۳۰
تعداد TMU ۱۲۰
تعداد ROP ۶۴
فرکانس گرافیک پایه: ۱۰۳۵ مگاهرتز – بیشینه: ۱۴۸۵ مگاهرتز
فرکانس حافظه ۱۷۵۰ مگاهرتز
حافظه ۶ گیگابایت GDDR6
پهنای باس حافظه ۱۹۲ بیت
پهنای باند حافظه ۳۳۶ گیگابایت‌برثانیه
توان محاسباتی FP32 ۷٫۹ ترافلاپس
توان طراحی گرمایی ۸۵ وات

تراشه‌ی نسل‌یازدهمی Core i7-11800H پس‌از دو مدل Core i9-11980HK و Core i9-11900H قدرتمندترین عضو از خانواده‌ی تراشه‌های موبایل اینتل به‌شمار می‌آید. خانواده‌ی نسل یازدهمی تایگرلیک، هم‌اکنون جدیدترین تراشه‌های اینتل برای استفاده در دستگاه‌های قابل‌حمل به‌شمار می‌آیند.

ماژول Core i7-11800H در خانواده‌ی نسل یازدهمی تایگرلیک قرار دارد، براساس لیتوگرافی پیشرفته‌ترِ ۱۰ نانومتری SuperFin اینتل تولید می‌شود و از معماری جدید Willow Cove با ۸ هسته / ۱۶ ترد بهره می‌برد. این تراشه در دو نسخه با توان طراحی حرارتی ۳۵ یا ۴۵ وات و فرکانس پایه‌ی ۱٫۹ یا ۲٫۳ گیگاهرتز دراختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد. MSI در لپ‌تاپ Katana GF66 نسخه‌ی ۴۵ واتی را به‌کار می‌گیرد؛ تراشه‌ای که فرکانس توربوی ۴٫۶ و ۴٫۲ گیگاهرتزی را در پردازش‌های ۲ و ۸ هسته ارائه می‌دهد.

بازی با لپ تاپ MSI Katana GF66 11UE

اینتل می‌گوید تراشه‌های نسل یازدهمی‌اش می‌توانند از رم‌های بالغ‌بر DDR4-3200 پشتیبانی کنند. MSI‌ نیز با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های تراشه‌ی Core i7-11800H، در لپ‌تاپ کاتانا از ۱۶ گیگابایت رم DDR4-3200 استفاده کرده و مدعی است که این رم درمقایسه‌با نمونه‌های DDR4-2666 بالغ‌بر ۱۰ درصد سرعت خواندن و ۳۵ درصد سرعت نوشتن بیشتری را ارائه می‌دهد.

تراشه‌ی Core i7-11800 در بطن خود گرافیک یکپارچه‌ی Intel Xe-LP با ۳۲ واحد اجرایی را نیز دارد؛ اما تایوانی‌ها مطابق‌انتظار در لپ‌تاپ گیمینگ خود به‌سراغ گرافیک مجزای RTX 3060 رفته‌اند. انویدیا گرافیک RTX 3060 را در ۱۱ مدل مختلف با فرکانس‌های متفاوت و توان مصرفی ۶۰ تا ۱۱۵ وات دراختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد؛ MSI یکی از مدل‌های میانی با توان مصرفی ۸۵ وات را برای کاتانا برگزیده‌ است. توان محاسباتی FP32 این گرافیک حدود ۷٫۹ ترافلاپس برآورد می‌شود که روی کاغذ اندکی فراتر از گرافیک پرقدرت RTX 2070 Super قرار می‌دهد.

MSI برای کنترل عملکرد لپ‌تاپ، پایش دمای قطعات و سطح درگیری گرافیک و پردازنده، نرم‌افزار MSI Center را دراختیار کاربر قرار می‌دهند. با این نرم‌افزار می‌توان بسته به نوع کاربری، عملکرد قطعات را در سناریوهای مختلف به‌گونه‌ای تنظیم کرد که لپ‌تاپ بازدهی بهینه‌ای داشته باشد. نرم‌افزار MSI Center قابلیت‌هایی همچون انتخاب پروفایل‌های رنگی نمایشگر یا حتی بررسی و عیب‌یابی باتری و حافظه را نیز دراختیارتان می‌گذارد.

