دانش جوین
دوشنبه, خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
دانش جوین
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
صفحه اصلی علمی

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

دانش جوین توسط دانش جوین
۲۲ آذر ۱۴۰۰
در علمی
زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
2
16
بازدیدها
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند.

دکتر سید محمد علی ابراهیم‌زاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با دانشجو اینترنشنال با بیان اینکه دنیا در آینده با مشکل امنیت غذایی و تأمین پروتئین در همه کشورها روبروست و هم‌اکنون تأمین منابع پروتئینی حیوانی(گوشت) در دنیا محدود است، اظهار کرد: البته این به معنای محدود بودن علوفه و مرتع برای تولید گوشت و یا مصرف آب و تولید گازهای گلخانه‌ای زیاد(ازن) نیست.

وی با بیان این‌که راه‌های زیادی برای تأمین پروتئین وجود دارد، خاطرنشان کرد: برخی از انواع حشرات را در محیط‌های کم ارزش تکثیر می‌کنند و یا از تک یاخته‌های میکروبی و باکتری، جلبک‌ها و مخمرها پروتئین تولید می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که برای تولید این گوشت گیاهی از منابع مختلفی چون غلات، بقولات و دانه‌ها و گونه‌های گیاهی منقرض شده استفاده شده است، گفت: تولید این نوع گوشت به تولید پایدار کشاورزی کمک می‌کند.

دکتر موسوی با بیان این‌که غذا صرفاً تأمین نیاز نیست بلکه تأمین لذت هم مد نظر است، افزود: هم‌اکنون در دنیا گزارش‌هایی مبنی بر تولید صنعتی این نوع گوشت(گوشت گیاهی) وجود دارد.

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

وی افزود: پروتئین حشره می‌تواند جای خوردن یک کیلوگرم گوشت را بگیرد، همچنان که لذت خوردن گوشت حیوانی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که این پروتئین گیاهی از برخی منابع پروتئینی نظیر نخود، برگ چغندر و خلر فرموله شده است، گفت: برای تهیه این گوشت گیاهی از رنگ‌های طبیعی و سپس پرینت سه‌بعدی استفاده شد تا بافت گوشت را به هر شکلی از عضلات لاشه طیور، ران مرغ و ران مرغ پرنده دریایی در آید و در نهایت مزه مناسبی گرفته شده است.

دکتر موسوی با بیان این‌که این نوع گوشت در دانشگاه تهران تولید آزمایشگاهی شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در حال معرفی این محصول به شرکت‌های مختلف برای تولید انبوه و در اختیار قرار دادن آن هستیم.

دکتر موسوی، افزود: هم‌اکنون بسیاری از کشورها به‌دنبال ادامه این پروژه هستند.

انتهای پیام 

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند.

دکتر سید محمد علی ابراهیم‌زاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با دانشجو اینترنشنال با بیان اینکه دنیا در آینده با مشکل امنیت غذایی و تأمین پروتئین در همه کشورها روبروست و هم‌اکنون تأمین منابع پروتئینی حیوانی(گوشت) در دنیا محدود است، اظهار کرد: البته این به معنای محدود بودن علوفه و مرتع برای تولید گوشت و یا مصرف آب و تولید گازهای گلخانه‌ای زیاد(ازن) نیست.

وی با بیان این‌که راه‌های زیادی برای تأمین پروتئین وجود دارد، خاطرنشان کرد: برخی از انواع حشرات را در محیط‌های کم ارزش تکثیر می‌کنند و یا از تک یاخته‌های میکروبی و باکتری، جلبک‌ها و مخمرها پروتئین تولید می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که برای تولید این گوشت گیاهی از منابع مختلفی چون غلات، بقولات و دانه‌ها و گونه‌های گیاهی منقرض شده استفاده شده است، گفت: تولید این نوع گوشت به تولید پایدار کشاورزی کمک می‌کند.

دکتر موسوی با بیان این‌که غذا صرفاً تأمین نیاز نیست بلکه تأمین لذت هم مد نظر است، افزود: هم‌اکنون در دنیا گزارش‌هایی مبنی بر تولید صنعتی این نوع گوشت(گوشت گیاهی) وجود دارد.

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

وی افزود: پروتئین حشره می‌تواند جای خوردن یک کیلوگرم گوشت را بگیرد، همچنان که لذت خوردن گوشت حیوانی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که این پروتئین گیاهی از برخی منابع پروتئینی نظیر نخود، برگ چغندر و خلر فرموله شده است، گفت: برای تهیه این گوشت گیاهی از رنگ‌های طبیعی و سپس پرینت سه‌بعدی استفاده شد تا بافت گوشت را به هر شکلی از عضلات لاشه طیور، ران مرغ و ران مرغ پرنده دریایی در آید و در نهایت مزه مناسبی گرفته شده است.