عملکرد MSI Katana GF66 دربرابر لپ‌تاپ‌های دیگر
لپ‌تاپ / بنچمارک مشخصات فنی عملکرد روزمره وب‌گردی شبیه‌ساز بازی عملکرد در گرافیک عملکرد CPU در رندر توان محاسباتی CPU توان محاسباتی GPU
PCMark 10 Speedometer 2.0 GFXBench 3DMark CineBench R23 GeekBench 5 GeekBench 5
Aztec Ruins High Tier Time Spy Wild Life Night Raid Single
Multi
Single
Multi
OpenCL
DirectX 12/Metal DirectX 12 Vulkan/Metal DirectX 12 iGPU
dGPU
Katana GF66 Core i7-11800H
RTX 3060 
۶۶۸۰ ۱۸۰٫۸ ۱۷۵٫۳ فریم‌برثانیه ۷۱۷۷ ۴۱۹۴۵ ۳۹۹۸۸ ۱۴۹۹
۱۰۷۷۹
۱۵۵۴
۷۶۷۳
۸۴۰۷
۹۸۸۵۵
Raider GE66 Core i7-10875H
RTX 2070 Super
۵۸۸۲ ۱۵۰٫۰ ۲۰۹٫۱ فریم‌برثانیه ۸۳۹۳ ۴۸۳۴۰ ۴۶۷۰۲ ۱۲۰۱
۹۶۳۳
۱۳۴۶
۸۱۰۶
۶۱۴۴
۹۵۷۳۳
ConceptD 7 Ezel Pro Core i7-10875H
Quadro RTX 3000
۵۱۷۳ ۱۶۴٫۰ ۱۳۳٫۳۹ فریم‌برثانیه ۵۷۵۳ ۲۱۱۴۱ ۲۷۶۰۰ ۱۳۰۷
۱۰۵۱۳
۱۳۴۰
۷۹۰۴
۶۴۴۷
۷۲۸۶۶
MateBook D 14 Core i5-10210U
MX250
۴۴۰۳ — ۳۱٫۸۹ فریم‌برثانیه ۱۱۷۹ ۷۲۷۸ ۱۱۴۴۹ ۱۰۶۶
۳۵۸۵
۱۰۶۲
۳۷۷۴
۵۴۸۹
۱۱۶۰۵
MacBook Pro M1 Apple M1
Apple GPU
— ۲۰۹ ۸۱٫۳۷ فریم‌برثانیه — ۱۸۰۳۶ — ۱۵۱۲
۷۷۷۸
۱۷۲۹
۷۶۷۰
۱۹۱۹۴
—
Acer Helios 300 Core i7 – 10750H
1650Ti
۵۱۴۸ — ۹۷٫۱۴ فریم‌برثانیه ۳۹۳۴ ۲۳۶۹۸ ۲۸۷۹۳ ۱۲۳۸
۶۸۲۹
۱۲۳۹
۴۸۳۸
۵۵۸۳
۴۱۴۲۴
Surface Book 3 15 Core i7 – 1065G7
1660Ti Max-Q
۴۲۷۰ — ۱۳۱٫۱ فریم‌برثانیه ۴۹۷۹ — ۲۲۱۸۲ ۱۱۵۳
۴۴۷۵
۱۳۳۴
۴۳۴۷
۱۰۷۳۹
۶۰۳۱‍۶
Acer Nitro 7 Core i7 – 9750H
GTX 1650
۵۱۰۵ — ۸۹٫۴۹ فریم‌برثانیه — — — — ۱۲۴۹
۵۳۲۴
۵۷۶۶
۴۲۲۰۶

براساس بررسی‌های انجام شده، در بنچمارک محاسباتی GeekBench 5، عملکرد تک‌رشته‌ای تراشه‌ی Core i7-11800H با اختلافی ۱۰ درصدی، پایین‌تر از تراشه‌ی M1 قرار گرفت. این تراشه در پردازش چندرشته‌ای GeekBench 5 با M1 برابری می‌کند؛ اما اندکی ضعیف‌تر از تراشه‌های نسل دهمی Core i7-10875H است؛ چراکه MSI‌ در لپ‌تاپ کاتانا، اجازه‌ی عبور توان مصرفی کوتاه‌مدت تراشه از مرز ۸۰ وات را نمی‌دهد؛ درحالی‌که در لپ‌تاپ Raider GE66، توان مصرفی تا مرز ۱۰۰ وات نیز افزایش یافت.

در عموم بنچمارک‌های گرافیکی، لپ‌تاپ کاتانا حدود ۱۵ درصد از برادرش Raider GE66 با گرافیکی RTX 2070 Super ضعیف‌تر ظاهر می‌شود؛ دلیل این موضوع بیش‌از هرچیز به تفاوت در توان مصرفی بازمی‌گردد، توان مصرفی گرافیک کاتانا حدود ۸۵ وات و Raider حدود ۱۱۵ وات است. لپ‌تاپ کاتانا بیش‌از ۸۰ درصد عملکرد بهتری را از لپ‌تاپ Helios 300 با گرافیک GTX 1650 Ti نشان داد.

لپ‌تاپ ام اس آی katana gf66 11ue  با تراشه‌ی Core i7-11800H در بنچمارک تک‌رشته‌ای و چندرشته‌ای CineBench R23 که عملکرد CPU را در رندرگیری ارزیابی می‌کند، بهترین عملکرد را در میان تمام لپ‌تاپ‌های موردبررسی به‌نمایش گذاشت. نکته‌ی چشم‌گیر دیگر به عملکرد بسیار پایدار دستگاه در بنچمارک CineBench بازمی‌گردد، پس‌از ۳۰ دقیقه تکرار مداوم آزمون، عملکرد دستگاه تنها ۴ درصد افت داشت.

مانند عموم لپ‌تاپ‌های موجود در بازار، کاتانا نیز هنگامی که از پریز برق جدا است، عملکرد پردازنده و گرافیک را محدود می‌کند. براساس بررسی ها، این دستگاه هنگامی که به باتری اتکا دارد، ۳۳ درصد در بنچمارک CineBench و ۸۸ درصد در بازی Gears 5 ضعیف‌تر ظاهر می‌شود.

عملکرد لپ‌تاپ MSI Katana GF66 در حالت متصل به برق و با باتری
وضعیت لپ‌تاپ امتیاز در دور نخست آزمون استرس CPU امتیاز پس از ۳۰ دقیقه آزمون استرس CPU اجرای بازی Gears 5 با وضوح FHD‌ و گرافیک اولترا
متصل به برق ۱۰۷۷۹ ۱۰۳۰۵ ۸۱٫۸ فریم‌برثانیه
با باتری ۷۱۷۴ ۷۱۶۵ ۱۰٫۰ فریم‌برثانیه

MSI می‌گوید با بهره‌گیری از دو فن خنک‌کننده و ۶ لوله، راهکاری اختصاصی برای سیستم خنک‌کننده‌ی لپ‌تاپ‌های سری GF‌ به‌کار گرفته که نتیجه‌ی آن ۱۵ درصد جریان هوای بیشتر، ۲ درجه دمای کمتر و ۳۳ درصد کاهش ضخامت دیواره‌ی لوله‌های خنک‌کننده است.

برای نمایش بهتر رفتار لپ‌تاپ Katana GF66 آزمون چندرشته‌ای CineBench R23 را ۳۰ دقیقه به‌صورت مداوم روی آن اجرا کرده و پارامترهایی همچون فرکانس، توان مصرفی و دمای پردازنده را در دو حالت متصل به پریز و جدا از پریز برق پایش کردیم.