دکتر موسوی با بیان این‌که این نوع گوشت در دانشگاه تهران تولید آزمایشگاهی شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در حال معرفی این محصول به شرکت‌های مختلف برای تولید انبوه و در اختیار قرار دادن آن هستیم.

دکتر موسوی، افزود: هم‌اکنون بسیاری از کشورها به‌دنبال ادامه این پروژه هستند.

انتهای پیام 

اخبارجدیدترین

شغل مناسب برای کسانی که اهل شور و هیجان زیادی نیستند!

راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای

چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند.

دکتر سید محمد علی ابراهیم‌زاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با دانشجو اینترنشنال با بیان اینکه دنیا در آینده با مشکل امنیت غذایی و تأمین پروتئین در همه کشورها روبروست و هم‌اکنون تأمین منابع پروتئینی حیوانی(گوشت) در دنیا محدود است، اظهار کرد: البته این به معنای محدود بودن علوفه و مرتع برای تولید گوشت و یا مصرف آب و تولید گازهای گلخانه‌ای زیاد(ازن) نیست.

وی با بیان این‌که راه‌های زیادی برای تأمین پروتئین وجود دارد، خاطرنشان کرد: برخی از انواع حشرات را در محیط‌های کم ارزش تکثیر می‌کنند و یا از تک یاخته‌های میکروبی و باکتری، جلبک‌ها و مخمرها پروتئین تولید می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که برای تولید این گوشت گیاهی از منابع مختلفی چون غلات، بقولات و دانه‌ها و گونه‌های گیاهی منقرض شده استفاده شده است، گفت: تولید این نوع گوشت به تولید پایدار کشاورزی کمک می‌کند.

دکتر موسوی با بیان این‌که غذا صرفاً تأمین نیاز نیست بلکه تأمین لذت هم مد نظر است، افزود: هم‌اکنون در دنیا گزارش‌هایی مبنی بر تولید صنعتی این نوع گوشت(گوشت گیاهی) وجود دارد.

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

وی افزود: پروتئین حشره می‌تواند جای خوردن یک کیلوگرم گوشت را بگیرد، همچنان که لذت خوردن گوشت حیوانی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که این پروتئین گیاهی از برخی منابع پروتئینی نظیر نخود، برگ چغندر و خلر فرموله شده است، گفت: برای تهیه این گوشت گیاهی از رنگ‌های طبیعی و سپس پرینت سه‌بعدی استفاده شد تا بافت گوشت را به هر شکلی از عضلات لاشه طیور، ران مرغ و ران مرغ پرنده دریایی در آید و در نهایت مزه مناسبی گرفته شده است.

دکتر موسوی با بیان این‌که این نوع گوشت در دانشگاه تهران تولید آزمایشگاهی شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در حال معرفی این محصول به شرکت‌های مختلف برای تولید انبوه و در اختیار قرار دادن آن هستیم.

دکتر موسوی، افزود: هم‌اکنون بسیاری از کشورها به‌دنبال ادامه این پروژه هستند.

انتهای پیام 

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند.

دکتر سید محمد علی ابراهیم‌زاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با دانشجو اینترنشنال با بیان اینکه دنیا در آینده با مشکل امنیت غذایی و تأمین پروتئین در همه کشورها روبروست و هم‌اکنون تأمین منابع پروتئینی حیوانی(گوشت) در دنیا محدود است، اظهار کرد: البته این به معنای محدود بودن علوفه و مرتع برای تولید گوشت و یا مصرف آب و تولید گازهای گلخانه‌ای زیاد(ازن) نیست.

وی با بیان این‌که راه‌های زیادی برای تأمین پروتئین وجود دارد، خاطرنشان کرد: برخی از انواع حشرات را در محیط‌های کم ارزش تکثیر می‌کنند و یا از تک یاخته‌های میکروبی و باکتری، جلبک‌ها و مخمرها پروتئین تولید می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که برای تولید این گوشت گیاهی از منابع مختلفی چون غلات، بقولات و دانه‌ها و گونه‌های گیاهی منقرض شده استفاده شده است، گفت: تولید این نوع گوشت به تولید پایدار کشاورزی کمک می‌کند.