توان مصرفی پردازنده Katana GF66 در آزمون پایداری عملکرد

فرکانس پردازنده‌ی Core i7-11800H در هیچ لحظه‌ای به عدد ۴٫۲ گیگاهرتزی ادعاشده از سوی اینتل نمی‌رسد؛ برای لحظات کوتاهی، پردازنده با فرکانس ۳٫۸ گیگاهرتز کار می‌کند و پس‌از آن به‌صورت پایدار فرکانس حدود ۳٫۱ تا ۳٫۲ گیگاهرتز را ارائه می‌دهد که بیش‌از ۸۰۰ مگاهرتز بیشتر از فرکانس پایه‌ی ۲٫۳ گیگاهرتزی‌اش است. چنانچه لپ‌تاپ کاتانا را از برق بکشید، پردازنده در تمامی لحظات بدون کوچک‌ترین افتی، با فرکانس پایه کار خواهد کرد.

توان مصرفی پردازنده در آزمون استرس، برای لحظات کوتاهی به حدود ۷۵ وات می‌رسد؛ اما در باقی لحظات، در محدوده‌ی ۵۵ وات باقی می‌ماند. چنانچه دستگاه را از برق بکشید، توان مصرفی بسیار پایین‌تر از توان طراحی حرارتی ۴۵ واتی و در محدوده‌ی ۲۵-۲۸ وات خواهد بود. براساس اندازه‌گیری‌های ما، دمای پردازنده در حالت‌های Plugged و Unplugged به‌ترتیب حدود ۹۵ و ۷۰ درجه‌ی سلسیوس بود.

برای سنجش رفتار گرافیک، آزمون 3DMark Time Spy را ۲۰ بار به‌صورت مداوم روی لپ‌تاپ ام اس آی katana gf66 11ue  اجرا کردیم. براساس بررسی‌های ما تفاوت عملکرد گرافیک در دو حالت Plugged و Unplugged بسیار فاحش است: گرافیک در حالت متصل به برق با فرکانس ۱۵۰۰ مگاهرتز شروع به‌کار می‌کند و سپس با کاهش تدریجی روی مقدار حدودی ۱۳۰۰ مگاهرتز پایدار می‌شود؛ درحالی‌که با جدا کردن دستگاه از برق، فرکانس گرافیک از همسایگی ۷۰۰ مگاهرتز به مقدار پایدار ۵۵۰ مگاهرتز کاهش می‌یابد.

فرکانس گرافیک Katana GF66 در آزمون پایداری عملکرد

براساس اندازه‌گیری‌های ما، توان مصرفی گرافیک در دقایق ابتدایی حدود ۸۵ وات بود؛ اما سپس به حدود ۷۵ تا ۷۸ وات رسید. در حالت Unplugged توان مصرفی گرافیک در لپ‌تاپ کاتانا به‌صورت پایدار در محدود‌ه‌ی ۴۰ وات قرار گرفت. همان‌طور که در نمودار مشاهده می‌کنید، دمای گرافیک در حالت Plugged و Unplugged در نهایت به‌ترتیب به اندکی بالاتر از ۸۵ و ۸۰ درجه‌ی سلسیوس رسیده است.

سیستم خنک‌کننده‌ی لپ‌تاپ ام اس آی katana gf66 11ue صدای نسبتا زیادی تولید می‌کنند؛ اما از آنجا که گیمرها به‌عنوان جامعه‌ی مخاطبان اصلی لپ‌تاپ کاتانا، عمدتا از هدفون استفاده می‌کنند، این موضوع چندان برایشان مشکل‌ساز نخواهد بود.

مقایسه گلکسی اس ۲۱ با گلکسی اس ۲۰

ترکیب گرافیک پرقدرت RTX 3060 و نمایشگر ۱۴۴ هرتزی، تمام ظرفیت خود را در اجرای بازی‌ها نمایان می‌کنند؛ برهمین اساس، ۵ بازی محبوب و سنگین را روی لپ‌تاپ ام اس آی katana gf66 11ue اجرا کردیم. همان‌طور که مشاهده می‌کنید، غیر از دو بازی Immortals Fenyx Rising و Bright Memory: Infinite، باقی بازی‌ها در بهترین تنظیمات گرافیکی با نرخ نزدیک به ۸۰ فریم‌برثانیه اجرا می‌شوند؛ بنابراین چنانچه اندکی سطح تنظیمات گرافیکی را پایین بیاورید، به نتایج بسیار بهتری نیز می‌توانید دست یابید.

عملکرد MSI Katana GF66 در بازی‌‌ها
بازی / عملکرد تنظیمات گرافیکی نرخ‌فریم میانگین
GTA V Highest Quality ۷۵٫۸ فریم‌برثانیه
Gears 5 Ultra Quality ۸۱٫۸ فریم‌برثانیه
Immortals Fenyx Rising Ultra Graphics ۵۵ فریم‌برثانیه
FarCry 5 Ultra Quality ۸۴ فریم‌برثانیه
Bright Memory: Infinite RTX Quality DLSS ۴۳ فریم‌برثانیه

MSI‌ برای علاقه‌مندان بازی‌های موبایل نرم‌افزار App Player را نیز پیشنهاد می‌دهد. تایوانی‌ها در همکاری با BlueStacks نرم‌افزار App Player را توسعه داده‌‌اند که به کاربر اجازه می‌دهد بازی‌های اندروید را با نرخ فریم بالغ‌بر ۲۴۰ فریم‌برثانیه با پشتیبانی از کیبورد، ماوس و کنترلر بازی اجرا کنند. MSI می‌گوید لپ‌تاپ‌های گیمینگش به‌لطف نرم‌افزار App Player بازی‌ها را تا ۶ برابر بهتر از گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار اجرا می‌کنند.

لپ‌تاپ Katana GF66 در کاربری‌های حرفه‌ای نیز عملکرد جالب‌توجهی دارد، این لپ‌تاپ در رندر مدل BMW با نرم‌افزار Blender و تبدیل ویدئویی با بیت‌ریت ۷۸ مگابیت‌برثانیه به نمونه‌ی FHD، به‌ترتیب با اختلافی ۲۷ تا ۳۲ درصدی، سیستم مرجع با گرافیک RTX 2060 و پردازنده‌ی Core i7-10700 را از پیش‌رو برمی‌دارد.

عملکرد MSI Katana GF66 در کاربری‌های حرفه‌ای
کامپیوتر/کاربری مشخصات فنی رندر مدل BMW با وضوح Full-HD و پلتفرم Cuda تبدیل ویدئوی 4K HDR به 1080p با انکد سخت‌افزاری H.264
MSI Katana GF66 Core i7-11800H
RTX 3060
۴۸٫۹ ثانیه ۱۲۹ ثانیه
سیستم مرجع
Core i7-10700
RTX 2060
۷۲ ثانیه ۱۷۸ ثانیه

براساس بررسی ام اس آی GE66 Raider از سوی برخی از سایت های بررسی تکنولوژی، لپ‌تاپ ام اس آی katana gf66 11ue  از حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۵۱۲ گیگابایتی شرکت Kingston با کنترلر ۴ مسیره‌ی NVMe PCIe 4x بهره می‌برد، ما با این ام اس آی katana gf66 11ue به سرعت‌های ترتیبی حدودی ۱۹۸۵ و ۹۶۳ ‌مگابایت‌برثانیه دست یافتیم که نتایج بسیار خوبی هستند؛ اما در ردیف بهترین‌ها قرار نمی‌گیرند.