دکتر موسوی با بیان این‌که غذا صرفاً تأمین نیاز نیست بلکه تأمین لذت هم مد نظر است، افزود: هم‌اکنون در دنیا گزارش‌هایی مبنی بر تولید صنعتی این نوع گوشت(گوشت گیاهی) وجود دارد.

تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران

وی افزود: پروتئین حشره می‌تواند جای خوردن یک کیلوگرم گوشت را بگیرد، همچنان که لذت خوردن گوشت حیوانی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که این پروتئین گیاهی از برخی منابع پروتئینی نظیر نخود، برگ چغندر و خلر فرموله شده است، گفت: برای تهیه این گوشت گیاهی از رنگ‌های طبیعی و سپس پرینت سه‌بعدی استفاده شد تا بافت گوشت را به هر شکلی از عضلات لاشه طیور، ران مرغ و ران مرغ پرنده دریایی در آید و در نهایت مزه مناسبی گرفته شده است.

دکتر موسوی با بیان این‌که این نوع گوشت در دانشگاه تهران تولید آزمایشگاهی شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در حال معرفی این محصول به شرکت‌های مختلف برای تولید انبوه و در اختیار قرار دادن آن هستیم.

دکتر موسوی، افزود: هم‌اکنون بسیاری از کشورها به‌دنبال ادامه این پروژه هستند.

انتهای پیام 

برچسب ها: گوشت گیاهی
پست قبلی

افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن قیمت هر برگ اوراق مسکن از ۱۰۰ هزار تومان گذشت!

پست بعدی

میرتاج الدینی با اشاره به جزییاتی از لایحه بودجه: یارانه نقدی افزایش پیدا می‌کند/تورم در سال آینده نزولی خواهد بود

مربوطه پست ها

شغل مناسب من
علمی

شغل مناسب برای کسانی که اهل شور و هیجان زیادی نیستند!

۳۰ فروردین ۱۴۰۴
راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای
علمی

راهنمای جامع نگارش رزومه حرفه‌ای برای اپلای

۲۵ اسفند ۱۴۰۳
چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟
علمی

چگونه از فناوری برای افزایش خلاقیت و نوآوری در محیط آموزشی استفاده کنیم؟

۰۸ بهمن ۱۴۰۳
آموزش دیجیتال: آینده‌ای روشن برای یادگیری مادام‌العمر
علمی

آموزش دیجیتال: آینده‌ای روشن برای یادگیری مادام‌العمر

۰۷ بهمن ۱۴۰۳
چطور با استفاده از ابزارهای علمی، چالش‌های روزمره را حل کنیم؟
علمی

چطور با استفاده از ابزارهای علمی، چالش‌های روزمره را حل کنیم؟

۰۶ بهمن ۱۴۰۳
نقش تکنولوژی در تسهیل دسترسی به منابع آموزشی در سراسر جهان
علمی

نقش تکنولوژی در تسهیل دسترسی به منابع آموزشی در سراسر جهان

۰۵ بهمن ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

دانلود اپلیکیشن دانش جوین

جدیدترین اخبار

  • ۴۰ هزار رشته قنات در کشور احیا می شود
  • آب مسأله اول کشور شده است
  • ۱۹ میلیون هکتار زمین طی ۵ سال آبخیزداری می‌شود
  • بررسی بازار ارزهای دیجیتال در هفته‌ای که گذشت
  • سیگنال صعودی ارز چین لینک «Chainlink»
  • پاسینیک
  • خرید سرور hp
  • خرید سرور ایران و خارج
  • مانیتور ساینا کوییک
  • خرید یوسی
  • حوله استخری
  • خرید قهوه
  • تجارتخانه آراد برندینگ
  • ویرایش مقاله
  • تابلو لایت باکس
  • قیمت سرور استوک اچ پی hp
  • خرید سرور hp
  • کاغذ a4
  • قیمت هاست فروشگاهی
  • پرشین هتل
  • خرید لیفتراک دست دوم
  • آموزش علوم اول ابتدایی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • نخست
  • علمی
  • تکنولوژی
    • آرشیو تکنولوژی
    • نرم افزار، اپلیکیشن، سیستم عامل
    • خودرو
    • آرشیو فین‌تک
      • IT
      • دوربین
    • لپتاپ و کامپیوتر و سخت افزار
    • موبایل
  • بازی‌های کامپیوتری
  • پزشکی، سلامت، بهداشت
  • هنر و فرهنگ
  • مقالات
  • سایر پیوندها
    • همیار آی‌تی

تمام حقوق مادی و معنوی وب‌سایت دانش جوین محفوظ است و کپی بدون ذکر منبع قابل پیگرد قانونی خواهد بود.