عملکرد حافظه MSI Katana GF66 دربرابر لپ‌تاپ‌های دیگر
مدل‌ها / عملکرد نرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
MSI Katana GF66 ۱۹۸۵٫۹۲ ۹۶۳٫۰۸
MSI Raider GE66 ۳۳۹۲٫۴۰ ۳۱۰۴٫۱۳
Acer ConceptD 7 Ezel Pro ۳۵۶۲٫۸۷ ۳۰۲۷٫۲۲
MateBook D 14 ۳۴۱۵٫۸۹ ۲۹۸۵٫۴۳
Surface Laptop Go ۱۶۷۱٫۶۵ ۳۷۶٫۶۴
MacBook Pro M1 ۲۵۱۷٫۱۷ ۲۳۳۰٫۹
Acer Predator Helios 300 ۱۸۴۰٫۵۸ ۲۷۲۵٫۴۸
Microsoft Surface Book 3 15 ۲۰۷۱٫۸۷ ۸۰۵٫۹۵
Acer Nitro 7 ۱۷۹۲٫۸۰ ۱۵۵۰٫۴۹
Surface Pro 7 ۲۰۱۸٫۳۵ ۸۱۲٫۴۶

MSI روی لپ‌تاپ Katana GF66 باتری نه‌چندان حجیم ۵۲ وات‌ساعتی لیتیوم-یونی استفاده می‌کند که باتوجه به مصرف ۲۵+ و ۴۰ واتی CPU و GPU درحالت Unplugged، نمی‌تواند شارژدهی جالب‌توجهی را به‌ارمغان آورد؛ البته بعید می‌دانیم که کسی از یک دستگاه گیمینگ، به‌معنای واقعی کلمه، انتظار «لپ‌تاپ‌»بودن را داشته باشد.

عملکرد باتری MSI Katana GF66 دربرابر لپ‌تاپ‌های دیگر
لپ‌تاپ / آزمایش نمایشگر باتری  ویدئو PCMark 10 GFXBench Manhattan 3.1
ابعاد و رزولوشن وات‌ساعت دقیقه:ساعت دقیقه:ساعت طول‌عمر باتری
(دقیقه)
کم‌ترین نرخ فریم
(فریم‌برثانیه)
MSI Katana GF66 ۱۵٫۶ اینچ
۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
۵۲ ۳:۵۴ ۲:۳۲ ۵۱٫۲ ۹۷٫۸
MSI Raider GE66 ۱۵٫۶ اینچ
۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
۹۵ ۵:۳۹ ۳:۴۸ ۵۷٫۷ ۱۳۶٫۵
Acer Ezel Pro ۱۵٫۶ اینچ
۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ پیکسل
۸۴ ۹:۴۱ ۶:۴۷ ۱۱۷٫۹ ۳۰٫۲
MateBook D 14 ۱۴ اینچ
۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
۵۷ ۱۱:۳۴ ۹:۰۰ ۲۶۴٫۸۷ ۵۹٫۷۹
Surface Laptop Go ۱۲٫۴۵ اینچ
۱۰۲۴ × ۱۵۳۶ پیکسل
۳۹٫۷ ۱۰:۱۳ ۶:۰۸ ۲۶۴٫۸۷ ۱۴٫۸۵
Apple MacBook Pro M1 ۱۳٫۳ اینچ
۱۶۰۰ × ۲۵۶۰ پیکسل
۵۸٫۲ ۱۶:۴۷ — ۲۱۸٫۸۴ ۶۰٫۰۱
Acer Predator Helios 300 ۱۵٫۶ اینچ
۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
۵۵ ۵:۲۱ ۳:۲۴ ۵۶٫۵۵ ۱۳۰٫۹
Surface Book 3 15
Laptop Mode
۱۵ اینچ
۲۱۶۰ × ۳۲۴۰ پیکسل
۸۵ ۱۴:۰۵ — ۱۴۱٫۲۵۷ ۵۱٫۲۵
Acer Nitro 7 2019 ۱۵٫۶ اینچ
۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
۵۷٫۵ ۶:۲۷ — ۱۲۰٫۲۲ ۳۷۱۰٫۵۲
Surface Pro 7 ۱۲٫۳ اینچ
۱۸۲۴ × ۲۷۳۶ پیکسل
۴۳٫۲ ۱۰:۰۰ — ۱۲۳/۷۹ ۲۲٫۷۶

در تست‌هایی که صورت گرفته و در شرایطی‌که روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت (اسلایدر Brightness روی ۱۰۰ درصد) قرار داشت، کلیه‌ی اتصالات بی‌سیم قطع و اسلایدر مصرف انرژی دستگاه در حالت Better Performance بود، لپ تاپ Katana GF66 توانست تنها مدت‌زمان ۲ ساعت و ۳۲ دقیقه را در شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره و اداری ثبت کند. با قرار دادن اسلایدر روی Better Battery، مدت شارژدهی حین پخش ویدئو به عدد ناامیدکننده‌ی ۳ ساعت و ۵۴ دقیقه رسید.

جمع‌بندی بررسی katana gf66 11ue

لپ‌تاپ ام اس آی Katana GF66 11UE مجموعه‌ای کارآمد از قطعات کامپیتری را با برچسب قیمتی معقولی دراختیارتان قرار می‌دهد. پردازنده‌ی Core i7-11800H لپ‌تاپ ام اس آی katana gf66 11ue عملکرد بسیار پایداری را چه در حالت متصل به برق، چه جدا از پریز برق دراختیارتان قرار می‌دهد، این تراشه در کاربری‌هایی همچون رندرگیری، تراشه‌ی توانمند M1‌ اپل را نیز از پیش‌رو برمی‌دارد. از سوی دیگر گرافیک RTX 3060 بسیاری از بازی‌های سنگین را با بالاترین تنظیمات گرافیکی و نرخ بیش‌از ۶۰ فریم‌برثانیه به‌راحتی اجرا می‌کند.

وب گردی با لپ تاپ MSI Katana GF66 11UE

صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی Katana GF66 قابلیت‌های پرزرق‌وبرقی همچون پوشش فضاهای رنگی وسیع یا روشنایی زیاد را دراختیارتان قرار نمی‌دهد؛ اما با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی‌اش می‌تواند تجربه‌ی بازی با نرخ‌های فراتر از ۶۰ فریم‌برثانیه را دراختیار گیمرها قرار دهد. شاید یکی از ضعف‌‌های اصلی لپ‌تاپ کاتانا، فقدان نورپردازی رنگارنگ RGB باشد!

نکات مثبت

  • اجرای روان اکثر بازی‌ها با حداکثر تنظیمات گرافیکی
  • پردازنده‌ی نسل یازدهمی با عملکرد بسیار پایدار
  • نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی صفحه‌نمایش
  • تنوع زیادی از درگاه‌ها و اتصالات

نکات منفی

  • روشنایی خیلی کم صفحه‌نمایش
  • صدای نسبتا زیاد سیستم خنک‌کننده

پایان بررسی لپتاپ katana gf66 11ue

برچسب ها: بررسی لپ تاپ ام اس آی Katana GF66 11UEگیمینگلپتاپلپتاپ گیمینگ
پست قبلی

ارزهای دیجیتال و مزیت هایی که می تواند دنیا را تغییر دهد

پست‌ بعدی

رشته فتوگرافیک | آشنایی و بررسی تمام ابعاد این رشته

پست‌ بعدی

رشته فتوگرافیک | آشنایی و بررسی تمام ابعاد این رشته

لطفاَ برای وارد شدن به گفتگو وارد شوید

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

کاربران اینجا هستند!

  • طرز تهیه اوتمیل – اوتمیل خوشمزه و مقوی برای صبحانه
  • رژیم غذایی مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

لینک های مفید

تبلیغات در دانشجو اینترنشنال

شرکت زیمنس در تهران

سرکتاب انلاین

ثبت موسسه آموزشی

چیلر آبسردکن صنعتی

دوره آموزش ارز دیجیتال

کارشناس رسمی دادگستری

شرکت خدمات مالی و مالیاتی

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی عمده

شرکت حسابداری

نرم افزار حسابداری رایگان

قیمت جارو برقی بوش

آموزش آشپزی جاست ایت

خرید کتاب دانشگاهی

قالیشویی شربت اوغلی

رمان صوتی رایگان

لوازم خانگی بوش

آموزش سرمایه‌گذاری

استودیو طراحی گرافیک فهار‌

آبنما

خرید بلیط هواپیما

سنگ گرانیت

تلویزیون شهری

تشک رویال

نمایندگی یخچال سامسونگ در اهواز

ثبت نام آیلتس

گروه تحقیقاتی امیری

لباسشویی پاکشوما

تک فاز

جراحی پلک

برگزاری کانون ارزیابی و توسعه

لینک‌های مفید

ساخت اپلیکیشن ووکامرس

تصفیه آب آکواجوی

buy telegram members

دنیای فناوری

خرید مواد شیمیایی از اوشیم

خرید هاست

حمل بار دریایی

ترخیص کالا از بندر عباس

فروشگاه پخش عمده باباسلمان

خرید تتر

ویزای تحصیلی کانادا

لیزر تیتانیوم کارمانیا طب

کت شلوار مردانه

دانلود pdf کتاب
استخر بادی

میز استیل

مشاوره سئو

آخرین‌های دانش جوین

پرفکت مانی چیست و نحوه خرید و فروش پرفکت مانی چگونه است؟

پرفکت مانی چیست و نحوه خرید و فروش پرفکت مانی چگونه است؟

۲۷ اسفند ۱۴۰۱
طرز تهیه اوتمیل - اوتمیل خوشمزه و مقوی برای صبحانه

طرز تهیه اوتمیل – اوتمیل خوشمزه و مقوی برای صبحانه

۲۷ اسفند ۱۴۰۱
رژیم غذایی مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

رژیم غذایی مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

۲۵ اسفند ۱۴۰۱
چرا در هتل پارمیس کیش اقامت کنیم؟

چرا در هتل پارمیس کیش اقامت کنیم؟

۲۵ اسفند ۱۴۰۱
روش‌های تبلیغاتی برای شرکت‌های خدمات گردشگری

روش‌های تبلیغاتی برای شرکت‌های خدمات گردشگری

۲۵ اسفند ۱۴۰۱
دعاوی ملکی

دعاوی ملکی

۲۴ اسفند ۱۴۰۱
سخت‌ترین مرحله مهاجرت از نگاه یک وکیل مهاجرت به کانادا

سخت‌ترین مرحله مهاجرت از نگاه یک وکیل مهاجرت به کانادا

۲۱ اسفند ۱۴۰۱

لینک‌های مفید

خرید تلویزیون شهری

مرکز خرید نهال گردو شناسنامه دار جهاد کشاورزی از پالیز گردو

خرید لباس

تهیه غذا

مرکز خرید نهال بادام لیبل دار جهادکشاورزی

قیمت تلویزیون سونی

مهاجرت به استرالیا

شماره شبا

شماره مجازی

پنجره دوجداره در کرج

یدک کش

پنجره دوجداره

نهال بادام

جراحی پلک اصفهان

دکتر ذوالفقاری

امداد خودرو

مانومتر

عصاره رزماری

جستجوی استرالیا

  • سیاست حفظ حریم خصوصی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • تکنولوژی
    • اپلیکیشن
    • خودرو
    • فناوری
      • IT
      • دوربین
      • ساعت
    • لپتاپ و کامپیوتر
    • موبایل
  • گیم و بازی های ویدیویی
  • سلامت
  • فرهنگ و سینما
  • مقالات
  • دانلود اپ دانش جوین

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟ ثبت نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

همه فیلدها الزامی است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم